AndreiM Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 V-ar placea asa ceva? Credeti ca ar atrage atentia mai mult celor care viziteaza prima pagina? E vorba de :
Relu Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nu cred că ar fi o idee bună ... transformăm aspectul relativ sobru într-o sorcovă...
AndreiM Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Iconitele au drept scop o mica animare a forumului si o mai simpla navigare. A nu se interpreta gresit. Ce am prezentat mai sus este doar informativ.. nu o sa fie aceea iconita.
Relu Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mai bine s-ar pune, opțional, emoticoane în dreptul fiecărui topic...A, să nu uit, lista cu emoticoanele e prea lungă ... nu s-ar putea sparge în două? ... ca să dai preview sau submit, trebuie să dai și din bara de scroll ... sau se pun câteva esențiale și sub eticheta View More se deschide altă fereastră...
riaji Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nu cred că ar fi o idee bună ... transformăm aspectul relativ sobru într-o sorcovă...Sunt de aceeasi parere.
Recommended Posts