dcp100168 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Otelul - Iasi (vineri, 23 oct.)Liga Profesionista de Fotbal a hotarat programul meciurilor din etapa a XI-a a campionatului Ligii I. FC Otelul Galati va juca vineri, 23 octombrie, cu FC Politehnica Iasi (stadionul "Otelul" - ora 15.00)http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1919
dcp100168 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Vineri: Otelul Galati - Poli Iasi, ora 15:00 - GspTV
dcp100168 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Grigoraş: "Înaintea meciului de la Galaţi am emoţii mai mari faţă de partida cu Steaua!"Antrenorul Politehnicii Iaşi, care a antrenat pînă în vară pe Oţelul, spune că nu va uita niciodată perioada petrecută la Galaţi, dar va face totul pentru ca Poli să obţină un rezultat pozitiv vineri. "Pentru mine, meciul de la Galaţi va avea o încărcătură emoţională aparte. Am trăit acolo multe clipe frumoase, am avut relaţii foarte bune cu jucătorii, spectatorii şi cu oamenii din club, de aceea am emoţii mai mari decît cele dinaintea partidei cu Steaua. Dacă ar fi posibil, aş vrea ca ambele echipe să ia trei puncte vineri! Cum nu se poate, cu tot respectul pe care-l am faţă de gălăţeni, voi face tot posibilul ca actuala mea echipă să obţină un rezultat bun. Nu e vorba de răzbunare, pentru că nu am pe cine să mă răzbun, nu e vorba de revanşă, pentru că nu am faţă de cine să-mi iau vreo revanşă" a spus tehnicianul.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/grigora ... 60126.html
dcp100168 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Oţelul Galaţi - Poli Iaşi, ora 15.00Arbitri: Teodor Crăciunescu (centru) - Eduard Dumitrescu, Mugurel Velicu (asistenţi) - Cristian Găină Sava (rezervă)Observatori: Radu Petrescu, Pavel Peniu
dcp100168 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Milea s-a reaccidentat şi Poli are trei absenţe la GalaţiMijlocaşului Politehnicii Iaşi i-au reapărut durerile la genunchi şi va pleca la Bucureşti pentru un consult la medicul naţionalei, Pompiliu Popescu. Ciprian Milea va rata astfel partida de vineri, cu Oţelul Galaţi, lucru care-l nemulţumeşte profund pe antrenorul Petre Grigoraş. "Pînă astăzi, semnele erau bune în ceea ce-l priveşte pe Milea, care a lucrat normal toată săptămîna. Durerile i-au reapărut însă, aşa că îl vom trimite la Bucureşti pentru investigaţii. Din păcate, după ce am fost feriţi atîta timp de accidentări, acum sîntem loviţi din plin la acest capitol, Brăneţ, Milea şi Negru urmînd a lipsi vineri din motive medicale" a spus tehnicianul.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/milea-s ... 60313.html
dcp100168 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Bîlbă, Croitoru şi Frunză, nereţinuţi în lotul care a făcut deplasarea la Galaţi!* Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, i-a convocat, în schimb, pe Lamine si Bîrlădeanu, care au evoluat în ultima perioadă la Poli II.Politehnica Iaşi a plecat în urmă cu puţin timp cu autocarul spre Galaţi. Din delegaţia ieşeană, care cuprinde 20 de jucători, nu fac parte Bîlbă, Croitoru şi Frunză, care nu au fost reţinuţi în lot de Petre Grigoraş din motive legate de randament. În afara celor amintiţi, Poli nu va putea conta în meciul de vineri, de la malurile Dunării, pe Brăneţ, Milea şi Negru, toţi fiind indisponibili din motive medicale.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/bilba-c ... 60415.html
dcp100168 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Marius Stan spune că "egalul este un insucces" în meciul cu Poli IaşiManagerul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat joi că partida cu Poli Iaşi este foarte importantă pentru gălăţeni, pentru că a sosit timpul ca jucătorii să obţină prima victorie pe teren propriu, transmite corespondentul NewsIn. "Pentru noi, meciul cu Poli Iaşi este esenţial, cel mai important de până acum. Şi egalul îl consider un insucces. Fotbaliştii gălăţeni au datorii faţă de propriii suporteri şi ar fi timpul să obţină şi prima victorie acasă. Le transmit fotbaliştilor că probleme financiare sunt peste tot, iar la situaţia de acum au contribuit şi ei prin unele prestaţii de anul trecut", a spus Stan, care este de părere că fostul tehnician al gălăţenilor, Petre Grigoraş, va fi bine primit deşi acum antrenează pe Poli Iaşi.Tehnicianul Dorinel Munteanu a afirmat că îşi doreşte foarte mult un succes în partida cu Poli Iaşi şi vrea ca jucătorii să evolueze cu determinare maximă. "Îmi doresc victoria, mai ales că va reveni şi Petre Grigoraş la Galaţi, dar acum din postura de adversar. Vreau să ne impunem, iar jucătorii să îi răspundă fostului antrenor cu o victorie. El încearcă să ne adoramă cu declaraţii, spune că noi suntem mai buni, că avem condiţii mai bune, dar l-aş întreba doar un lucru: dacă este aşa, de ce a plecat de la Oţelul? Să fim serioşi! Ieşenii vor veni la Galaţi să câştige, iar eu le cer băieţilor mei determinare maximă", a declarat Munteanu.
