Jump to content

Un gălăţean protestează în faţa Tribunalului Timiş


dcp100168

Recommended Posts

Fostul soţ al unei judecătoare, decis să moară în faţa Tribunalului

* Un bărbat din Galaţi s-a postat în faţa Tribunalului Timiş cu pancarte atârnate în jurul gâtului, hotărât să protesteze.

Viorel Postelnicu, fostul soţ al Judecătoarei Cristina Gina Crăciun, este supărat foc pentru că nu şi-a mai văzut copiii de mai bine de patru ani. „Vin de la Galaţi să-i văd, aşa, jumătate de oră, sporadic, nu tot timpul”, a spus Viorel Postelnicu. Bărbatul o acuză pe fosta soţie că îi interzice să îşi vadă cei doi copii, Teodora, de 8 ani şi Vlad de 12 ani. În urma divorţului, micuţii au rămas în custodia mamei. Gălăţeanul susţine că judecătoarea ar fi angajat persoane care să îl agreseze. „A trimis oameni acasă să mă bată”, a spus Viorel Postelnicu. Cu toate acestea, recunoaşte că are cazier şi că a avut mai multe dosare penale. „Am avut 30 de dosare penale. M-a acuzat de abuz între soţi, furt între soţi şi, mai rău, de înşelăciune”, a povestit gălăţeanul. Bărbatul a spus că este hotărât să stea pe scările tribunalului cât trebuie. „Aici voi rămâne până când am să mor”, a spus Viorel Postelnicu, cu lacrimi în ochi. După cinci minute de protest, jandarmii au intrevenit pentru a-l legitima pe bărbat şi l-au gonit de pe scările instituţiei, dar gălăţeanul a promis că se va întoarce să protesteze. Judecătoarea Cristina Gina Crăciun a refuzat să comenteze incidentul.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/timi ... lului.html

Varianta mai picantă a poveştii

http://www.antidotul.ro/3534/fostul-so% ... C4%83.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

10 plangeri penale pentru judecatoarea ce s-a aruncat de la geam in pielea goala

Judecatorul Cristina Gina Craciun, fosta Postelnicu, a devenit cunoscuta publicului larg in anul 2004, atunci cand s-a aruncat in pielea goala de la balconul apartamentului in care locuia impreuna cu sotul si cei doi copii. La acea vreme, Cristina Craciun era judecator la Judecatoria Galati, iar patania ei a fost indelung comentata printre magistrati, ajungand chiar subiect de barfa in institutia in care lucra.

Judecatorul Cristina Craciun a sustinut la vremea respectiva ca s-a aruncat pe geamul locuintei de frica sa nu fie omorata de barbatul cu care avea doi copii si pe care il cunostea de mai bine de 15 ani. Mai exact, judecatorul galatean sustinea ca sotul acesteia a pus-o sa se dezbrace in pielea goala si a vrut sa o inece in cada de la baie din cauza ca femeia vroia sa divorteze si sa plece cu cei doi copii. Intr-un moment de neatentie al sotului, judecatoarea Craciun s-a aruncat pe geam pentru a nu fi omorata, sau cel putin asta sustine si in ziua de astazi. Cristina Craciun a avut nevoie de 150 de zile de ingrijire medicala dupa gestul extrem pe care la facut. Imediat dupa acest incident, Viorel Postelnicu, sotul Cristinei Craciun, a fost retinut si ulterior a ajuns in inchisoare fiind acuzat de vatamare corporala grava si lipsire de libertate.

Cristina Craciun a venit sa imparta „dreptatea la Timisoara”

Pentru a nu mai fi barfita in Galati, unde toata lumea cunostea povestea judecatoarei care s-a aruncat in pielea goala pe geam, judecatoarea Craciun s-a transferat la Timisoara unde cazul acesteia nu era cunoscut. Insa, dupa 5 ani, Viorel Postelnicu, sotul judecatoarei, a venit la Timisoara si a protestat pe scarile Palatului Dicasterial suparat ca fosta sotie nu il lasa sa isi vada cei doi copii. Mai mult, barbatul a lansat si acuzatii grave la adresa fostei sotii, pe care o acuza ca a luat bani si terenuri pentru a pronunta anumite decizii din calitatea de judecator. Viorel Postelnicu spune ca judecatorul Cristina Craciun a dobandit un teren de 2.000 metri patrati situat la 30 km de Galati prin interventii in dosare de contestatii si divorturi. Din spusele barbatului mai reiese ca aceiasi judecatoare a mai primit 1.000 de dolari pentru a da o solutie favorabila in cazul unei adoptii. Viorel Postelnicu mai spunea ca fosta sotie a mai luat sume cuprinse intre 6.000 si 70.000 de lei intervenind la diversi colegi pentru a ajuta o firma din Galati.

Judecator cu 10 plangeri penale

De cand s-a mutat la Timisoara si pana in prezent, judecatorul Cristina Craciun a avut 10 plangeri penale inregistrate la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara. Din fericire pentru judecatoarea Craciun toate plangerile penale au fost solutionate prin neinceperea urmaririi penale. Reprezentantii institutiei mai sus amintite nu au vrut sa sufle o vorba despre continutul acestor plangeri penale spunand doar ca “faza actelor premergatoare are caracter nepublic in procesul penal”.

corectnews.com

Link to comment
Share on other sites

Oamenii astia au stat in bloc cu mine. El e plecat cu sorcova tare: nu l-as lasa nici pe langa o testoasa sau un melc bolnav, daramite pe langa copiii aia pe care i-a terorizat efectiv. Femeia o fi incercat sa scape cu totu` de el dupa ce el a incercat sa o omoare, dar uite ca adevaratii nebuni raman in libertate pan` la urma..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.