Gabbiano Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 de ceva vreme caut o tara care sa indeplineasca urmatoarele conditii: -viata sa fie ieftina -sanatatea,educatia si ordinea publica sa fie bine puse la punct - sa fie clima calda -turismul sa fie o componenta importanta a economiei nationale -preferabil o tara latina -sa nu fie in europa sugestii? de prin vacante.auzite,prieteni plecati,verisori,etc multumesc anticipat
Gabbiano Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 multumesc mult relu...m-am gandit deja la brazilia dar delicventa este cam ridicata acolo.si cum am un copil mic...caut o destinatie unde sa uit definitiv de romanica.de fapt ma intereseaza sa aflu daca cineva a fost prin republica dominicana sau costa rica...multumesc mult
Relu Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 i-le Canare ... administrație spaniolă, în vecinătatea Marocului i. Madagascar și insulele din vecinătăți... i. Lacadive, administrație indiană... i. Polinezia Franceză, în Pacific... i. Juan Fernandez, i. San Felix, i. Paștelui (Chile) i. St. Peter & St. Paul, i. Fernando de Noronha, i. Trinidade & Martin Vaz (Brazilia) gata, să mai zică și alții
dcp100168 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Clasamentul mondial al indicelui de dezvoltare umană cred că e cel mai bun indicator. Datele de mai jos sunt însă de studiat în amănunt... http://hdr.undp.org/en/media/HDR_200720 ... tables.pdf Primele locuri: 1 Iceland 2 Norway 3 Australia 4 Canada 5 Ireland 6 Sweden 7 Switzerland 8 Japan 9 Netherlands 10 France ... 60 Romania Tări latino-central americane situate în clasa "high" ar fi: 31 Barbados 38 Argentina 40 Chile 48 Costa Rica 49 Bahamas 51 Cuba 52 Mexico 57 Antigua and Barbuda 59 Trinidad and Tobago 62 Panama 70 Brazil Locurile 71-155 sunt în clasa "medium" (printre care şi Rep.Dominicană), iar locurile 155-167 sunt categoria "low".
Recommended Posts