Jump to content

Oţelul Galaţi - FC Braşov 1-1

Recommended Posts

Posted

Munteanu spune că în meciul cu FC Braşov echipa sa trebuie să bifeze primul succes acasă

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că în meciul cu FC Braşov echipa sa trebuie să înregistreze primul succes de pe teren propriu în acest sezon, după ce până în momentul de faţă a bifat un egal şi trei înfrângeri, transmite corespondentul NewsIn. "După victoria de la Pandurii Târgu Jiu trebuie să arătăm că nu avem niciun complex pe teren propriu şi e nevoie să câştigăm primul nostru meci în faţa propriilor fani. Cred că vom reuşi să trecem peste această perioadă nefastă fară victorie acasă, a venit timpul să câştigăm", a spus Munteanu.

Managerul general al gălăţenilor, Marius Stan, este de părere că meciul cu FC Braşov este unul capital pentru echipa sa: "Meciul cu FC Braşov e unul esenţial pentru noi. Jos pălaria pentru victoria băieţilor de la Târgu Jiu, le-au dat o palmă celor care i-au făcut mercenari, au dovedit că pot juca şi neplătiţi. Recunosc că este un an foarte greu şi traversăm o perioadă dificilă la club. Au apărut deja tensiuni la vestiar pentru întârzierea salariilor, supărarea este firească, dar nu trebuie să dramatizăm".

Moldovan vrea să obţină victoria la Galaţi, pentru a rămâne în "plutonul fruntaş"

Tehnicianul grupării FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că meciul cu Oţelul Galaţi trebuie câştigat de fotbaliştii săi, care sunt obligaţi să repete evoluţia bună din meciul cu Steaua dacă vor ca formaţia lor să rămână în apropierea podiumului, transmite corespondentul NewsIn. "Ne aşteaptă un meci greu împotriva unei echipe puternice. Chiar dacă a câştigat mai mult în deplasare, Oţelul este o formaţie care joacă fotbal, este imprevizibilă şi solidă. Mergem la Galaţi să ne facem jocul, să obţinem cele trei puncte pentru a putea rămâne în plutonul fruntaş. Sper să jucăm la fel de bine cum am făcut-o cu CFR Cluj şi Steaua, pentru că mă bucur când avem astfel de evoluţii, îmi place să jucăm fotbal", a spus Viorel Moldovan la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Oţelul Galaţi. Tehnicianul grupării de sub Tâmpa a dat de înţeles că vârfurile sale de atac nu trebuie să resimtă niciun fel de presiune din cauza ratărilor din meciul cu Steaua: "Atacanţilor le-am spus să rateze cât mai mult şi sunt convins că astfel vor şi marca. Nu trebuie să fugă de gura porţii, să-şi piardă încrederea, formula magică este munca, trebuie să caute golul, chiar dacă vor veni şi multe ratări". În perspectiva meciului de la Galaţi, Moldovan nu se putea baza pe serviciile lui Hadnagy, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar nici pe Nae Constantin şi Roman, care sunt accidentaţi.

Posted

Bilete pentru Otelul - Brasov

Preturile biletelor pentru meciul de vineri, FC Otelul Galati - FC Brasov, din etapa a IX-a a Ligii I, sunt urmatoarele: Tribuna I - 10 lei; Tribuna a II-a - 7 lei; Peluze - 7 lei; Peluza 1 sector B (Galerie) - 5 lei. Biletele se vor comercializa vineri, 2 octombrie, intre orele 10.00 - 16.00, la casele de bilete din jurul stadionului "Otelul".

