Jump to content

Alexandru Avram, "burduf de câine"!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Alexandru Avram, „burduf de câine”!

Juniorul Alexandru Avram, împrumutat de Oţelul Galaţi la divizionara secundă Petrolul Ploieşti, a călcat pe bec şi a fost retrogradat în Liga a IV-a! Poreclit Kaka, din perioada în care activa la prima echipă a Galaţiului, junele mijlocaş a fost aspru sancţionat din cauza abaterilor disciplinare. „Nu l-am trimis la liga judeţeană pentru că a ratat o ocazie uriaşă în ultimul meci, ci pentru atitudinea sa din teren şi dinafara lui”, a explicat antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită. Aşadar, gălăţeanul posesor al unui talent extraordinar este, ca-n proverb, „brânză bună în burduf de câine”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Alex ... %9D_2.html

Link to comment
Share on other sites

Copiii altora

Juniorul luat de Petrolul Ploiesti sub forma de imprumut de la Otelul Galati, Alexandru Avram, tinde sa devina un caz. Asta pentru ca, adus de la prim-divizionara condusa de Marius Stan sa "creasca" frumos si sa devina jucator de Liga I, Avram este pe cale sa se piarda prin "derbiurile" cu Vadu Sapat, Fantanele, Tomsani si Ceptura, pe care le are de jucat in primul esalon judetean, unde a fost trimis, la "satelit", sa se antreneze si sa joace. Astfel, in loc sa o ia pe urmele lui Carja, Rapa, Sarghi si altii ca ei, care fac parte din lotul lui Dorinel Munteanu, Avram este aproape de a pierde un an foarte important pentru el, in care trebuia sa acumuleze experienta, prin jocurile din divizia B. Desigur, nu se pune problema sa spunem ca jucatorul nu ar fi vinovat, poate are o atitudine neprofesionista, poate nu are valoare, este un copil pana la urma, care, pentru ca s-a despartit de vecinii de bloc si colegii de clasa a capotat la Ploiesti... Dar, sa-ti asumi raspunderea unei astfel de decizii, de a trimite jucatorul, copilul altuia, fie doar si pentru cateva ore sau zile la "tara", nu este tocmai cel mai elegant mod de a actiona... Fiind luat gratis de la Galati, poate ca lui Avram i-ar prinde bine sa fie trimis inapoi de unde a venit. O pedeapsa nimerita, care nu implica riscuri emotionale. Avram este copilul Galatiului, si, poate trebuie sa-si ispaseasca pedeapsa, meritata sau nu, acasa la el!

http://www.ziarulprahova.ro/articol~cat ... meout.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Avram a dat bir cu fugiţii

Juniorul Alexandru Avram, fotbalist împrumutat în vară de la Oţelul Galaţi, nu s-a mai prezentat în această săptămână la antrenamentele Petrolului. Pentru că a mai avut probleme disciplinare şi în trecutul apropiat, Avram este acum un capitol închis, după cum s-a exprimat antrenorul Valeriu Răchită. "N-a prins lotul pentru meciul cu Steaua II, aşa încât l-am trimis să joace la echipa de juniori. Numai că el a refuzat, motivând că are nu ştiu ce probleme medicale. I-am spus să meargă să-l vadă doctorul, însă, de atunci, a dispărut şi nu mai ştim nimic de el. N-a venit la antrenamente în această săptămâna iar, pentru mine, Avram este un capitol închis", a afirmat tehnicianul Petrolului.

După meciul pierdut la Tulcea, în care a fost titular, Avram a fost scos din lotul echipei mari şi trimis, timp de o săptămână, să se pregătească la echipa a doua a clubului, în campionatul judeţean. El a fost reprimit la prima echipă după o discuţie cu Vivi Răchită, în care îşi luase angajamentul că îşi va schimba atitudinea.

http://www.telegrafuldeprahova.ro/sport ... gitii.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.