AndreiM Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Deci, ce avem aici.. -un pat simplu de dimensiuni.. 1600 x 2000.. asta mi-e culcusul -am optat pentru un fel de living pentru ca initial nu era camera de dormit, dar nevoia.. m-a impins . Modelul e relativ simplu, conceptul imi apartine in totalitate. -biroul si masa de lucru. Am ales o masa in loc de birou, pentru ca desenez destul de mult, si am nevoie de spatiu mare atat blatul cat si sub blat. Practic aveam nevoie de blat si 4 picioare. Este destul de bine si pentru laptop si pentru momentele in care imi intind plansele si instrumentele pe masa. Peretii si parchetul: Am optat pentru Alb si Wenge ( maro inchis ) . Imi place foarte mult contrastul. Albul imi da senzatia de libertate si wengele de pe jos compenseaza prin greutate, dar atat timp cat este jos e bine. Mobilierul: La mobilier am folosit tot alb si wenge, cu blaturi groase de 36 mm si geamuri high-gloss negre . Despre electrocasnice.. sunt acolo doar sa fie. Tv-ul e cam singurul care il folosesc. In rest Dvd-ul si sistemul audio doar cand imi aduc aminte de ele. | |
isfspezial Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 camera mea? un pat, o biblioteca, doua birouri si un tv ...a si inca un fotoliul, si un caine de decor
Recommended Posts