taxon Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ilink sau upc?la m_uri, pe cosbuc, ambele disponibile.ce sa aleg si de ce?sa nu aud de magarii de la rds, nu am chef sa astept o viata de cind semnez contractul si pina am efectiv net de la ei.
taxon Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 mambo, nu inghit reclama nesolicitata.
Relu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 parcă mai acum câteva zile, auzeam că i-au încălţat de la protecţia consumatorului pe ăştia de la upc ... dacă nu mă înşel, ilink foloseşte reţeaua rds ...cum te-o lumina domnul ... eu am rds de anul trecut şi n-am avut motive să-i boscorodesc prea tare.
taxon Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 mambo, daca nu vii cu argumente, degeaba.poti sa juri si pe cravata rosie de pioner ca tot nu cred ca nu faci spam pe forum.
katman Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Eu inchid luna viitoare contractul cu Romtelecom si trec pe UPC.Romtelecom are servicii foarte bune, probabil cele mai bune de pe piata (asta o spun dupa 2 ani de abonament la ei) dar si foarte scumpe. Cind spun foarte bune, ma refer ca in 2 ani am avut o singura intrerupere sesizata de mine, la 3 dimineata. Am sunat si faceau oamenii 15 min de mentenanta.Pentru abonament de 2Mbps platesc 7.5 EUR fara TVA, la care se adauga si obligativitatea de a avea telefon, care mai face inca 7.5 EUR fara TVA. Deci in jur de 90 de lei pe luna pentru 2 M de internet, in conditiile in care UPC are 12M la 32 de lei si RDS 30M la un pret tot pe-aici...Oferta lor de acum cu cel mai ieftin internet si TV... cui i-o conveni, mie nu...
taxon Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 mambo, asa mai vii de acasa. multumesc de argument, dar - dupa cum zice katman (si zicea si mai demult pe undeva pe aici) - hotztelecomul e scump.upc-ul am inteles ca stau destul de rau pe partea de customer support, iar nici ilink-ul nu ar straluci.upc se lauda cu ceva mariri recente de banda, dar ar umbla cu fofirlica limitandu-ti viteza dupa consumarea a nu stiu citi Gb plimbati pe net.ilinkul pare vopsit in roz http://www.ilink.ro/rezidential/internet/, dar ca un om batrin ce sunt stiu ca in spatele gardului se afla leopardul.deci?sa dau cu banul?
katman Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Eu zic sa iti pui I-link. Eu imi pun UPC si peste un an facem schimb de impresii :twisted:
katman Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 la o bere pe Tutuiatu... Si Toto ne va spune cum este la RDS (internet+TV) Din cite am inteles, UPC si RDS transmit si canalele analogice, asa ca un avantaj fata de Dolce e ca pot conecta si al doilea TV fara a folosi receiver suplimentar. A... o chestie care m-a cam deranjat la Romtelecom... N-au nici o treaba cu fidelizarea clientilor. Am fost sa intreb ce oferta au pentru mine dupa 2 ani de contract cu ei ca sa ramin in continuare. Pai, scadem un euro de aici, mai scadem un euro de dincoace... OK zic, daca imi fac contract nou oricum e mai ieftin plus ca am 6 luni moka la una-alta... Mda... Nu se poate. Si intr-o zi ma suna o tanti sa ma intrebe daca nu vreau sa imi fac upgrade la net de la 2 la 4M. Eu, in gindul meu, ioi ce misto, pe ultima suta de metri imi da si mie o maslina. Neah... Si aici trebuia sa platesc un euro in plus, in conditiile in care au abonamente de 4M care deja sint la jumatate din cit platesc eu pe 2M. Cum am zis... Servicii bune (cele mai bune de pe piata, fara discutie) dar... scump dom'le... scump!
