Adonisro18 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pentru inceput vreau sa ma declar foarte dezamagit de prezanta pe acest "forum"care mie imi place si cred ca este unul de mare utilitatate,apoi vreau sa intreb dece nu exista si categoria UK asta chiar nu am inteles.....(cu ce e mai prejos Anglia decat Spania, Italia..)??? Numele meu este Cosmin Cojocaru sunt student in Londra si in timpul liber muncesc ... cand am descoperit acest forum am fost foarte incantat deoarece simt sincer nevoia sa mai aud vesti de acasa, asa ca nu stiu ce pot sa zic , poate un pic de reclama ar face bine deoarece sunt multi galateni care poate nu stiu de acest forum ! Asadar incepand de acum de fiecare data cand voi avea timp voi intra aici voi citi ce ma intereseaza si voi posta de cate ori va fi posibil , vreau sa rog moderatorii acestui sait sa continue munca buna pe care o faca aici , pentru ca sunt sigur ca in timp rezultatele vor fi mult mai bune ! In final doresc numai bine tuturor si sper sa revin aici cat de curand ! O zi frumoasa in continuare tuturor !
dcp100168 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 La cererea publicului, acum avem şi "categoria" UK (Marea Britanie)!
Adonisro18 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Edenbridge Town un orasel mic,dar foarte frumos care se gasesete in vecinatatea Londrei aici ma trezesc in fiecare dimineata... si imi incep activitatile zilnice scoala, munca si in rest ce mai pot si eu deoarece timpul e foarte limitat !Au trecut doar 2 luni si ceva de cand paraseam Galatiul (29 decembrie 2007)insa mi se pare sa fi trecut o vesnicie...oricat de frumos si de bine ti-ar fi,daca nu esti acasa nu este bine ! Sper...poate in viitor vor mai intra pe acest forum si romani/galateni care sunt in UK si astfel sa putem discuta aici anumite probleme sau orice chestie indiferent de ce gen astfel sederea noastra in UK va fi mult mai placuta ! In rest ce pot sa mai spun ...ar fi interesant sa fie o categorie de forum unde sa poata scrie oricine ce vrea (deoarece pot fi subiecte ce nu se incadreaza la nici o categorie )! Salut ! o zi buna la toata lumea !
dcp100168 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ..ar fi interesant sa fie o categorie de forum unde sa poata scrie oricine ce vrea (deoarece pot fi subiecte ce nu se incadreaza la nici o categorie )! Avem "Cafenea" . Să facem şi-un bar?
Cornelia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ..ar fi interesant sa fie o categorie de forum unde sa poata scrie oricine ce vrea (deoarece pot fi subiecte ce nu se incadreaza la nici o categorie )! Avem "Cafenea" . Să facem şi-un bar? Bar? Mai bine pub... :mrgreen: asta ca să fim în ton cu amicul nostru din Londra.
fatos Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 salutare tuturor galatenilor din uk...care e prin zona liverpool ...ne gasim la o bere:)) cheers!!!!
Recommended Posts