dcp100168 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Avancronica meciului Otelul Galati - Politehnica IasiManagerul general Marius Stan a declarat ca partida cu Poli Iasi este foarte importanta pentru galateni, pentru ca a sosit timpul ca jucatorii sa obtina prima victorie pe teren propriu: "Pentru noi, meciul cu Poli Iasi este esential, cel mai important de pana acum. Si egalul il consider un insucces. Fotbalistii galateni au datorii fata de propriii suporteri si ar fi timpul sa obtina si prima victorie acasa. Le transmit fotbalistilor ca probleme financiare sunt peste tot, iar la situatia de acum au contribuit si ei prin unele prestatii de anul trecut".Tehnicianul Dorinel Munteanu a afirmat ca isi doreste foarte mult un succes in partida cu Poli Iasi: "Imi doresc victoria, mai ales ca va reveni si Petre Grigoras la Galati, dar acum din postura de adversar. Vreau sa ne impunem, iar jucatorii sa ii raspunda fostului antrenor cu o victorie. El incearca sa ne adorama cu declaratii, spune ca noi suntem mai buni, ca avem conditii mai bune, dar l-as intreba doar un lucru: daca este asa, de ce a plecat de la Otelul? Sa fim seriosi! Iesenii vor veni la Galati sa castige, iar eu le cer baietilor mei determinare maxima".Cu toate ca gruparea galateana seamana tot mai mult cu o candidata la retrogradare, directorul general al Otelului a asigurat ca postul lui Dorinel nu e in pericol si mai mult decat atat, i-a luat apararea tehnicianului: "Si anul trecut ne-am confruntat cu o perioada grea, am pierdut multe puncte aiurea. Atunci era Grigoras vinovat. Acum cine mai e? Tot antrenorul? Exclus asa ceva! Dorinel nu mai are ce sa faca. E o problema a jucatorilor, la nivel psihic si nu pot sa-mi dau seama ce e de facut".Daca formatia galateana se afla intr-un impas fotbalistic, se pare ca nici pe plan financiar nu stau mai bine. Jucatorii nu si-au incasat salariile nici pe luna august, ultima transa de bani primita fiind cea de dinaintea meciului cu FC Brasov, aferenta lunii iulie. Seful Otelului a recunoscut ca echipa se confrunta cu probleme financiare, precizand totodata ca rezolvarea nu-i sta in puteri: "E criza si din pacate, pana in ianuarie, cand vor veni banii pe transferul lui Bourceanu, nu preconizez nicio schimbare!".Mijlocasul Gabriel Alejandro Viglianti a fost suspendat pentru o etapa de catre Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal dupa eliminarea suportata in meciul cu Gloria Bistrita. Echipa probabila: Kolev - Rapa, Zhelev, Sarghi, S.Ilie - Neagu, Giurgiu - L.Antal, G.Paraschiv, Salagean - Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: N'Kongue; Suspendat: Viglianti; Rezerve: Baotic, Costin, Carja, Iorga, Ibeh, Axente, Matei9 Politehnica Iaşi 14 10 4 2 4 12 12 015 Oţelul Galaţi 11 10 3 2 5 8 12 -4Antrenorul Petre Grigoras a declarat ca are emotii inaintea partidei de vineri, cu fosta sa formatie, Otelul Galati, si ca si-ar dori ca ambele echipe sa castige: "Nu pot sa ascund faptul ca am emotii inaintea meciului de vineri, de la Galati, cu Otelul. Niciodata nu voi putea uita perioada pe care am petrecut-o ca antrenor acolo. Am amintiri frumoase de la Galati, unde m-am inteles foarte bine cu toata lumea, cu jucatorii, cu oamenii din club si, nu in ultimul rand, cu suporterii. Daca ar fi dupa mine, in partida cu Otelul, as da meci castigat ambelor echipe. Dar acest lucru nu se poate". Grigoras a mai declarat ca