Jump to content

Oţelul - Rapid 0-1


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul - Rapid 0-1

Echipa Oţelul Galaţi a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul cu formaţia Rapid Bucurreşti, din etapa a XXI-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Pierre Boya, în minutul 75. Camerunezul, lansat de Pancu, l-a driblat pe portarul Kolev şi a înscris în poarta goală.

Jucătorul Oţelului, Sergiu Brujan, a fost eliminat în minutul 79, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Pancu. Arbitrul Ovidiu Haţegan l-a eliminat şi pe Gabriel Paraschiv în minutul 83, căpitanul galăţenilor primind al doilea cartonaş galben după o intrare brutală la Nicole Grigore.

Oţelul: 12. Kolev - 29. Giurgiu, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 25. Semeghin (15. Sălăgean '65) - 28. Szekely, 10. G. Paraschiv, 9. Viglianti (20. Brujan '58), 23. Deac - 19. D. Stan, 27. E. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.

Rapid: 1. D. Coman - 21. Săpunaru, 24. Maftei, 23. M. Constantin, 4. Leonard - 6. Vasco Matos (16. Herea '46), 8. Şt. Grigorie (29. Buga '90+2), 18. N. Grigore, 7. Cesinha - 11. Boya, 9. Despotovici (19. Pancu '46). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Deac '43, G. Paraschiv '44, '83, Viglianti '55, Brujan '71, '79 / Vasco Matos '10, Leonard '42, D. Coman '42, N. Grigore '45+2, Herea '75.

Cartonaşe roşii: Brujan '79, G. Paraschiv '83.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Ovidiu Haţegan (central), Aurel Oniţă, Zoltan Szekely (asistenţi) şi Mugurel Drăgănescu (rezervă). Observatori au fost Nicolae Dobrescu şi Daniel Prodan.

La meci au asistat aproximativ 11.000 de spectatori, dintre care 150 de suporteri rapidişti.

Link to comment
Share on other sites

Declaraţii după meci

Grigoraş: Cu astfel de arbitraje vom fi fericiţi dacă scăpăm de la retrogradare

Antrenorul echipei Oţelul, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după înfrângerea cu Rapid, scor 1-0, că gălăţenii ar trebui să fie fericiţi dacă vor scăpa de la retrogradare în cazul în care vor mai avea parte de arbitraje precum cel al lui Ovidiu Haţegan. "Cred că suntem condamnaţi. Dacă vom mai avea arbitraje ca cel de astăzi (n.r. - duminică) vom fi fericiţi dacă scăpăm de retrogradare. A fost un meci stricat de arbitri, care ne-au decimat echipa şi pentru acest joc şi pentru următorul. Sunt curios cum un arădean ne-a arbitrat astăzi, când noi jucăm etapa viitoare cu UTA, în deplasare. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, mai ales că în final puteam egala deşi eram în inferioritate", a spus Grigoraş.

Marius Stan: Astăzi am jucat împotriva a cel puţin 12 adversari

Directorul general al grupării Oţelul, Marius Stan, a declarat, duminică, după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1, că formaţia gălăţeană a jucat împotriva a cel puţin 12 adversari, catalogând arbitrajul ca fiind catastrofal. "Astăzi (n.r. - duminică) am jucat împotriva a cel puţin 12 adversari, mă refer aici la arbitri. Cataloghez arbitrajul ca fiind catastrofal, dar aştept ca cei din comisiile abilitate să-şi facă treaba. Cred că vor avea de muncă după acest meci", a spus Grigoraş.

Rednic: Aveam nevoie de această victorie ca de aer

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-0, că formaţia sa avea nevoie de acest succes ca de aer. "Sunt foarte mulţumit şi de jocul echipei şi de rezultat. Aveam nevoie de această victorie ca de aer. Jucătorii au arătat astăzi (n.r. - duminică) o altă atitudine şi mă bucur că într-un astfel de moment au reacţionat de o asemenea manieră. Arbitrul are acoperire la toate deciziile pe care le-a luat. Paradoxal, când am avut doi oameni în plus am jucat mai prost", a spus Rednic.

Zotta: Arbitrul a procedat corect la eliminări şi când nu a acordat penalti

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, duminică, după victoria în faţa Oţelului, scor 1-0, că arbitrul Ovidiu Haţegan a procedat corect la cele două eliminări ale jucătorilor gălăţeni şi la faza când nu a acordat penalti pentru gazde. "Arbitrul a procedat corect şi la eliminări şi la faza în care gălăţenii au cerut penalti. Nu am mai văzut-o pe Oţelul jucând cu atâta determinare. Am găsit la Galaţi un public violent, nu mă aşteptam la asemenea manifestări", a spus Zotta.

Link to comment
Share on other sites

Din pacate Rapid Bucuresti ne-a cam invins de fiecare data in ultima vreme ...eu tot mai sper sa se investeasca in viitor si la Galati mai multi bani in echipa de fotbal si apoi poate vom avea si noi alte obiective ! ...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.