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1890

Posted

Vineri, 2 octombrie: OŢELUL GALAŢI-FC BRAŞOV, ora 16:00

Arbitri: Alexandru Deaconu - Daniel Hulubei, Dragoş Mihai Iliescu

Observator: Mircea Cezar Ionescu

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - FC Brasov

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat ca in meciul cu FC Brasov echipa sa trebuie sa inregistreze primul succes de pe teren propriu in acest sezon, dupa ce pana in momentul de fata a bifat un egal si trei infrangeri: "Dupa victoria de la Targu-Jiu trebuie sa aratam ca nu avem niciun complex pe teren propriu si e nevoie sa castigam primul nostru meci in fata propriilor fani. Cred ca vom reusi sa trecem peste aceasta perioada nefasta fara victorie acasa, a venit timpul sa castigam". Mijlocasul dreapta Liviu Antal va rata partida. "Otelarul" de 20 de ani este suspendat o etapa din cauza cumulului de cartonase galbene. "Antal si Cojoc, care este in perioada de recuperare, sunt singurii absenti pentru vineri. Am la dispozitie aproape 30 de jucatori, asa ca imi va fi foarte greu sa ii aleg pe cei 18 care vor intra in cantonament", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

Echipa probabila: Kolev - Rapa, Sg.Costin, Zhelev, Siminic - Giurgiu, Neagu, Golocevac, Salagean - G.Paraschiv, Axente; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: Cojoc; Suspendati: L.Antal; Va mai lipsi: M.Matei (trimis la echipa a doua); Rezerve: Baotic, Sarghi, S.Ilie, Pătraş, Ibeh, Iorga, Viglianti, Pena

4. FC Brasov 8 4 3 1 10-4 15

12. Otelul Galati 8 3 1 4 6-9 10

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat ca meciul cu Otelul Galati trebuie castigat de fotbalistii sai, care sunt obligati sa repete evolutia buna din meciul cu Steaua daca vor ca formatia lor sa ramana in apropierea podiumului: "Ne asteapta un meci greu impotriva unei echipe puternice. Chiar daca a castigat mai mult in deplasare, Otelul este o formatie care joaca fotbal, este imprevizibila si solida. Mergem la Galati sa ne facem jocul, sa obtinem cele trei puncte pentru a putea ramane in plutonul fruntas". Atacantul Attila Hadnagy nu va evolua in meciul de maine de la Galati pentru ca este suspendat o etapa pentru cumul de cartonase galbene. Viorel Moldovan nu se putea baza in meciul de la Galati pe serviciile lui Hadnagy, dar nici pe Nae Constantin si Roman, care sunt accidentati.

Echipa probabila: D.Coman - Rui Duarte, Abrudan, Nuno Diogo, Ezequias - M.Cristescu, Ilyes, N.Grigore, Cat.Munteanu - Sburlea, Zaharia; Antrenor: Viorel Moldovan; Accidentat: M.Roman; Suspendat: Hadnagy; Rezerve: Minca, B.Nicolae, Voicu, Nene, Cr.Ionescu, Al.Piturca

Sport 365 va recomanda: Otelul Galati - FC Brasov este meci de 1X. Gazdele au trecut cu bine peste infrangerea de acasa cu Gaz Metan, reusind o calificare in optimile Cupei Romaniei si o victorie spectaculoasa la Targu-Jiu. Jucatorii Otelului isi doresc cu ardoare prima victorie acasa din acest sezon, pentru a se impaca cu suporterii si pentru a iesi din zona periculoasa a clasamentului. Oaspetii au pierdut locul intai in clasament dupa egalul cu Steaua, dar daca ar castiga maine, ar redeveni lideri, fie si pentru o zi si ar reintra in cursa pentru titlu. In ultimele trei meciuri disputate la Galati, echipa de pe Dunare a invins de doua ori cu 2-1 si a facut un egal, 1-1. Si acum va fi un joc echilibrat, dar as merge pe mana gazdelor care trebuie sa castige si ei un meci in fata suporterilor; oaspetii se vor multumi si cu o remiza.

