Jump to content

Interlop gălăţean căutat de 12 ani, arestat în Germani


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un interlop gălăţean căutat de 12 ani a fost arestat în Germania

* La aproape 14 ani după ce a deturnat un camion încărcat cu ţigări, ameninţând şoferul cu un pistol, un infractor a fost prins de Poliţia din Rosenheim

În această lună, poliţia germană a reuşit să-l aresteze pe Cătălin Tudor, poreclit Tamba, unul dintre cei mai căutaţi infractori gălăţeni. El a fost arestat la Rosenheim, după ce, pe numele său fusese emis un mandat de arestare încă din anul 1997, având de ispăşit nouă ani şi şase luni de puşcărie pentru tâlhărie şi lipsire de libertate. În luna aprilie a anului 1995, pe raza judeţului Galaţi, un camion plin cu ţigări a fost oprit în trafic de o maşină. Sub ameninţarea armei, patru indivizi l-au tras din maşină pe şofer şi au plecat în trombă la volanul camionului. Şoferul a fost băgat în portbagajul unei Dacii şi eliberat câteva ore mai târziu. Tamba, împreună cu alţi trei complici au pus mâna atunci pe 876 de cartuşe de ţigări şi pe camion. Doi dintre complicii săi au fost prinşi şi se află în puşcărie. Cătălin Tudor şi Iordache Crăciun au reuşit să treacă graniţa. Timp de mai bine de 14 ani, cei doi tâlhari s-au plimbat nestingheriţi prin Europa şi au „driblat” de mai multe ori poliţiştii care au încercat să-i aresteze. Ba chiar, au mai şi muncit „cinstit”. La un moment dat, poliţia gălăţeană a primit informaţia că Tamba s-ar afla în Italia, însă a reuşit să scape de carabinieri. Tovarăşul său, Iordache Crăciun a fost arestat în Portugalia, dar şi el a reuşit să fugă de sub escorta Poliţiei. Crăciun, la fel ca şi Cătălin Tudor, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei. Subcomisar Cristina Tatulici ne-a declarat: „Se aşteaptă ca, în câteva zile să se definitiveze actele de extrădare din Germania a lui Cătălin Tudor”.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... mania.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.