Jump to content

Galele studenţeşti la Galaţi, din 14 octombrie


dcp100168

Recommended Posts

Galele studenţeşti la Galaţi, din 14 octombrie

* Anul acesta, Galele Studenţeşti nu se mai desfăşoară concentrat în Bucureşti sau pe plajă la Costineşti, ci în fiecare centru universitar *

Astfel, Casele de Cultură ale Studenţilor din toată ţara, împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului organizează concerte, dezbateri, spectacole de teatru şi manifestări în spaţii neconvenţionale în 14 oraşe din toată ţara, inclusiv Galaţiul. De altfel, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi este chiar motorul acestei acţiuni la nivel naţional, astfel că în oraşul nostru se vor aduna, timp de trei zile, unele dintre cele mai în vogă trupe.

Galele Studenţeşti debutează, la Galaţi, miercuri, 14 octombrie, cu o dezbatere la sediul „Vieţii libere”, sub titlul „Galaţiul şi viaţa studenţească”, la care vor participa principalii actori ai învăţământului universitar, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale. Deschiderea oficială va avea loc la ora 18 cu un târg de ONG-uri studenţeşti, urmat de spectacole ale unor trupe de la Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi, chiar la sala CCS. Distracţia se va muta apoi în campus, unde vor concerta Mihai Mărgineanu şi Bere Gratis.

15 octombrie este ziua cea mai plină, cu activităţi sportive (demonstraţie Aikido şi competiţii de fotbal, volei şi alpinism), spectacole de teatru (improvizaţie cu trupa studenţilor de la actorie şi piesa „Visez”, în regia lui Cătălin Vasiliu), la sala Teatrului Dramatic. Ziua va fi completată de expoziţii-atelier de fotografie la sediul principal al Universităţii „Dunărea de Jos”, la Facultatea de Mecanică şi la Facultatea de Ştiinţe Economice. Evenimentul acestei zile se va desfăşura în Club S, acolo unde va concerta trupa Fly Project, după care va urma program de club, sub titlul „DJ’s Night”.

Nici a treia zi nu e de neglijat. De la ora 18,00 începe AfterGale – maraton rock, în Club S, unde vor concerta o mulţime de trupe: Greenish, Over, Y-grec, Akantyss, 768 art, Crin, Rebel fără puls, Grafic do, Andrei şi Alex.

http://www.viata-libera.ro/articol-Gale ... rie_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.