Jump to content

O fetiţă de 11 ani a fost violată de propriul tată


dcp100168

Recommended Posts

O fetiţă de 11 ani din Tecuci a fost violată de propriul tată

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi a intervenit luni după amiază pentru a lua în plasament o fetiţă de 11 ani, care a fost abuzată sexual chiar de propriul său tată. Minora, a cărei mamă a murit încă de când avea opt luni, a fost crescută numai de tată, într-un mediu puternic îmbibat cu alcool şi bătăi. Maricel Buric, tatăl abuziv, în vârstă de 41 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă de poliţiştii gălăţeni şi urmează să fie prezentat azi Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... -tata.html

Link to comment
Share on other sites

tine de mai multe ca pana si cel mai salbatic om care are instinctele de parinte dezvoltate si si-ar iubi copilul ..nu ar face asa ceva odios ; poti sa fii salbatic si needucat si tot ce doresti dar atata timp cat iti iubesti copilul cu adevarat nu s-ar ajunge la asa ceva ...

Link to comment
Share on other sites

Bărbatul care şi-a violat fata nu recunoaşte nimic

Individul din Tecuci care şi-a obligat fiica de doar 11 ani să întreţină relaţii sexuale cu el nu a avut nimic de declarat nici la Parchet, nici la Tribunalul Galaţi. Maricel Buric tace mâlc iar anchetatorii trebuie să se bazeze pe declaraţiile martorilor şi celelalte mijloace de probă pentru a dovedi că bărbatul se face vinovat de viol şi incest. „La Parchet nu a spus nimic. În instanţă, preşedintele completului de judecată i-a oferit şansa să spună ceva, dar nu a făcut-o”, ne-a declarat avocatul Emanuel Rizea, care l-a reprezentat pe suspect. Tribunalul Galaţi a emis pe numele lui Marcel Buric un mandat de arestare pentru 29 de zile. Fetiţa a fost preluată în plasament de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... nimic.html

Link to comment
Share on other sites

O fetiţă de 11 ani a fost violată de mai multe ori de propriul tată (update)

* Deşi de mai bine de doi ani îşi spunea oful pe stradă, minora nu a fost crezută decât după ce i-a povestit totul unei profesoare

Într-un cartier mizer de la marginea oraşului Tecuci, o fetiţă, care în mai puţin de o lună va împlini 11 ani, a fost violată timp de doi ani de propriul său tată. Zilele acestea, ea a fost luata din mediul respectiv de angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi. „În certificatul medico-legal eliberat se precizează că a fost abuzată sexual. Din câte se pare, vinovatul este chiar tatăl său”, a declarat Manon Cristoloveanu, directorul DGASPC. În acest moment, fetiţa care a fost internată într-un centru de plasament este într-o stare fizică şi psihică foarte gravă. Întreabă permanent cu cine va dormi, pentru că la cea mai mică greşeală tatăl său o lovea cu pumnul în cap.

Tatăl, Maricel Buric, în vârstă de 41 de ani, este, se pare, un ins agresiv, care a rămas văduv când fetiţa sa avea numai opt luni. Tatăl şi fiica locuiau fără forme legale în Tecuci, fără lumină, fără apă, într-o mizerie cruntă. De altfel, bărbatul mai are o fată, acum majoră, despre care vecinii spun că ar fi fost şi ea abuzată.

