absolutep0wer Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 M-am uitat ieri la emiusiunea Acces direct la Antena 1 si am aflat ca artistul Cornel Constantiniu are nevoie de 30.000 de euro pentru o noua operatie,de data aceasta de inlocuire a unui stimulator neuronal. Mi-am notat contul si am vrut sa trimit online un ajutor..contul fiind( RO92UGBI0000082003678 in ron, garanti bank, sucursala titulescu) si dupa asta am incercat sa trimit online bani,dar nu am reusit ptr ca-mi zicea sistemul ca acest nr de cont este incomplet.Daca stiti contul corect,as vrea sa-l stiu si eu.Daca asta e contul corect,atunci putem sa-l ajutam impreuna,conteaza fiecare leu.
George Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Te-ai uitat tu sau ai luat cu copy-paste de undeva?
Legumix Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 a dreaq...n-o murit.sau l-o ajutat lumea, cu un ban, o putinica de branza, un kil de vin - dupa puterinta
silviudeep Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 probabil, insa cu ce este el mai :deosebit" fata de multi altii care nu au avut "norocul" sa fie "cunoscuti" si in general mediatizati?? Who cries for them???
Legumix Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 probabil, insa cu ce este el mai :deosebit" fata de multi altii care nu au avut "norocul" sa fie "cunoscuti" si in general mediatizati?? Who cries for them??? Argentina
Recommended Posts