taxon Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 care o fi in medie durata de cind semnezi contractul cu rds si pina iti dau dumnealor drumul la net? cazurile pe care le stiu eu sint extrem de nefericite si neincurajatoare, dar ma gindesc si eu ca poate am dat numai de ghinionisti
katman Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ieri am fost sa inchid contractul cu Romtelecom.Cica daca vin cu o zi inainte de expirarea termenului, vedem ce conditii as putea primi asa, ca si client fidel. Adica mie imi expira contractul pe 7 nov si sa vin pe 6... Acu' nu putea sa imi spuna... Si daca nu mi-o conveni, treaba mea ca stau fara net si TV pina mi-oi instala altceva. Buni baieti, nu?Mda... Mi-am facut contract la UPC, 12M internet si TV digital mediu. Apropo de ce am mai auzit cu cele somatii de plata care vin asa aiurea de la UPC, mi-a explicat tanti de acolo ca intervalul de plata e intre 7 ale lunii curente pina la 6 ale lunii viitoare, dar luna fiscala se schimba la 1... Prin urmare, platile efectuate intre 1 si 6 ale lunii ulterioare apar ca neefectuate si cica de-asta... Deci daca platesti pina la 1 ale lunii nu ar trebui sa ai neplaceri de genul acesta.Mai videm in citeva luni ce si cum...
taxon Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 nu bagi in seama somatiile alea, daca stii ca ai platit.numai sa nu patesti ca noi: facem plata la banca transilvania, unde casierul citeste codul de bare si incaseaza suma.dupa aia, juma de an daca nu mai mult, upc-ul ne tine datori ca nu am platit, cu toate eforturile lui mike de a demonstra contrariul.uite, chiar nu stiu cum s-a stins pina la urma treaba.miiiiiiiiiiiike !
taxon Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 sfatul medicului: - pastreaza cu sfintenie facturile si chitantele. astia de la upc au o dezordine crunta prin curte, e posibil (ba chiar probabil) sa iti ceara sa platesti facturi din trecut (pe care de altfel le-ai platit).- cind te duci sa platesti la casieriile lor, inarmeaza-te cu multa rabdare, mai ales daca ai si ceva de reclamat sau contestat. madamele de la ghiseu sint pamint, praf, vraiste, ele nu stiu decit sa incaseze suma inscrisa pe factura si atit.- in general in relatia cu clientii sint jualnici, orice problema pe care o ai de rezolvat cu ei cere tenacitate din partea ta (dar chestia asta din cite am auzit e valabila si la alte case, la fel de mari).altfel si in alta ordine de idei, de la un timp aitelul zburda de zbirniie, jos palaria.
katman Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gata, m-au conectat.La primul test, internetul merge cu 8Mbps fata de 12 cit e in contract, dar in fine... mai vedem.Ma intereseaza mult mai mult stabilitatea conexiunii decit viteza.
toto Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gata, m-au conectat.La primul test, internetul merge cu 8Mbps fata de 12 cit e in contract, dar in fine... mai vedem. Ma intereseaza mult mai mult stabilitatea conexiunii decit viteza. Deci tu ai ajuns deja acasa... hmmm
taxon Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 La primul test, internetul merge cu 8Mbps ce test? asta http://www.speedtest.net ? la mine arata asa, in momentul asta:
katman Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Deci tu ai ajuns deja acasa... hmmm Nu, m-am intors la serviciu. N-am eu asa program lejer ce test?asta http://www.speedtest.net ? Da, asta, dar preferabil cu un server din afara. Linkul asta e bun ca iti face si test de upload. Ce ai pus tu acolo nu cred ca e relevant, poate sa fie in intranet. Fa un test si cu un server din afara Ro, sa vedem daca se compara (sa stiu si eu unde ma mut la anul De obicei, mai foloseam http://www.giganews.com/performance.html Asta e ce mi-a dat chiar acum. Fata de aia 12Mbps... cam la baie. DCP, pe cel fel de Vodafone? Cu 3G? Ca depinde de acoperire... s-ar putea sa iti mearga in GPRS.
dcp100168 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 În că un test - identic Cică am Vodafone 3G+, cu 7,2 Mb/s Am să fac şi la Galaţi, că momentan nu sunt în oraş...
katman Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 DCP, schimba serverul cu care faci testul. Am facut si eu cu ala si uite ce mi-a dat iar acelasi test cu alt server ales aleator am testat de la ai mei care-s pe RDS. VDF sint seriosi, nu cred sa se puna problema sa ai acoperire 3G si sa nu iti mearga. La mine la birou, cu o singura linie de semnal si cu card 3G vechi si tot am 250kB/s (deci peste 1.6Mbps). In Bucuresti aveam semnal 3G full, deci...
Recommended Posts