Lăsată fără educație

Minora a fost retrasă după numai un an de la şcoală. Ea a fost reînscrisă în clasa a doua la vârsta de zece ani, la insistenţele profesorilor. De altfel, în urma unei discuţii cu un cadru didactic a reieşit că ar fi fost abuzată şi astfel a fost sesizată şi DGASPC. Mariana Vizitiu, învăţătoare la şcoala copilei, a povestit drama prin care a trecut minora. „Vocabularul și comportamentul ei nu era al unui copil preocupat de şcoală. Era dezinteresată la ore, nu avea răbdare 45 de minute. A frecventat şcoala în urmă cu doi ani mai mult. În cartier se cunoaşte cazul că ar fi întreţinut relaţii sexuale şi cu prima fiică. S-a auzit din vecini. Copiii vorbesc. Cazul a fost semnalat acum doi ani de prima învăţătoare. Fetiţa mi-a povestit mie pe îndelete tot ce a păţit, cum a fost atinsă de tată şi ce îi făcea”. Pat şi masă şi un sac de boarfe pe care dormea. Asta reprezenta pentru ea copilăria. Din când în când îi mai dădea bunica de mâncare. Aceeaşi bunică ce a aruncat-o ca pe o măsea stricată. „Luaţi-o, omorâţi-o, strânge-ţi-o de gât, nu mă interesează. Mai vreţi să mai luaţi o serie? Vă mai dăm o serie dacă vreţi? Ce e atâta problemă? Parcă s-a făcut o crimă”, asta a spus femeia astăzi după-amiază.

Tatăl, arestat

Maricel Buric tace mâlc iar anchetatorii trebuie să se bazeze pe declaraţiile martorilor şi celelalte mijloace de probă pentru a dovedi că bărbatul se face vinovat de viol şi incest. „La Parchet nu a spus nimic. În instanţă, preşedintele completului de judecată i-a oferit şansa să spună ceva, dar nu a făcut-o”, ne-a declarat avocatul Emanuel Rizea, care l-a reprezentat pe suspect. Tribunalul Galaţi a emis pe numele lui Marcel Buric un mandat de arestare pentru 29 de zile. Pentru fapta sa, Buric poate sta după gratii 20 de ani.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... -tata.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

15 ani de închisoare pentru că şi-a violat fiica de 11 ani

Micuţa a fost violată timp de aproape doi ani şi cu toate că le-a povestit cunoscuţilor ce i se întâmplă, nu a fost crezută. Violatorul, Maricel Buric, a refuzat să facă vreo declaraţie la Poliţie sau în instanţă, iar anchetatorii s-au bazat pe declaraţiile martorilor şi celelalte mijloace de probă pentru a dovedi că bărbatul se face vinovat de viol şi incest. „La Parchet nu a spus nimic. În instanţă, preşedintele completului de judecată i-a oferit şansa să spună ceva, dar nu a făcut-o", ne-a declarat avocatul Emanuel Rizea, care l-a reprezentat pe suspect.

Fetiţa a fost internată în 2009 într-un centru de plasament, fiind la acel moment într-o stare fizică şi psihică foarte gravă. Întreba permanent cu cine va dormi, pentru că la cea mai mică greşeală tatăl său o lovea cu pumnul în cap.

Tatăl, Maricel Buric, în vârstă de 43 de ani, este o persoană agresivă. Acesta şi fiica lui locuiau fără forme legale în Tecuci, fără lumină, fără apă, într-o mizerie cruntă. Bărbatul mai are o fată, acum majoră, despre care vecinii spun că ar fi fost şi ea abuzată.

Minora a fost retrasă după numai un an de la şcoală. Ea a fost reînscrisă în clasa a doua la vârsta de zece ani, la insistenţele profesorilor.

Mariana Vizitiu, învăţătoare la şcoala copilei, a povestit drama prin care a trecut minora: „Vocabularul şi comportamentul ei nu era al unui copil preocupat de şcoală. Era dezinteresată la ore, nu avea răbdare 45 de minute. A frecventat şcoala în urmă cu doi ani mai mult. În cartier se cunoaşte cazul că ar fi întreţinut relaţii sexuale şi cu prima fiică. S-a auzit din vecini. Copiii vorbesc. Cazul a fost semnalat acum doi ani de prima învăţătoare. Fetiţa mi-a povestit mie pe îndelete tot ce a păţit, cum a fost atinsă de tată şi ce îi făcea".

Minora a fost preluată de angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi.

Tribunalul Galaţi şi apoi Curtea de Apel l-au condamnat pe Maricel Buric la 15 ani de închisoare pentru viol şi incest.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_15_ani_de_inchisoare_pentru_ca_si-a_violat_fiica_de_11_ani_0_469753051.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.