spera ca formatia sa sa nu fie prima victima a Otelulu: "Normal ca stiu foarte multe despre jucatorii Otelului, ce cafele beau, la ce ora se trezesc, la ce ora se culca. Le cunosc toate tabieturile. Pot scrie cate 300 de cuvinte despre fiecare si sa le dau jucatorilor mei sa citeasca. Asta insa nu ne ajuta cu nimic. Degeaba stiu eu multe despre Otelul, daca baietii nu dau totul pe teren si nu ne facem jocul. Daca nu vom evolua la capacitate maxima si nu ne daruim pe teren, degeaba. In primul rand ma intereseaza jocul echipei mele, nu slabiciunile celor de la Otelul. Sper sa facem un meci bun si sa nu fim prima victima a Otelului la Galati in acest sezon".Valentin Negru, internat de urgenta, saptamana trecuta, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, fiind suspect de probleme cardiace, a declarat ca va reveni in scurt timp pe teren. Mijlocasului Ciprian Milea i-au reaparut durerile la genunchi si va pleca la Bucuresti pentru un consult la medicul nationalei, Pompiliu Popescu. Portarul Cristian Branet a suferit o ruptura musculara la bratul stang si a devenit inapt pentru meciul de vineri. Va reveni in schimb in primul unsprezece Adrian Ilie, absent in partida cu Steaua, din cauza unei etape de suspendare. Balba, Croitoru si Frunza, nu au fost retinuti in lotul care a facut deplasarea la Galati. Grigoraş i-a convocat in schimb pe Lamine si Barladeanu, care au evoluat în ultima perioadă la Poli II. Echipa probabila: Plesca - Buta, Ad.Ilie, Cr.Munteanu, Pecnik - Cr.Bratu, Bersnjak, Ignatov, Miclea - Bujor, Cr.Constantin; Antrenor: Petre Grigoras; Accidentati: Branet, V.Negru, Milea; Suspendati: -; Vor mai lipsi: Balba, Croitoru, Frunza (nu au fost retinuti in lot); Rezerve: Marc, Straut, Straton, Viveiros, BaldeSport 365 va recomanda: Dorinel Munteanu si Petre Grigoras s-au contrat, ca antrenori, de cinci ori pana acum, scorul fiind de 3-1 (o partida incheindu-se la egalitate). De fiecare data, Grigoras a reprezentat interesele Otelului. Munteanu are mare nevoie de cele trei puncte pentru a iesi din zona retrogradarii si mai ales ca pana acum, in cele cinci partide disputate la Galati, nu are nicio victorie. Daca ar fi batut Steaua, Grigoras ar fi ajuns pe un loc de Europa League, dar daca va pierde si la Galati va fi egalat de Otelul si va ajunge in zona retrogradarii, iar urmatorul adversar va fi Dinamo... In ultimele sase partide disputate la Galati, Otelul a batut pe Poli Iasi de patru ori (3-1, 1-0, 3-1, 3-2), remizand de doua ori (0-0, 0-0). In mod normal Otelul Galati - Politehnica Iasi este meci de 1X, gazdele fiind usor favorite. Oaspetii s-ar multumi si cu un egal, tinand cont ca vor juca fara trei titulari (Branet-Milea-Negru).23.10.2009, Galati, Stadion: "Otelul", ora: 15:00Arbitru: Teodor Craciunescu (Ramnicu-Valcea)Otelul Galati - Politehnica Iasi (GSP TV)Palmares: 12 5 4 3 16-12Primul meci: 1-2, la 25 octombrie 1995, la Iasi.Ultimul meci la Galati: 3-2, la 12 aprilie 2009http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 08884.html
