dcp100168 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Municipalitatea preferă limitatoarele de viteză din betonStrăzile secundare ale urbei au fost destinate limitatoarelor de viteză din beton. Problema este că pe anumite străzi există mai multe limitatoare, iar acestea au diferite dimensiuni, spre disperarea şoferilor care îşi văd maşinile puse într-un real pericol. Laurenţiu Jalbă, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Galaţi a precizat că aceste tipuri de limitatoare sunt preferate pentru străzile secundare deoarece "sunt mai ieftine, mai eficiente", iar cele din cauciuc utilizate pe străzile principale se uzează într-un an şi implică alte cheltuieli, pentru înlocuire. Cele din beton sunt utilizate "pe străzile mai puţin importante" ale oraşului. Acestea se montează ca urmare a solicitărilor gălăţenilor, în locurile predispuse accidentelor ce implică deteriorarea caselor, dar şi acolo unde există mulţi copii. Avizul pentru apariţia limitatoarelor este acordat municipalităţii de către Poliţia Rutieră. Limitatoarele trebuie să fie colorate cu galben şi negru şi ar trebui să aibă o înălţime de 5 centimetri faţă de covorul asfaltic. Laurenţiu Jalbă a precizat că în cazurile în care limitatoarele de viteză depăşesc înălţimea standard acestea vor fi frezate până la dimensiunea corespunzătoare. Jalbă a avertizat gălăţenii care îşi construiesc limitatoare cu de la sine putere că vor fi amendaţi, deoarece se încadrează în cazul unei construcţii neautorizate pe domeniul public.http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=11
Garett Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mai nou au aparut pe Dogariei in dreptul cantinei de ajutor social. Acolo sunt chiar ok, pe strada aia chiar se mergea tare.
AndreiM Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cum cobori pe Eminescu este pus un limitator de viteza.. de trebuie sa intru pe contra-sens cu masina mea ca-mi atinge. O sa fac odata o poza....
Legumix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mai nou au aparut pe Dogariei in dreptul cantinei de ajutor social. Acolo sunt chiar ok, pe strada aia chiar se mergea tare. asa-i..sunt DOUA, pe o distanta de 100-150 m (flancheaza cantina respectiva, sa nu fie accidentati cei care pleaca cu farfuria plina *- )
katman Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cum cobori pe EminescuEminescu era parca sens unic la urcare.S-a schimbat? Din cauza lucrarilor din intersectia de la restaurantul Moldova nu am mai iesit de mult pe acolo...
taxon Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Municipalitatea preferă limitatoarele de viteză din betonAcestea se montează ca urmare a solicitărilor gălăţenilor, în locurile predispuse accidentelor ce implică deteriorarea caselor, dar şi acolo unde există mulţi copii. o fi, numai ca in cazul meu e anul (cred) de cind le-am sugerat (pe minunatul forum al primariei) sa planteze niste cocoase de-astea pe aleea paralela cu cosbuc, in fata M-urilor.in ziua de azi, cind "jmecherii" folosesc aleea aia ca banda de viteza (bulevardul fiind aglomerat), cu atit mai mult ar fi necesare limitatoarele alea.dar ... sa mai zic? nu mai zic nimic.
Recommended Posts