Jump to content

DN 22B Brăila-Galaţi (Digul) intră în reparaţii


dcp100168

Recommended Posts

DN 22B Brăila-Galaţi intră în reparaţii

Începând din această săptămână, pe Drumul Naţional 22B (Dig Brăila-Galaţi), de la km 1+800 metri, până la km 11+100 metri, se va turna covor asfaltic, fapt care va determina instituirea unor restricţii de circulaţie. Poliţia Rutieră va supraveghea permanent această zonă, având în vederea că traficul se va desfăşura cu dificultate pe un singur sens de mers. Poliţiştii brăileni roagă participanţii la trafic să folosească variante ocolitoare acestui drum, care face legătura între Brăila şi Galaţi. De asemenea, sunt rugaţi să manifeste înţelegere faţă de problemele legate de fluenţa circulaţiei pe DN 22B legate, în special, de prelungirea intervalului de timp necesar parcurgerii acestui sector.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/brai ... ratii.html

Link to comment
Share on other sites

Cel puţin două săptămâni de trafic îngreunat pe digul Brăila-Galaţi

* Drumarii speră să finalizeze lucrările în 15 zile, dacă va fi vreme frumoasă * Dacă se strică vremea, stresul şoferilor va continua trei săptămâni sau chiar mai mult

Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Brăila speră că lucrările la DN 22B se vor încheia în maxim trei săptămâni, astfel încât şoferii să scape cât mai repede de stresul din această perioadă, când se circulă alternativ, pe un singur sens de mers. După cum ne-a explicat Doiniţa Corban, şeful SDN Brăila, nu este vorba despre o reparaţie capitală, ci doar de aşternerea a două straturi de slam bituminos, pentru rugozitate şi pentru închiderea fisurilor din asfalt. Investiţia aparţine Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa şi se ridică la circa 1,18 milioane de lei noi, lucrarea fiind adjudecată de firma grecească "Aktis". "Dacă vremea va fi frumoasă în continuare, există premise ca în două săptămâni să se finalizeze lucrarea. Dacă vor fi ploi, va mai dura trei săptămâni, poate chiar mai mult", ne-a declarat Doiniţa Corban.

http://www.obiectivbr.ro/local/34150-ce ... galai.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lucrările la digul Brăila-Galaţi s-au încheiat

Nu toate firmele greceşti seamănă cu "Athena" SA, care a întârziat cu anii finalizarea unor străzi din municipiul Brăila. O altă firmă din Grecia, "Aktis" SA, s-a ţinut de cuvânt şi a reuşit să termine lucrările de întreţinere a digului Brăila-Galaţi în numai două săptămâni. Nu a fost vorba, însă, decât de aşternerea a două straturi de slam bituminos, pentru rugozitate şi pentru închiderea fisurilor din asfalt. Investiţia aparţine Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa şi se ridică la circa 1,18 milioane de lei noi. Doiniţa Corban, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Brăila, ne-a declarat că şantierul, început pe 23 septembrie, se va închide sâmbătă, 10 octombrie. Asta dacă nu cumva se strică vremea. În eventualitatea unor precipitaţii substanţiale, lucrările se vor prelungi cu una sau două zile lucrătoare, funcţie de condiţiile atmosferice. După ce grecii de la "Aktis" vor anunţa finalizarea lucrărilor, traficul auto, care pe durata şantierului s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens de mers, va reveni la normal.

http://www.obiectivbr.ro/local/34725-lu ... ermen.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.