dcp100168 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Război Romeo Stancu-Oţelul GalaţiDupă ce jucătorul Romeo Stancu, aflat sub contract cu Oţelul Galaţi, a depus memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a-şi recupera salariile restante, conducătorul formaţiei gălăţene, Marius Stan, a explicat că mijlocaşul nu mai este capabil să alerge, iar de acum înainte despre Stancu 'se va vorbi doar la trecut'. Stan a afirmat că fotbalistului nu i s-a făcut un control medical amănunţit în momentul transferului său de la Rapid, în vara lui 2008. 'Stancu este un caz aparte şi trebuie să-mi fac mea culpa pentru că, atunci când l-am transferat, nu i-am făcut un control medical amănunţit. El a avut o accidentare şi, de atunci, nu mai poate alerga normal, este precum un cangur', a spus oficialul Oţelului. 'Partea neplăcută a lucrurilor este că se tot vorbeşte despre sclavagismul la care sunt supuşi fotbaliştii români, însă regulamentele sunt făcute numai pentru ei. Stancu ne costă cât câţiva jucători de la prima echipă şi cât toată echipa a doua. Regulamentar nu putem scăpa de el, îl are ca avocat pe unchiul său, dar un lucru este cert: despre fotbalistul Romeo Stancu se va vorbi doar la trecut', a continuat Stan.http://www.adevarul.ro/articole/fotbal- ... alati.html
Mikka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 nu mai este capabil să alerge/despre Stancu 'se va vorbi doar la trecut'/nu mai poate alerga normal, este precum un cangur'/nu putem scăpa de el Foarte sportiv modul de a vorbi despre un fotbalist, angajat de-al tau... Dupa ce recunosti ca esti prost si ai gresit, acum, in loc sa te ascunzi si sa taci din gura, iesi cu declaratii de genul asta... Am mai spus-o: Marius Stan - mare om, mare caracter.
dcp100168 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Romeo Stancu trăieşte de opt luni în exil la Galaţi din cauza conducerii!Romeo Stancu, 31 de ani, n-a mai pus de opt luni piciorul pe minge la Galaţi. "Nu din cauza accidentărilor, ci din cauza unei decizii a conducerii", spun apropiaţii săi. Din februarie, Romeo Stancu n-a mai prins nici măcar banca de rezerve la Oţelul. Mai mult, nici măcar nu este primit la antrenamentele primei echipe! Jucătorul se teme că este victima unui complot al conducerii gălăţene.Stancu a semnat pe trei ani cu Oţelul în vara lui 2008, după ce şi-a încheiat contractul cu Rapid. Şi după un tur în care a evoluat în 10 meciuri, a fost exilat de restul echipei. "Prin randamentul arătat în ultimele nouă luni, am constatat că nu vă încadraţi exigenţelor clubului nostru. În consecinţă, am considerat necesară efectuarea unor antrenamente separate de loturile clubului nostru pentru a ajunge la un nivel de pregătire corespunzător", a fost anunţat fotbalistul. "De opt luni, nu este plătit şi se antrenează singur pe teren sintetic, după un program întocmit de preparatorul fizic. Ceea ce nu este deloc indicat unui fotbalist trecut de 30 de ani şi care a avut operaţii la ambele picioare", spune un apropiat al jucătorului."Ultima oară a fost plătit în februarie, printr-o decizie favorabilă la comisii. Nu înţeleg de ce nu este băgat în seamă, nu i-au cerut nici micşorarea salariului. De ce l-au mai luat, să-l ţină la naftalină?!", spune Ion Moraru, avocatul jucătorului. "Mi s-a spus că nu ar mai fi pe placul conducerii tehnice, dar, după instalarea lui Dorinel Munteanu, care l-a dorit la Vaslui în ianuarie 2008, situaţia a rămas neschimbată. Dorinel mi-a zis: «Ce să fac eu cu el după opt luni?!»", completează avocatul.Fotbalistul a fost nevoit să depună memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a-şi primi ultimele rate din contract. Decizia dată ieri i-a fost favorabilă, clubul gălăţean fiind obligat să plătească jucătorului sumele restante."A păcălit fotbalul!"Preşedintele Oţelului, Marius Stan, îl acuză dur pe Romeo Stancu- Domnule Stan, Romeo Stancu nu a mai avut contact cu prima echipă de opt luni. Care este motivul?