Jump to content

Jandarm bătăuş (în deplasare)

Recommended Posts

Posted

Jandarm bătăuş (în deplasare)

Seria incidentelor petrecute in unitatile de invatamint revin in forta, intr-unul dintre acestea fiind implicat şi un jandarm de la Galati. Acesta a lovit o eleva de 18 ani, chiar in incinta Scolii de Arte si Meserii (SAM) Panciu. Motivul: primise o palma, dupa ce o pipaise pe fata pe sini. Joi dupa-amiaza, politistii din Panciu au fost sesizati despre faptul ca un tinar necunoscut a patruns in incinta Scolii de Arte si Meserii, a provocat scandal si a lovit cu palma peste fata o eleva in virsta de 18 ani, Loredana Nistor. La sosirea politistilor chemati imediat la fata locului, suspectul plecase deja, insa din verificari s-a stabilit ca este vorba de un localnic, Nicusor Niscoveanu, 25 ani, jandarm la Galati. "Nu am fost de fata, dar din declaratiile elevilor am inteles ca incidentul a avut loc in pauza mare. Copiii ieseau de la sala de sport, iar tinarul aflat pe terenul de fotbal i-a cerut unuia dintre elevi o minge, pe care acesta i-a dat-o. Dupa ce jandarmul s-a jucat putin, copilul si-a luat mingea si-a plecat in internat, lucru care nu i-a convenit tinarului. S-a dus dupa copil, iar pe hol s-a intilnit cu fata, pe care nu stiu daca o cunostea, moment in care i-a pus mina pe sin. Fata i-a dat o palma pentru gestul sau, iar tinarul a intrat peste ea in clasa si i-a dat la rindul sau o palma. La incident au asistat si doua cadre didactice. Se pare ca tinarul era si baut, dar nu putem spune cert acest lucru, pentru ca nimeni nu s-a apropiat de acesta", ne-a spus Constantin Anicai, directorul SAM Panciu. Tinara a depus plingere la Politia Panciu, cercetarile in aceasta cauza fiind continuate sub aspectul savirsirii infractiunii de lovire.

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=17892

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.