dcp100168 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Oţelul Galaţi - Politehnica Iaşi 4-0Oţelul Galaţi s-a impus, vineri, cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, în etapa a 11-a a Ligii I, şi a obţinut prima victorie pe propriul teren din actuala ediţie de campionat, transmite corespondentul NewsIn.OŢELUL GALAŢI - POLITEHNICA IAŞI 4-0 (Giugiu 38, 75, Ibeh 50, Pena 52)Oţelul: Kolev - Râpă, Sârghi, S. Costin, Sălăgean - Neagu (Mojsov 68), Giurgiu, Iorga, Ibeh (Axente 76), Pătraş - Pena (Paraschiv 64). Antrenor: Dorinel Munteanu.Politehnica Iaşi: Pleşca - Buta, Mihajlov, L. Munteanu, Pecnik - Ignatov (Miclea 71), A. Ilie, Viveiros, Cr. Constantin (Bujor 79) - Balde, Bratu (Bernsjak 53). Antrenor: Petre Grigoraş.Cartonaşe galbene: Kolev 7, Sălăgean 24Cartonaş roşu: Pecnik 52Arbitri: Teodor Crăciunescu - Eduard Dumitrescu, Bogdan VelicuStadion: Oţelul; Spectatori: 1.000Cum s-au marcat golurile:1-0, min. 38: Giurgiu a punctat de la 10 metri, după o fază în care oaspeţii au ieşit greşit la ofsaid.2-0, min. 50: Ibeh a înscris cu un voleu spectaculos, trimis de la marginea careului, după o respingere greşită a lui Pleşca.3-0, min. 52: Pena a transformat un penalty obţinut tot de el, după un duel cu Pecnik.4-0, min. 75: Giurgiu a reluat în poartă de la aproximativ 4 metri, după o pasă trimisă pe spate de un coechipier.* Antrenorul Petre Grigoraş, care s-a aflat la primul meci ca adversar al fostei sale echipe, a fost primit cu aplauze de spectatorii gălăţeni, în faţa cărora a făcut o plecăciune. Secunzii săi, Moţei şi Dinu, au glumit când au ajuns în faţa băncilor tehnice, întrebându-l pe Grigoraş dacă să se aşeze sau nu pe cea rezervată Oţelului.* În minutul 52, ieşenii au rămas în inferioritate numerică, după ce Pecnik a văzut cartonaşul roşu, în urma unui duel cu Pena.În urma acestui rezultat, Oţelul Galaţi a acumulat 14 puncte şi a urcat, cel puţin pentru moment, pe locul 9, în timp ce Politehnica Iaşi rămâne cu 14 puncte, dar cade pe locul 12.
dcp100168 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Petre Grigoraş spune că înfrângerea în faţa Oţelului este cea mai ruşinoasă din cariera saAntrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, că echipa sa a fost "catastrofă" în meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut cu scorul de 0-4, şi a apreciat că înfrângerea din acest meci a fost cea mai ruşinoasă din cariera sa, transmite corespondentul NewsIn. "A fost o victorie fără drept de apel a Oţelului. Căderea jucătorilor mei după primul gol primit este inexplicabilă. Oţelul mai avea puţin şi făcea scorul campionatului cu noi. În partea a doua a jocului am fost catastrofă. Mi-e ruşine de modul în care s-a prezentat echipa", a spus Grigoraş. Tehnicianul ieşenilor a mai declarat că înfrângerea din acest meci a fost cea mai ruşinoasă din cariera sa: "Consider acest 0-4 mai ruşinos pentru mine decât acea înfrângere cu 0-7 în faţa Rapidului, pe când antrenam Oţelul.De partea cealaltă, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, s-a declarat fericit de meciul făcut de elevii săi. "Le mulţumesc spectatorilor şi fotbaliştilor pentru modul în care au ştiut să treacă peste presiunea extraordinară creată de revenirea fostului lor antrenor. Sunt convins că nu ne vom opri aici. Oţelul va mai face şi alte meciuri la fel de bune. O să construiesc o echipă puternică", a spus Munteanu.Autor a două goluri în victoria cu Poli Iaşi, Gabriel Giurgiu a spus că aceasta a fost prima dublă din cariera sa. "Îmi pare rău că s-a întâmplat tocmai în faţa fostului meu antrenor, dar ăsta este fotbalul. Ne bucurăm că, în sfârşit, am reuşit prima victorie acasă din acest sezon. A venit cam târziu, dar este bine că începem să mai adunăm şi noi puncte", a spus jucătorul Oţelului.
Recommended Posts