02.10.2009, Galati, Stadion: "Otelul", ora: 16:00

Arbitru: Alexandru Deaconu (Bucuresti)

Otelul Galati - FC Brasov (Digi Sport)

Palmares: 32 17 4 11 40-36

Primul meci: 1-4, la 2 noiembrie, la Braşov

Ultimul meci la Galaţi: 2-1, la 15 noiembrie 2008

Scor maxim: 0-4, la 25 septembrie 1993, la Braşov, şi 4-0, la 9 septembrie 1995, la Galaţi.

Singura victorie a oaspeţilor: 2-0, la 25 aprilie 2003.

http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 07526.html

Posted

Oţelul - FC Braşov 1-1

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat vineri cu FC Braşov, în deschiderea etapei a 9-a din Liga I, transmite corespondentul NewsIn.

OŢELUL GALAŢI - FC BRAŞOV 1-1 (Giurgiu 49/Voicu 35)

Oţelul: Kolev - Râpă, S. Costin, Jelev, S. Ilie - Neagu (Pena 66), Viglianti, Paraschiv (Ibeh 46), Sălăgean (Pătraş 69), Giurgiu - Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu

FC Braşov: Coman - Rui Duarte (Cristescu 77), Nuno Diogo, Abrudan, Ezequias - I. Voicu, N. Grigore, Ilyes (Dedu 82), C. Munteanu - Zaharia, Sburlea (Măldărăşanu 63). Antrenor: Viorel Moldovan

Cartoneşe galbene: Axente 51, S. Ilie 52, Jelev 57, Râpă 60, Sălăgean 68 / Rui Duarte 54, Măldărăşanu 68, Voicu 83

Arbitri: Alexandru Deaconu - Daniel Hulubei, Dragoş Mihai Iliescu

Stadion: Oţelul; Spectatori: 1.000

Cum s-au marcat golurile: 0-1, min. 35: Voicu a înscris cu un şut plasat, după o centrare în faţa porţii a lui Sburlea; 1-1, min. 49: Giurgiu a trimis balonul în poarta lui Coman, după o greşeală gravă a lui Abrudan, care s-a încurcat şi nu a reuşit să respingă.

În minutul 16, Giurgiu a pătruns rapid în careul braşovenilor, dar şutul său a fost blocat în ultimul moment de Abrudan. În minutul 29, Coman a salvat spectaculos un şut al lui Neagu. În minutul 59, Sălăgean a fost la un pas de a înscrie, după un şut trimis direct, pe lângă poarta lui Coman.

Posted

Viorel Moldovan se declară mulţumit de remiză

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de egalul reuşit vineri la Galaţi, apreciind că orice punct este binevenit pentru obţinerea unui loc pentru participarea în cupele europene. "Sunt foarte mulţumit cu acest egal. Este un punct important, obţinut în faţa unei echipe foarte dificile pe terenul propriul. În repriza a doua ne-am pierdut reperele, am jucat precipitat şi e bine că nu am pierdut. A fost un joc de angajament, iar în lupta pentru cupele europene orice punct este binevenit", a declarat Viorel Moldovan.

O opinie asemănătoare a avut şi portarul Dani Coman, care s-a declarat şi el mulţumit de remiza de la Galaţi. "În opinia mea, rezultatul acestui meci este echitabil. Noi am ratat mai mult în prima repriză, ei în cea de-a doua. Este un punct câştigat în deplasare şi trebuie să o luăm ca atare, pentru că Oţelul este o echipă unde greu se vor mai câştiga puncte", a declarat portarul naţionalei.

Dorinel Munteanu: Trebuie să schimbăm neapărat ceva

De partea cealaltă, antrenorul Dorinel Munteanu s-a declarat nemulţumit că echipa sa nu a obţinut nici acum, în etapa a 9-a, nicio victorie pe propriul teren. "Nu sunt mulţumit de rezultat. Ratăm incredibil, mai ales pe teren propriu. Nu reuşim să câştigăm deloc acasă şi trebuie să schimbăm neapărat ceva. Sincer, Braşovul nu m-a surprins cu nimic şi trebuia să câştigăm", a fost de părere antrenorul gălăţenilor.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.