Jump to content

"Oana Zavoranu se inchidea cu orele in pivnita"


AndreiM

Recommended Posts

„E ciudata rau!". Asa o descrie Livia Ilies pe fosta ei angajatoare. Cu toate ca primea lunar 1.000 de euro ca menajera in casa Zavorancei, aceasta sustine ca nu i-a mai suportat apucaturile iesite din comun. Femeia isi continua lista argumentelor povestind despre camera secreta a Oanei.

„Disparea din casa, desi eram convinsa ca nu a iesit, si lipsea mult. Tarziu am aflat ca, de fapt, cobora in pivnita si se inchidea acolo cu orele. Nu am stiut ce sa cred pana intr-o zi, cand am incercat sa ma uit pe un gemulet.

Nu am vazut mare lucru ca era totul baricadat, dar mi-am dat seama ca este o incapere amenajata. Cel mai ciudat insa mi s-a parut ca nici Pepe, sotul ei, nu are acces in camera secreta a Oanei. Dumnezeu stie ce face acolo”, a declarat femeia pentru Cancan.

"Intr-adevar am o pivnita unde nu are nimeni acces, dar nu e treaba nimanui ce tin sau ce fac eu acolo." Oana Zavoranu

Sursa Cancan

Link to comment
Share on other sites

da cum sa nu ... ce e atat de ciudat ca femeia se relaxa in modul asta? menajera trebuia sa-si faca treaba si atat , ce o intereseaza pe ea ce face omu in casa lui? ce ma enerveaza oamenii astia bagaciosi ... aia nu era menajera acolo era codoasa .. banuiesc ca nu-i ajungea 1000 de euro pe luna :))

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.