Jump to content

Avocat băut la volan


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Avocat baut la volan

Un avocat din Galati a fost descoperit de politisti, marti noaptea, cu o alcoolemie de 0,99 la mie in aerul expirat, dupa ce masina in care se afla a avariat doua autoturisme. Barbatul s-a urcat la volan baut, a pierdut controlul acestuia, a intrat pe contrasens si a lovit doua masini care circulau regulamentar. Avocatul sustine ca nu el a fost la volan, ci un prieten, dar martorii, mai ales pagubitii, sustin contrariul.,,Dupa ce mi-a lovit masina, a inceput sa spuna ca el este mare si tare si sa il las in pace ca nu va pati nimic', a declarat proprietarul uneia dintre masinile avariate. Avocatul a fost testat in vederea stabilirii alcoolemiei. La vederea rezultatului, 0,99 la mie in aerul expirat, barbatul a stabilit el insusi verdictul: ,,Asta-i penal'. Ulterior, el a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange. Potrivit politistilor, in raport de rezultate se va stabili incadrarea juridica a faptei, avocatul trebuind sa suporte si reparatiile celor doua masini avariate.

http://www.stirilocale.ro/galati/Avocat ... 20437.html

Infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice

La data de 13.10.2009, ora 19.15., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe str.Română din Galaţi a avut loc o tamponare, autoturismul proprietatea lui P. Gigi fiind avariat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locuilui unde l-au identificat pe I. Silviu care emana halenă alcoolică. Fiind testat cu etilotestul, rezultatul a fost de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Galaţi, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2548

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.