Jump to content

Ce parfumuri preferati?

Recommended Posts

Posted

Toate ca toate, stimabilii si stimabilele mele, dar eu in ceea ce priveste parfumurile...sunt addicted :!:

Nu pot spune ca am doar unul preferat, pentru ca asa cum bate vantul, asa mi se schimba si toanele, tonalitatile, preferintele si etc:D

Momentan, mi-s dragi si alternez ba Gucci Rush 2, ba Cacharel Eden.

Astept, pareri, propuneri, impartasiri de esente si personalitati:D

Posted

Hugo Boss - Baldessarini

Hugo Boss - Energise

Primul este un pic mai "sobru", are o "personalitate" mai puternica, al doilea este mai fresh, mai "vesel". :P

Posted

din cele barbatesti, preferam intr-o perioada Joop...dom'le, ce vremuri:)

oricum, nimic nu mi se pare mai sexi decat un iz de parfum barbatesc amestecat cu tutun. Chiar in ultimul timp, am vazut ca e destul de preferata combinatia in structura parfumului.

Posted
Issey Miyake winter....

Desi cind e vorba de cele barbatesti, nu vorbim de parfumuri. :)

Stii ce-am patit cu Issey Miyake ... primit cadou de la nevasta-mea!??

Toata sticloantza... am scapat-o si s-a spart... Toata casa "putzea" (frumos as zice eu). Am aruncat cioburile la gunoi si in 5 minute mi s-a declansat senzorul de la detectorul de gaze!

Deci Dumnezeu n-a vrut "Issey Miyake" ! Asta e, din pacate! :d :twisted:

Posted
Issey Miyake winter....

Desi cind e vorba de cele barbatesti, nu vorbim de parfumuri. :)

Stii ce-am patit cu Issey Miyake ... primit cadou de la nevasta-mea!??

:twisted:

aoeloo, ti l-a dat cu ciuda :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 13 years later...
Posted

Îmi plac foarte mult parfumurile arabești de femei. Acestea au o aromă bogată și intensă, care mă transportă într-o altă lume, plină de mister și povești fascinante. Unul dintre parfumurile mele preferate este Al Haramain L'Aventure, care are note de trandafir, iasomie și patchouli. Îmi place să mă învălui în acest parfum atunci când vreau să mă simt sofisticată și îndrăzneață.