Jump to content

Alarmă cu bombă la Spitalul Judeţean

Recommended Posts

Posted

Alarmă cu bombă la spitalul judeţean

Astăzi, în jurul orei 12.30, mai multe maşini de intervenţie, aparţinând Pompierilor, Jandarmilor şi Poliţiei au ajuns la Spitalul Judeţean "Sfântul Apostol Andrei", în urma unei alarme cu bombă. Din câte se pare, un copil ar fi sunat la apelul unic de urgenţă pentru a semnala această situaţie. După aproximativ o jumătate de oră de verificări, timp în care actul medical nu a fost întrerupt absolut deloc, reprezentanţii legii s-au întors în unităţi.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... etean.html

Posted

Mda, alarma falsa. De ce naiba autoritatile mai ia in seama pe minori, nu stiu. orice sesizare cu bombe la noi a fost FALSA. A si autoritatile chiar cred ca un terorist adevarat, dupa ce ar plasa bomba, ar anunta ca a plasat-o? Cum isi pot inchipui autoritatile ca un terorist ar lasa o bomba la vedere sa o vada si un copil de 3 ani? Si in plus daca e vorba sa existe o bomba cu adevarat si pusa la vedere nu ar fi anuntata doar de o singura persoana ci de mai multe persoane care trec prin zona. Si cum de autoritatile sunt atat de proaste incat sa creada ca respectivul copil care banuiesc ca nici bolnav nu era, paznicul i-ar fi permis sa intre in spital sa caute bombe?

Posted
Mda, alarma falsa. De ce naiba autoritatile mai ia in seama pe minori, nu stiu. orice sesizare cu bombe la noi a fost FALSA. A si autoritatile chiar cred ca un terorist adevarat, dupa ce ar plasa bomba, ar anunta ca a plasat-o?

Tu de ce crezi??? Raspunsul este deosebit de simplu si sunt convins ca il stiai si tu. Exista niste legi pe care ar trebui sa le respectam. Daca orice sesizare a fost falsa pana acum, asta nu inseamna ca pericolul nu a existat si de asemenea trebuie verificata orice informatie. Oricum toti cei care se joaca cu alarme false au fost prinsi mai devreme sau mai tarziu si vor plati scump distractia. Nu ai tu de unde sa stii cum ar proceda un terorist adevarat asa ca nu mai face supozitii, doar de dragul de a le face.

Posted

Se poate privi și din prisma unui exercițiu al polițiștilor. Adică ei știu că alarma e falsă dar fiecare obiectiv e unic în felul său și e o ocazie de a-l explora.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.