dcp100168 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Oţelul, la Bistriţa pe 18 octombrieLiga Profesionistă de Fotbal a decis, ieri, zilele în care se vor disputa meciurile din etapa a zecea a campionatului intern. Oţelul Galaţi va avea atunci o deplasare lungă, la Bistriţa. Partida a fost programată duminică, 18 octombrie, ora de start a jocului nefiind încă stabilită de forul care administrează Liga I. Este foarte posibil ca partida din inima Transilvaniei să nu fie televizată, însă hotărârea finală va fi luată în zilele următoare.http://www.viata-libera.ro/articol-Otel ... rie_2.html
dcp100168 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Duminică: Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, ora 14.00, GSP TV
dcp100168 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Oţelul Galaţi - la meciul 700Formaţia gălăţeană de prim eşalon va disputa duminică, la Bistriţa, partida sa cu numărul 700 în Liga I de fotbal. Această bornă este atinsă de „oţelari” la 23 de ani de la prima promovare în „A”. În cele 699 de jocuri disputate până acum de Oţelul, 284 au fost victorii, 135 rezultate de egalitate şi 280 de eşecuri. Golaverajul „all-time” al clubului de la Dunăre este 881-982.http://www.viata-libera.ro/articol-Otel ... 00__2.html
dcp100168 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 GLORIA BISTRIŢA - OŢELUL GALAŢI, ora 14:00Arbitri: Ovidiu Haţegan - Radu Ghinguleasc, Mircea OrbuleţObservatori: Valeriu Ioniţă, Mircea Cezar Ionescu Munteanu: "Sunt pregătit să îl înfrunt pe Halagian, vom avea stingătoarele la noi"Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că este pregătit să îl înfrunte pe fostul său antrenor Florin Halagian în partida cu Gloria Bistriţa, precizând că gălăţenii vor avea stingătoare, cu referire la expresia "focul la ei" folosită des de tehnicianul armean. "Cu Gloria Bistriţa va fi un meci extrem de greu, deşi ardelenii sunt pe ultimul loc. Trebuie să fim foarte motivaţi, avem nevoie de puncte, chiar şi de un punct. Nu m-ar deranja dacă am scoate un egal, pentru că noi suntem greu de învins şi în deplasare. Sunt pregătit să-l înfrunt pe Halagian, care e fostul meu antrenor, îi cunosc stilul, avem stingătoarele la noi şi sper să nu fie surprize. Dacă va fi nevoie o să-i fur şi şapca norocoasă", a spus Dorinel Munteanu.
dcp100168 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Avancronica meciului Gloria Bistrita - Otelul GalatiMarian Pana a fost numit antrenor principal al echipei Gloria Bistrita. In cadrul staffului condus de directorul tehnic-manager general Florin Halagian, functia ramasese vacanta dupa despartirea de Sandu Tabarca. "Dupa plecarea lui Sandu Tabarca, Gloria avea nevoie de un nou antrenor principal, asa ca Marian Pana a fost alesul. In rest, stafful tehnic ramane neschimbat", a anuntat presedintele Jean Padureanu. Marian Pana, in varsta de 40 de ani, a pregatit echipele Petrolul Targoviste (2001-2002), CS Otopeni (2002-2007), Cetatea Suceava (2007-2008) si Stiinta Bacau (2009).Marian Pana: "Sunt foarte multumit pentru increderea pe care domnii Padureanu si Halagian mi-o acorda, tinand cont de situatia grea in care se afla echipa. Este o sansa foarte buna pentru mine sa-mi construiesc o cariera la nivel inalt, in Liga I, in care voi si debuta ca antrenor. Am venit cu inima deschisa si cred ca alaturi de domnul Halagian vom reusi sa realizam ce ne-am propus. Pentru perioada urmatoare, obiectivele sunt clare: sa castigam cat mai multe meciuri, cat mai multe puncte. Fiindca cel mai important meci e cel care urmeaza, cel mai important lucru este sa castigam trei puncte cu Otelul Galati in etapa urmatoare ".Echipa probabila: Albut - Homei, V.Nastase, Ciuca, D.Sanmartean - Hora, Saceanu, L.Sanmartean, Velcovici - Coroian, T.Moldovan; Director tehnic: Florin Halagian; Antrenor: Marian Pana-nou-; Accidentati: Marginean, Sabou; Suspendati: -; Rezerve: Turcas, Keita, Achim, Iodi, Borbely, R.Neagu, BajenaruLa 34 de ani, fundasul Gloriei Bistrita, Alin Rus, a fost dat afara de Florin Halagian pentru ca ar fi facut blaturi in Liga I.Gloria Bistrita a reusit un 1-1 in Ghencea cu Steaua, rezultat in urma caruia a ramas pe ultimul loc in clasament, dar care a adus multa incredere jucatorilor. Acestia trebuie