toto Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Domnul Taxon are multe fotografii foarte reusite. Chiar domnule... inceputul a fost facut, nu doresti sa continui? Poate tu "katman", ce zici?
AndreiM Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Numele acestui topic este dat tot de Domnul Taxon.
taxon Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Domnul Taxon are multe fotografii foarte reusite. Chiar domnule... inceputul a fost facut, nu doresti sa continui? Poate tu "katman", ce zici? ce-i, toto, ti se facu dor de niste chiciosenii de-alea de-asta vara, de la mare?
toto Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Domnul Taxon are multe fotografii foarte reusite. Chiar domnule... inceputul a fost facut, nu doresti sa continui? Poate tu "katman", ce zici? ce-i, toto, ti se facu dor de niste chiciosenii de-alea de-asta vara, de la mare? Esti tu modest!
katman Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dimineata pe la 5:30... Da, cind sa ies si eu din cort, s-a trezit Clara "tati, daca iesi afara, vin si eu!" Un'sa scot copilu' la ora aia?! Lasa ca la anul venim in formatie completa si ia sa vezi ce stau si eu la beri si rasarituri... Poate tu "katman", ce zici? Io-te click pe butoane in dreapta (ala micu' de respira greu, cu globuletul) si vezi ce zic de toamna in Vrancea.... Apusuri si rasarituri Domnu' AndreiM, primul apus este breathtaking. Nu mai intreb ce camera ati folosit ca ochiul conteaza mult mai mult si se pare ca din asta aveti Esti tu modest! Bre bunicule, are dreptate Toto, nu mai face pe ala micu'... Mike, numai cit a stat linga tine si a pus mina pe aparat, a scos peisajul ala de ne-a terminat pe toti. Asa ca... pot sa te-ating? Pot? Pot? Se ia?
taxon Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 daca s-ar lua, m-as atinge si eu de citiva. dar asa ... apropo, ma credeti ca "tricolorul" asta e tot un rasarit? de peste dunare vedere, etajul 8 sa traiasca:
katman Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 lacul morii bucuresti Iaca aici eram eu vara in timpul sesiunii... De, la doi pasi de Regie... Foarte frumoasa poza...
isfspezial Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 la apus e bestial, pe timpul zilei nimic interesant...poate doar avioanele:D
taxon Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 lacul morii bucuresti Iaca aici eram eu vara in timpul sesiunii... De, la doi pasi de Regie... Foarte frumoasa poza... i-am spus deja duduii ca in opinia mea poza sufera de platitudine. ii lipseste un element de forta, pe care ochiul sa se opreasca si sa se odihneasca. varianta asta de prelucrare, ceva mai saturata, o ridica nitel fata de cea pe care am comentat-o pe alt forum, dar, pe ansamblu, e aceeasi marie. desigur, pe duduca pozarita nu o intereseaza opinia mea, bine face. la matale, nene katman, se vede o puternica implicare emotionala, dar, daca ne vedem miercuri la "crosetat", poate o punem pe un monitor. sa vedem ce zic si confratii.
isfspezial Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 auzi ai grija cum vorbesti ca nu ne-am schimbat sendvisurile la liceu sa ne vorbim asa, pana in una in alta ca nu iti convine nu te uita si mai du`te undeva din partea mea...oficial..iti zic sa iti tii dracu gura aia a ta plina de figuri si fitze si mai lasa`ma cu viziunea ta despre fotografie si alte chestii, dar pana la urma cine eshti tu mare fotograf sa iti impui critica? ai castigat vreun nobel si nu stiu... hai cu pa
AndreiM Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 @Domnule Taxon vă rog... nu s-a născut nimeni fotograf, căci dacă se năștea aparatele foto nu erau vândute oricui. Știu că faceți parte din acel grup vesel al fotografilor dar nu am să las ca această arie să fie umplută de critici chiar dacă sunt constructive sau nu. Era mai simplu să postați niște fotografii ale dumneavoastră dacă tot citiți această arie. Simplu nu?@isfspezial încearcă te rog să te abții. Nu vrem să ducem aceste discuții mai departe . Activitatea acestui forum nu este una în care sunt prezentate fotografii pro și nici utilizatorii nu sunt pro. Purtați-vă ca atare. Sunt destule forumuri dedicate profesioniștilor. Următoarele abateri vor fi sancționate.
