catilina22003 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Toate ca toate, stimabilii si stimabilele mele, dar eu in ceea ce priveste parfumurile...sunt addicted :!: Nu pot spune ca am doar unul preferat, pentru ca asa cum bate vantul, asa mi se schimba si toanele, tonalitatile, preferintele si etc:DMomentan, mi-s dragi si alternez ba Gucci Rush 2, ba Cacharel Eden.Astept, pareri, propuneri, impartasiri de esente si personalitati:D
scorpya Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mai de placut imi plac mai multe ,insa pe cele dulci le detest!Preferatul meu este Sensi .
toto Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Hugo Boss - Baldessarini Hugo Boss - Energise Primul este un pic mai "sobru", are o "personalitate" mai puternica, al doilea este mai fresh, mai "vesel".
catilina22003 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 din cele barbatesti, preferam intr-o perioada Joop...dom'le, ce vremuri:)oricum, nimic nu mi se pare mai sexi decat un iz de parfum barbatesc amestecat cu tutun. Chiar in ultimul timp, am vazut ca e destul de preferata combinatia in structura parfumului.
busumary Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 eu le prefer pe cele fresh. momentan adica de vro 15ani folosesc Pret-a-Porter
katman Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Issey Miyake winter.... Desi cind e vorba de cele barbatesti, nu vorbim de parfumuri.
toto Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Issey Miyake winter....Desi cind e vorba de cele barbatesti, nu vorbim de parfumuri. Stii ce-am patit cu Issey Miyake ... primit cadou de la nevasta-mea!?? Toata sticloantza... am scapat-o si s-a spart... Toata casa "putzea" (frumos as zice eu). Am aruncat cioburile la gunoi si in 5 minute mi s-a declansat senzorul de la detectorul de gaze! Deci Dumnezeu n-a vrut "Issey Miyake" ! Asta e, din pacate! :twisted:
catilina22003 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Issey Miyake winter....Desi cind e vorba de cele barbatesti, nu vorbim de parfumuri. Stii ce-am patit cu Issey Miyake ... primit cadou de la nevasta-mea!?? :twisted: aoeloo, ti l-a dat cu ciuda
catilina22003 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 apucandu-ma gospodareala prin casa, am regasit deunazi ascuns prin te miri ce cotlon(probabil de catre fii-mea) unul din parfumurile mele preferate, Sicily by Dolce&Gabbana...
catilina22003 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ador varianta feminina. recunosc, nu cunosc inca scent-ul masculin
AndreiM Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 mie.. mi se pare super ok din cate am avut pana acum.
DianaK Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Îmi plac foarte mult parfumurile arabești de femei. Acestea au o aromă bogată și intensă, care mă transportă într-o altă lume, plină de mister și povești fascinante. Unul dintre parfumurile mele preferate este Al Haramain L'Aventure, care are note de trandafir, iasomie și patchouli. Îmi place să mă învălui în acest parfum atunci când vreau să mă simt sofisticată și îndrăzneață.
Recommended Posts