Jump to content

Camera.. NOASTRA !!!

Recommended Posts

Posted

Deci, ce avem aici..

-un pat simplu de dimensiuni.. 1600 x 2000.. asta mi-e culcusul

-am optat pentru un fel de living pentru ca initial nu era camera de dormit, dar nevoia.. m-a impins :d . Modelul e relativ simplu, conceptul imi apartine in totalitate.

-biroul si masa de lucru. Am ales o masa in loc de birou, pentru ca desenez destul de mult, si am nevoie de spatiu mare atat blatul cat si sub blat. Practic aveam nevoie de blat si 4 picioare. Este destul de bine si pentru laptop si pentru momentele in care imi intind plansele si instrumentele pe masa.

Peretii si parchetul: Am optat pentru Alb si Wenge ( maro inchis ) . Imi place foarte mult contrastul. Albul imi da senzatia de libertate si wengele de pe jos compenseaza prin greutate, dar atat timp cat este jos e bine.

Mobilierul: La mobilier am folosit tot alb si wenge, cu blaturi groase de 36 mm si geamuri high-gloss negre .

Despre electrocasnice.. sunt acolo doar sa fie. Tv-ul e cam singurul care il folosesc. In rest Dvd-ul si sistemul audio doar cand imi aduc aminte de ele.

1iqAB0.jpg | 1iqKzA.jpg | ZDnPi.jpg

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.