isfspezial Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 se pare ca dai prea mult respect andrei, unei OM care nu stie sa ofere respect, se pare ca nu a cunoscut notiunea de respect, pacat, eu oricum am sa incetez discutia, de acum daca tot tu eshti moderator pe aceasta arie... discutiile offtopic sa inceteze, focus fotografii
katman Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nu ma uitam dupa calitatile artistice ale pozei cind am zis ca e frumoasa, ci dupa sentimentul pe care il degaja. E pace, liniste... Intr-un Bucuresti atit de agitat. Imi place. Da, imi place si prin prisma emotionala, recunosc Daca asta a simtit autorul si asta a vrut sa transmita, atunci a reusit
taxon Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 @Domnule Taxon vă rog... nu s-a născut nimeni fotograf, căci dacă se năștea aparatele foto nu erau vândute oricui. Știu că faceți parte din acel grup vesel al fotografilor dar nu am să las ca această arie să fie umplută de critici chiar dacă sunt constructive sau nu. Era mai simplu să postați niște fotografii ale dumneavoastră dacă tot citiți această arie. Simplu nu?Activitatea acestui forum nu este una în care sunt prezentate fotografii pro și nici utilizatorii nu sunt pro. Purtați-vă ca atare. Sunt destule forumuri dedicate profesioniștilor. Următoarele abateri vor fi sancționate. domnule andreim, nu sunt fotograf. nici pe departe. si chiar nu stiu din ce grup vesel de fotografi ma banuiti dvs ca fac parte, poate aveti amabilitatea sa imi explicati ce stiti dvs si nu stiu eu. daca nu vreti critici pe aria asta, ar fi trebuit sa o spuneti din start. sa stie userul ce are voie si ce nu are voie. eu am presupus ca punem poze si le comentam, asa cum se face si prin alte parti. nu am presupus ca e voie sa aducem mahalaua aici. deci? vreti poze, pur si simplu? poze sa fie, cu ghiotura. in rest, aveti dreptate: pentru cei care vor sa discute pe teme foto, exista si alte locuri, alti oameni. in loc de la revedere, un link pentru dvs, domnule andreim: viewtopic.php?f=22&t=9381
Arkan Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Vin si eu cu un rasarit: Eu unul astept pareri si comentarii.
toto Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ca idee... Ce parere aveti despre prelucrarea fotografiilor?Din punctul meu de vedere, o fotografie prelucrata e o pacaleala. O mistificare a realitatii.Cine se crede fotograf si isi prelucreaza "arta" nu face altceva decat sa forteze nota autenticitatii. Perverteste naturalul.Interventia asupra unei fotografii - o transforma, ii da o nota de falsitate. Vigoarea mesajului trebuie extrasa din ochiul fotografului - ce are puterea sa impulsioneze imaginatia privitorului.Sunteti de acord?
Arkan Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Parerea mea e ca procesarea e ca machiajul: daca o aplici pe o poza frumoasa, vei avea o poza foarte frumoasa, daca o aplici pe o poza decenta, vei avea o poza draguta. Acum depinde si ce ajustari acceptam ca permise, una e sa modifici saturatia unei culori si alta e sa incepi sa scoti, pui, elemente.
taxon Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Sunteti de acord? nu. eu tin cu arkan la faza asta. dar aveti grija, ca sintem pe linga subiect si acu ni se arata obrazul. te pomenesti ca mai sintem si trimisi pe undeva. ia, sa revin la topic:
AndreiM Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Domnule Taxon m-ați înțeles total greșit. În alte locuri unde sunt mulți alții ca dumneavoastră vă permiteți să vă criticați pentru că o să vi se răspundă cu un argument. Daca dumneavoastră îmi criticați mie fotografia eu nu înțeleg nimic și nici nu am ce să vă zic, de ce am făcut fotografia așa.. pentru că așa am făcut-o eu.. Cred ca problema dvs este felul cum criticați pentru că sunt convins că sfaturile pe care le dați nu sunt aruncate.. ci sunt spuse cu plăcere Reacția mea este susținută de faptul că dvs și cu Maria ISF vă cunoașteți din cealaltă parte. și cum vă prindeți cum vă certați. Aici nu vreau același lucru și ca atare am spus să nu criticăm. Și mă bucur că ați luat cea mai înțeleaptă decizie și ați ales un nume inspirat
toto Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Sunteti de acord? nu. ... Deci am cazut de acord ca nu suntem de acord !
taxon Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ne impacam miercuri, la conferinta? uite, te si mituiesc (ar fi fost mita mai mare, dar nu ma lasa setarile forumului):
Recommended Posts