sa bata neaparat maine pe Otelul, pentru a obtine prima victorie din acest sezon si a incepe recuperarea punctelor pierdute. Batranul Halagian a venit la echipa cu tactici invechite si cu idei comuniste (le cere jucatorilor sa fie barbieriti si tunsi in ziua meciului, trebuie sa se culce la ora fixa) dar poate prea multa libertate le-a stricat jucatorilor, care au adus echipa pe ultimul loc, meritand pedeapsa de a-l avea antrenor pe "armean".14. Otelul Galati 9 3 2 4 7-10 1118. Gloria Bistrita 9 0 3 6 5-16 3Antrenorul Dorinel Munteanu a glumit inaintea meciului cu Gloria, spunand ca s-a pregatit cu stingatoare pentru a anihila tactica "focul la ei", o expresie folosita de directorul tehnic Florin Halagian, si precizand ca va incerca sa-i fure acestuia sapca norocoasa inaintea partidei: "Il cunosc foarte bine pe domnul Halagian, mi-a fost si antrenor la Dinamo. Cat despre expresia dumnealui - focul la ei -, ne-am pregatit cu stingatoare. In plus, am sa am grija sa-i fur sapca norocoasa inainte de meci", a glumit Dorinel Munteanu. Munteanu crede ca Gloria Bistrita nu ar trebui sa ocupe ultimul loc in clasamentul Ligii I: "Vom intalni o echipa disperata dupa puncte. Nu ne va fi usor. Gloria are in componenta jucatori valorosi si merita mult mai mult decat ultima pozitie in clasament. Obiectivul pentru acest joc este sa obtinem cel putin un punct".Tehnicianul echipei Otelul nu va putea conta pentru meciul cu Gloria Bistrita pe atacantul Christian Jean N'Kongue, accidentat. De asemenea, Silviu Ilie si Arthur Patras nu vor fi convocati pentru aceasta partida, dupa ce cei doi abia au revenit de la loturile nationale de tineret ale Romaniei si Moldovei. Fundasul dreapta al Otelului, Samoel Cojoc, a scapat de conditia de pacient, dupa ce a ratat, din punct de vedere fotbalistic, aproape tot anul 2009. Cojoc se pregateste de doua zile la capacitate maxima cu echipa antrenata de Dorinel Munteanu si, in scurt timp, isi va face revenirea oficiala pe gazon.Echipa probabila: Kolev - Rapa, Sg.Costin, Zhelev, Salagean - L.Antal, Giurgiu, Neagu, Viglianti - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: N'Kongue; Suspendati: -; Rezerve: Baotic, Sarghi, Carja, Iorga, Siminic, Ibeh, AxenteEchipa lui Dorinel Munteanu va juca un meci foarte important la Bistrita, unde daca va castiga, va scapa practic de o contra-candidata la retrogradare. Nici un egal nu ar fi rau, pentru otelari fiind important sa nu piarda. Ei vor juca apoi acasa cu revelatia Poli Iasi, dupa care vor intalni echipe de top precum Rapid si Timisoara, in fata carora se castiga puncte foarte greu.Sport 365 va recomanda: Gloria Bistrita - Otelul Galati va fi un meci greu de prezis, fiindca se poate intampla orice. Gazdele au nevoie ca de aer de cele trei puncte si in mod normal ar trebui sa faca un meci de "totul sau nimic", fiindca daca nu bat nici pe Otelul, le va fi extrem de greu de a mai iesi din subsolul clasamentului. Bistrita a ajuns pe mana a doi batrani, Jean Padureanu (n. 22.03.1936) si Florin Halagian (n. 07.03.1939) si va fi interesant de urmarit daca acest cuplu "invechit" si cu multe pacate in fotbalul romanesc va reusi sa redreseze echipa. Formatia galateana va disputa duminica partida sa cu numarul 700 in Liga I, aceasta borna fiind atinsa la 23 de ani de la prima promovare. Cu un parcurs foarte bun in deplasare de unde s-a intors cu 9 puncte din 12 posibile, echipa lui Dorinel Munteanu pare - la prima vedere - favorita la Bistrita, unde s-ar multumi si cu un egal. Gloria Bistrita - Otelul Galati este meci de 1X, insa ar fi bine de riscat pe victoria gazdelor, fiindca va fi o cota atractiva, iar dupa egalul cu Steaua, ardelenii au mai multa incredere in ei.18.10.2009, Bistrita, Stadion: "Gloria", ora: 14:00Arbitru: Ovidiu Hategan (Arad)Gloria Bistrita - Otelul Galati (GSP TV)Palmares: 36 13 7 16 35-34Primul meci: 1-0, la 27 octombrie 1991, la Bistrita.Ultimul meci jucat la Bistrita: 3-0, la 18 aprilie 2009.Scor maxim: 5-0, la 6 noiembrie 1996, la Bistrita.Ultima victorie a oaspetilor: 2-1, la 18 mai 2007.http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 08530.html
