Jump to content

L-a muşcat pe poliţistul care încerca să-l aresteze


dcp100168

Recommended Posts

A muşcat poliţistul care încerca să-l aresteze

Un gălăţean riscă ani grei de puşcărie după ce a muşcat cu poftă din antebraţul unui poliţist, care intenţiona să îl conducă la secţia de Poliţie pentru declaraţii. Cătălin Surdu, un zidar în vârstă de 33 de ani, mergea spre casă, însoţit de prietena lui. La un moment dat, între tânără şi un pasager din autobuzul în care se aflau, a izbucnit un conflict spontan. Circul a culminat cu îmbrânceli şi injurii reciproce. Cei trei s-au dat jos din mijlocul de transport, la prima staţie, şi au continuat scandalul în stradă. Pentru că disputa risca să ia proporţii, fata a făcut semne unei maşini de Poliţie, care trecea prin zonă. Când poliţiştii le-au cerut beligeranţilor să urce în maşină pentru a merge să dea declaraţii la secţia de poliţie, Cătălin, care beat fiind, abia se mai putea ţine pe picioare, a devenit violent. Unul dintre poliţişti, Marian Alin Radu, a încercat să îl introducă în maşină, pe bancheta din spate, moment în care „cetăţeanul turmentat” l-a muşcat zdravăn de antebraţ, provocându-i poliţistului o hemoragie.

Din misiune, direct la spital

Deoarece situaţia luase o turnură neaşteptată, a fost chemat în ajutor un al doilea echipaj. În cele din urmă, Cătălin Surdu a fost potolit, dus la secţia de poliţie şi amendat pentru tulburarea liniştii publice. Poliţistul muşcat a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. Nu ştim dacă omul legii a fost vaccinat antirabic, dar cu siguranţă că după această păţanie va monitoriza cu mare atenţie incisivii suspecţilor. La sfârşitul săptămânii trecute, agresorul a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, pentru ultraj, şi riscă să fie pedepsit cu până la şase ani de închisoare. Mai grav este că tânărul „canibal” riscă să execute şi un supliment de câţiva ani de puşcărie întrucât, recidivist fiind, a mai comis încă o faptă penală. Răstimp suficient pentru a renunţa la obiceiurile canine într-o cuşcă „ pe Traian”.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... steze.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.