Jump to content

O bătrână a fost ucisă de propriul fiu


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O bătrână a fost ucisă de propriul fiu

O femeie din Valea Mărului a fost sugrumată azi nopate de fiul vitreg. Potrivit primelor investigaţii ale Poliţiei, între victimă, Ana Vasilică, de 76 de ani, şi criminal, Aurel Vasilică, de 46 de ani, exista de mai multă vreme o relaţie tensionată. Sătenii spun despre Aurel că este "dus cu capul" şi că şi-a făcut un obicei din a-şi bate părinţii. În momentul comiterii crimei, Aurel Vasilică era într-o avansată stare de ebrietate. Vom reveni cu amănunte.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... l-fiu.html

Link to comment
Share on other sites

Crima de la Valea Mărului

* Ana Vasilică, de 76 de ani a fost ucisă de fiul său, deoarece nu a vrut să-i dea bani pentru băutură

Sâmbătă după-amiaza, o femeie de 76 de ani a fost ucisă chiar de cel căruia i-a fost mamă, de la vârsta de un an şi patru luni.bDupă ce a ajuns acasă beat, fiul femeii i-a cerut bani pentru a-şi mai procura alcool, şi cum nu a obţinut suma cerută, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a bătut-o, după care a ştrangulat-o. „Ştiu că băiatul ei a omorât-o. Pe mine m-a anunţat soţul ei azi de dimineaţă. Oricum, ştiu că nu e prima dată când dă în ea. De fiecare dată când se îmbăta o lua razna. Cred că aşa i-a fpst să fie sărăcuţa”, a spus Maria Olaru, fina decedatei. Soţul victimei, Costache Vasilică, de 76 de ani, spune că fiul său, pe care l-a adoptat de la vârsta de un an şi patru luni, are un caracter foarte violent şi-l bătea şi pe el şi pe soţia sa. „De la un an şi patru luni îl creşteam. În clasa a patra s-a îmbolnăvit şi parcă nu a mai fost el. Când s-a întâmplat nenorocirea, eu nu eram acasă. Şi pe mine mă bătea, de fiecare dată când avea nevoie de bani. Ieri am ajuns acasă pe la 15.30, dar pe el nu l-am găsit. Pe femeie am găsit-o în curte. Cred că îi dăduse cu ceva în cap. Eu plecasem de acasă mai devreme. Oricum, în momentul în care am plecat, el era băut. Am chemat Poliţia după ce am găsit-o pe muiere. Băiatul era închis într-o bucătărie şi nu vroia să deschid şi poliţistul de aici de la noi a spart uşa cu piciorul. Băiatul s-a răţoit la el, că de ce sparge uşa. Avea lângă el în bucătărie o secure şi un furcoi, cred că era pregătit să omoare pe oricine ar fi intrat. Noroc că a fost poliţistul. Oricum de aseară l-au luat şi pe el şi pe femeie”, a spus bătrânul. Ciminalul nu a lucrat decât ca zilier în construcţii, fiind întreţinut de părinţii săi. Aurel Vasilică a fost reţinut de Poliţie şi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... rului.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.