Jump to content

Avocaţii gălăţeni cer daune după accidentul de la Scânteia


dcp100168

Recommended Posts

Daune de 1,5 milioane de euro, cerute în numele victimelor

Casa de avocatură din Galaţi Jercan, Gheorghe, Vlad & Asociaţii cere daune de 1,5 milioane de euro, în numele familiilor a doisprezece dintre victimele accidentului feroviar care a avut loc pe 14 august în localitatea Scânteia, judeţul Iaşi. Suma reprezintă valoarea maximă care poate fi solicitată drept despăgubire, potrivit legislaţiei din domeniul asigurărilor. “Imediat după înmormântare, pe 18 august, au venit doi avocaţi din Galaţi, ne-au spus că vor umbla ei să obţină un ajutor. Nu am vorbit de comision, nu ştiu ce am semnat, eram tulbure la minte”, povesteşte Radu Bucătaru, soţul uneia dintre victimele „microbuzului morţii”. Lucian Gheorghe, reprezentantul casei de avocatură din Galaţi, susţine că onorariul nu a fost perceput în avans şi că abia după finalizarea negocierilor cu firma de asigurări se va lua o decizie privind modalitatea de recuperare a prejudiciului.

Firma Valcris Trans SRL, proprietara microbuzului implicat în accident, avea încheiată o poliţă RCA cu Grup Ama Asigurări, din Cluj-Napoca. “Dosarul se află la Cluj, la sediul principal. Acolo sunt discutate solicitările avocaţilor”, spune Alexa Serafim, juristul filialei din Iaşi a firmei

de asigurări. Cei doi supravieţuitori ai accidentului, Viorel Chelaru şi Ilie Meşteru, nu şi-au angajat încă niciun avocat.

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... ictimelor/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.