AndreiM Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 „E ciudata rau!". Asa o descrie Livia Ilies pe fosta ei angajatoare. Cu toate ca primea lunar 1.000 de euro ca menajera in casa Zavorancei, aceasta sustine ca nu i-a mai suportat apucaturile iesite din comun. Femeia isi continua lista argumentelor povestind despre camera secreta a Oanei.„Disparea din casa, desi eram convinsa ca nu a iesit, si lipsea mult. Tarziu am aflat ca, de fapt, cobora in pivnita si se inchidea acolo cu orele. Nu am stiut ce sa cred pana intr-o zi, cand am incercat sa ma uit pe un gemulet.Nu am vazut mare lucru ca era totul baricadat, dar mi-am dat seama ca este o incapere amenajata. Cel mai ciudat insa mi s-a parut ca nici Pepe, sotul ei, nu are acces in camera secreta a Oanei. Dumnezeu stie ce face acolo”, a declarat femeia pentru Cancan."Intr-adevar am o pivnita unde nu are nimeni acces, dar nu e treaba nimanui ce tin sau ce fac eu acolo." Oana ZavoranuSursa Cancan
iuliachristaL Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 da cum sa nu ... ce e atat de ciudat ca femeia se relaxa in modul asta? menajera trebuia sa-si faca treaba si atat , ce o intereseaza pe ea ce face omu in casa lui? ce ma enerveaza oamenii astia bagaciosi ... aia nu era menajera acolo era codoasa .. banuiesc ca nu-i ajungea 1000 de euro pe luna
isfspezial Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 poate se inchide naibii acolo si numai iese...ca nu o suport ) o fi ea cum o fi dar isi da prea multe aere..si sunt sigura ca in viatza de zi cu zi e un mielusel...dar nah... ce nu faci pentru audienta...altfel nu avea emisiune la otv
silviudeep Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 nu prea cred ca intereseaza pe cieva ce face "Cherida" acolo. Rolul de mahalagioaica se pare ca are tragere la publicul otv-ist...
Recommended Posts