dcp100168 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 2-1Echipa antrenată de Marian Pană, Gloria Bistriţa, a învins, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, pe Oţelul Galaţi şi a reuşit prima victorie în acest sezon din Liga I, transmite corespondentul NewsIn.GLORIA BISTRIŢA - OŢELUL GALAŢI 2-1 (Borbely 48, 70 / Antal 24)Gloria: Albuţ - Homei, Năstase, Ciucă, D. Sânmărtean (Velcovici 78) - Hora, Băjenaru (Enescu 83), Achim (S. Keita 46), L. Sânmărtean - Coroian, Borbely. Antrenor: Marian Pană.Oţelul Galaţi: Kolev - Râpă, Sârghi, Jelev, Sălăgean - Antal, Viglianti, G. Paraschiv (Ibeh 46), Giurgiu, M. Matei (Axente 79) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Năstase 55, Keita 64, Băjenaru, Velcovici 83 / Antal 34, Viglianti 38, 60, Giurgiu 53, Sălăgean 89Cartonaş roşu: Viglianti 60Arbitri: Ovidiu Haţegan - Adrian Ghinguleac, Mircea OrbuleţStadion: Gloria; Spectatori: 1.500Cum s-au dat golurile0-1, min. 24: Pena a pătruns pe partea stângă în careu şi a centrat în faţa portii, de unde Antal a reluat din cădere în plasă.1-1, min. 48: Borbely a înscris cu capul din 6 metri, în urma unei lovituri de colţ de pe partea dreaptă.2-1, min. 70: Borbely a reuşit "dubla" cu un şut de la 10 metri, după o pătrundere pe stânga a lui Lucian Sânmărtean.În minutul 65, Oţelul a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după un fault al lui Dinu Sânmărtean asupra lui Antal, însă Albuţ a ghicit colţul la execuţia lui Pena.Managerul tehnic al gazdelor, Florin Halagian, a fost trimis în tribună pentru proteste.La 10 minute după pauză, Valentin Năstase s-a complicat în careu şi l-a bruscat pe Pena, atacantul oaspeţilor a continuat faza şi a pasat la Ibeh, însă acesta din urmă a tras mult peste poartă din poziţie favorabilă. La această fază, Călin Albuţ i-a imputat coechipierului greşeala, iar cei doi s-au îmbrâncit, centralul Haţegan arătându-i cartonaş galben fundaşului bistriţean.Mijlocaşul John Ibeh putea să restabilească egalitatea la doi în minutul 73, însă lovitura sa de cap din apropiere a fost respinsă de Albuţ în bara laterală. Aproape de egalare a fost şi Sălăgean, în minutul 85, când lovitura sa libera din colţul careului mare a întâlnit bara din stânga a porţii lui Albuţ. După acest meci, gazdele au acumulat 6 puncte şi rămân pe ultimul loc în clasament, în timp ce oaspeţii se menţin, momentan, pe locul 14, cu 11 puncte.
dcp100168 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Munteanu: "A fost o a doua repriză nebună! Am pierdut nemeritat!"Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, este de părere că formaţia sa, Oţelul Galaţi, nu merita să piardă în disputa contra Gloriei Bistriţa. "Sunt nemulţumit de rezultat, am pierdut nemeritat. Am avut şi momente bune, şi mai puţin bune. Ştiam că adversarul va fi foarte motivat şi va lupta din răsputeri pentru victorie, dar i-am ajutat şi noi foarte mult. Am avut 1-0, iar repriza a doua a fost una nebună. Am luat două goluri, am avut două penaltiuri, unul ratat şi unul neacordat. Mi-am dorit foarte mult să nu pierdem la Bistriţa", a declarat Munteanu.http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... at-5008760Marian Pană: "Echipa a arătat că poate mai mult"Antrenorul Gloriei Bistriţa, Marian Pană, a declarat, duminică, după meciul cu Oţelul Galaţi, că victoria înregistrată este foarte importantă şi, totodată, a arătat că echipa sa nu merită să ocupe ultima poziţie a clasamentului. "Este o victorie extrem de importantă pentru jucători. Dumnezeu şi-a întors faţă şi către echipa noastră, având în vedere ultimele meciuri, în care nu prea am avut noroc. Este foarte important că echipa a crezut şi, chiar dacă am avut şi momente de slăbiciune, ne-am impus. Penalty-ul apărat de Albuţ a fost un moment foarte important al meciului, este meritul lui. Şansa ne-a surâs şi nouă. Ne bucură această prima victorie, echipa a aratat că poate, iar valoarea Gloriei nu este conformă cu locul din clasament", a spus Pană, conform site-ului oficial al clubului ardelean.
Mikka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Am impresia ca iarasi cuplul de comici Stan&Dolarel s-au umplut de onoare. Pana sa intalneasca echipa acestor pseudo-"oameni de fotbal", Gloria Bistrita avea fix zero victorii in campionat... PS Pe site-urile gsp si prosport (la comentarii) se intalneste destul de des cuvantul "blat"
Recommended Posts