Jump to content

Alegeri la Uniunea Scriitorilor, filiala Galaţi-Brăila


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Alegeri la filiala USR

Încă patru ani, Antoniu!

* Zero voturi împotrivă! * Scriitorii noştri şi-au ales noua conducere *

Şedinţa de vineri a filialei Galaţi–Brăila a Uniunii Scriitorilor din România l-a reconfirmat în funcţia de preşedinte pe poetul Corneliu Antoniu, fondatorul filialei. Sub ochiul atent al delegatului din conducerea USR de la Bucureşti, scriitorul Gabriel Chifu, alegerea pentru funcţiile de conducere şi de reprezentare în filială s-au desfăşurat prin vot secret. Conducerea filialei al cărei preşedinte pe încă patru ani este poetul Antoniu va fi asigurată, în continuare, de scriitorii Constantin Gherghinoiu, Coriolan Păunescu, Vasile Datcu şi Saint-Simon Ajarescu.

http://www.viata-libera.ro/articol-Inca ... niu_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Corneliu Antoniu, reales preşedinte al Filialei Sud-Est a Uniunii Scriitorilor din România

Vineri, 27 aprilie 2018, la orele amiezii, sala de conferinţe a Protoieriei gălăţene s-a umplut cu scriitori, cu ocazia alegerilor  pentru funcţia de preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România la nivel de Ţară, dar şi la nivel de Filială Sud-Est. Pentru început, breasla scriitoare a Filialei şi-a votat candidatul preferat pentru funcţia de preşedinte al USR. De la actuala conducere a Uniunii a participat poetul Gabriel Chifu, însoţit de doi dintre cei patru contracandidaţi ai lui Nicolae Manolescu. Apoi, fără incidente majore, dar cu mari şi importante emoţii, fiecare dintre cei trei candidaţi la preşedinţia Filialei Sud-Est - Corneliu Antoniu, Andrei Velea şi Zanfir Ilie - şi-a prezentat platforma/programul. După ce poeţii/prozatorii/dramaturgii/traducătorii şi-a depus opţiunile în urnă, a urmat numărarea buletinelor de vot valide/valabile pentru fiecare candidat. Cu două treimi din voturi „pentru”, poetul Corneliu Antoniu a câştigat încă un mandat de preşedinte al Filialei USR - Filiala Sud/Est. De asemeni, Comitetul Director propus de Antoniu a fost declarat înfrângător. Sigur că da! Drum bun în realizarea Programului propus, Responsabilitate şi Sănătate şi Pace şi Iubire! În rest, totul e Literatură!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.