dcp100168 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mi-aţi schimbat viaţa!Costel Zaharia (24 de ani) a completat talonul care i-a adus cel mai mare câştig al Super Cazinoului Libertatea (Foto: Ninel Fluşter)Marele câştigător al Super Cazinoului Libertatea a intrat în posesia celor 150.000 de euro! Îşi va îndeplini visul de a deveni o personalitate în industria filmului! Costel Zaharia (24 de ani) din Galaţi, marele câştigător al SuperCazinoului Libertatea, a intrat în posesia fabuloasei sume de 150.000 de euro şi este decis să cheltuiască o mare parte din bani pentru a produce un film. Student în ultimul an la Facultatea de Film din Bucureşti, gălăţeanul a venit la redacţia noastră imediat ce a aflat că i-au intrat în cont cei 150.000 de euro, cel mai mare premiu pus la bătaie la SuperCazinoul Libertatea. “Mi-aţi schimbat viaţa şi am venit să vă mulţumesc încă o dată!”, ne-a spus, fericit, Costel Zaharia.De curând, câştigătorul a semnat toate documentele şi a intrat în posesia sumei de 150.000 de euro. Tânărul e convins că averea pe care o are în cont îl va ajuta să-şi termine studiile şi să pătrundă în industria cinematografiei. “Voi investi o parte din bani în primul meu film, cu care sper să mă fac remarcat”, a mai afirmat Costel.http://www.libertatea.ro/stire/mi-ati-s ... 59577.html
Recommended Posts