- Romeo Stancu a păcălit fotbalul! Recunosc, am greşit că nu i-am făcut un control medical amănunţit cînd a semnat. El venea după o operaţie majoră. Acum, are kilograme în plus, îşi tîrăşte după un picior. El merge, nu aleargă!- Avocatul său spune că n-a mai fost plătit din februarie.- Nu doar el, întîrzierea plăţilor e o chestiune generală la noi.- A avut şi probleme disciplinare?- Nu, e bine monitorizat şi sfătuit. Dacă-l pui să stea în cap, asta face. Se antrenează şi la 12 noaptea dacă îi zici.- Aţi încercat să-l vindeţi sau să-i reziliaţi contractul?- Cine să-l mai ia în starea în care se află?! Oricum, omu' nu pleacă! Se mulţumeşte să-şi ia banii, şi atît! Ce, cîinele vrea să plece de la măcelărie?!- Cum credeţi că se va rezolva situaţia?- Probabil că înainte să intre în ultimul an de contract, îi vom rezilia contractul. Dar cred că la Galaţi e capăt de linie pentru el, ca fotbalist. La cîte probleme avem noi acum, Stancu e un subiect care ne preocupă prea puţin.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/romeo-s ... 63343.html
dcp100168 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit un nou termen, pentru 3 decembrie, în litigiul dintre jucătorul Romeo Stancu şi clubul Oţelul Galaţi, informează site-ul LPF.
dcp100168 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Telenovela Romeo Stancu, la final* Mijlocaşul Romeo Stancu, de care echipa de fotbal Oţelul încearcă să scape de un an de zile, şi-a reziliat contractul cu clubul gălăţean şi este liber să-şi caute un loc în altă parte *După ce a făcut scandal la reunirea lotului pregătit de Dorinel Munteanu - cerând să fie inclus în programul formaţiei de Liga I - Stancu a acceptat o întâlnire cu conducerea „oţelară” pentru a rupe relaţia. Însoţit de avocatul personal, ex-rapidistul a ajuns până la urmă un acord şi şi-a făcut bagajele din oraşul de la malul Dunării. Oţelul trebuie însă să-i achite unele salarii restante pentru a se asigura că a scăpat de jucătorul în vârstă de 32 de ani.http://www.viata-libera.ro/articol-Telenovela_Romeo_Stancu_la_final_2.htmlMarius Stan: "Romeo Stancu strica atmosfera la echipă!"Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, l-a pus la zid pe Romeo Stancu, acuzându-l pe acesta că stă la echipa moldoveană doar pentru a-şi primi salariu. "Romeo Stancu nu corespundea fizic şi de aceea am decis să renunţăm la el. Nu ştiu dacă a jucat cumulat trei meciuri la noi. Avem 80.000 să îi plătim, am făcut o afacere proastă cu el, dar el are mare parte de vină pentru că nu a reuşit să plece până acum. A preferat să stea la noi ca să ia salariul fără să muncească. Niciodată nu le-am făcut viaţa grea jucătorilor. Dar Stancu strica atmosfera la echipă", a mai spus Marius Stan la GSP TV.http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_intern/Marius-Stan-Romeo-Stancu-atmosfera_0_193181199.html
dcp100168 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Romeo Stancu a fost declarat liber de contract de Comisia de RecursComisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal, întrunită joi, a admis memoriul înaintat de jucătorul Romeo Stancu şi l-a declarat liber de contract în litigiul cu gruparea Oţelul Galaţi, informează, vineri, site-ul oficial al LPF. De asemenea, clubul Oţelul Galaţi a fost obligat la plata sumelor de 20.000 euro, 1.000 lei, respectiv 455 lei către mijlocaşul Romeo Stancu.
Recommended Posts