Jump to content

Rapid - Oţelul 3-0

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Munteanu: "Vreau să depăşim complexul Rapid şi să ne întoarcem cu puncte din Giuleşti"

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, pentru NewsIn, că echipa sa trebuie să obţină puncte în Giuleşti şi astfel să depăşească complexul din ultimii ani din faţa Rapidului, transmite corespondentul NewsIn. "M-aş mulţumi şi cu egal în Giuleşti. Se întâlnesc două echipe rănite, care au fost eliminate din Cupă. Sper să-mi motivez jucătorii, pentru că nu am făcut nimic ca să eliminăm pe Dinamo. Am jucat slab contra unei echipe care era de scos. În ultimii ani, Oţelul a avut un complex în faţa Rapidului, sper să depăşim acest moment şi să scoatem un rezultat bun. Rapidiştii sunt o echipă puternică pe teren propriu, dar putem să-i surprindem şi să obţinem punct sau puncte din Giuleşti", a spus Munteanu.

Posted

Rapid - Oţelul Galaţi 3-0

Echipa antrenată de Nicolae Manea a învins, duminică, pe teren propriu Oţelul Galaţi, scor 3-0, rezultat în urma căruia giuleştenii au trecut pentru moment pe primul loc în clasamentul Ligii I.

RAPID - OŢELUL GALAŢI 3-0 (Ioniţă 39, Grigorie 68, Herea 80-penalty)

Rapid: Bornescu - Helder (Păun 84), Iencsi, M. Constantin, Bozovic (Mardare 77) - C. Lazăr, Matic - Grigorie, Spadacio, Herea - Ioniţă (Răduţă 72). Antrenor: Nicolae Manea.

Oţelul Galaţi: Kolev - Râpă, Sârghi, S. Costin, Sălăgean - I. Neagu (Mojsov 81), Giurgiu - Iorga, Paraschiv (Ibeh 60), Pătraş (Axente 75) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Kolev 83, 89, Sârghi 90

Cartonaş roşu: Kolev 89

Arbitri: Istvan Kovacs - Cristian Nica, Iulian Szekely;

Stadion: Giuleşti - Valentin Stănescu; Spectatori: 2.500

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 39: Helder a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar Ioniţă a preluat de lângă un fundaş gălăţean şi l-a învins pe Kolev cu un şut puternic la colţul scurt;

2-0, min. 68: Bozovic a trimis o centrare în careul gălăţean, iar Grigorie a marcat cu o lovitură de cap superbă de la aproximativ 14 metri;

3-0, min. 80: Herea a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri obţinută de Răduţă.

Posted

Nae Manea si Dorinel Munteanu analizeaza showul din Giulesti

Nicoale Manea si Dorinel Munteanu au analizat festivalul ofensiv dat de giulesteni in meciul cu Otelul Galati, castigat de Rapid cu 3-0, dupa golurile lui Ionita, Grigorie si Herea. "Este o victorie importanta, trebuia sa ramanem intre primele echipe pentru a ne indeplini obiectivele de la inceputul campionatului. Nu a fost un joc usor in fata celor de la Galati, care au venit sa joace si sa ne faca viata grea. Meritul este doar al jucatorilor, care au facut sacrificii, am reusit sa marcam primii, cu un gol frumos al lui Ionita. Am inceput repriza a doua mai slab, nu ne mai regaseam, dar golul lui Grigorie a descatusat jucatorii si am avut din nou o evolutie buna pe final. Tot meritul este al jucatorilor pentru rezultatul din aceasta seara! Este bine ca am cistigat astazi, in special pentru moralul fotbalistilor, mai ales dupa ratarea unui obiectiv. Avem jocuri foarte grele de acum incolo, nici un adversar nu va veni in Giulesti pentru a juca mai slab, din contra, vor lupta pentru a castiga. Cei de la Galati au stat foarte bine in teren si au fost o echipa greu de batut. Fara acest efort al jucatorilor nu cred ca reuseam sa castigam", a spus Nicolae Manea.

De partea cealalta, tehnicianul galatenilor, Dorinel Munteanu, considera ca echilibrul s-a rupt dupa ce Grigorie a majorat diferenta. "Golul doi a facut diferenta. Sunt dezamagit de rezultat dar jocul nu a fost chiar atat de rau. Au fost cateva greseli, dar avem o echipa tanara si trebuie sa muncim ca mai mult. Gabi Paraschiv este un jucator foarte important pentru noi, a facut multe pentru echipa, dar nu vreau sa cred ca Otelul sta numai in el. Daca am fi reusit si noi sa marcam in debutul partidei, ar fi fost cu totul altceva", a comentat Dorinel Munteanu.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... ulesti.htm

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.