Jump to content

CARTI PERSONALIZATE


mariav10

Recommended Posts

CARTI PERSONALIZATE

In momentul in care copilul dvs. deschide una din cartile noastre incepe aventura magica. Imaginati-va cat de incantati vor fi sa descopere ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familiile orasul lor si multe altele! Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema si este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi.

Copilul dvs. va fi incantat cand isi va vedea numele printat in propria lui carte personalizata. Imaginati-va doar cat de entuziasmati vor fi; aceste carti nu numai ca ii vor face sa le creasca respectul de sine, nu numai ca le vor dezvolta abilitatile de a citi, dar vor reprezenta si un cadou de nepretuit care va ramane in amintirea lor toata viata.

http://cartipersonalizate.shopmania.biz/ e site-ul unde gasiti un cadou extrordinar pt copilul dvs,pt nepotul dvs sau de ce nu pt copilul sefului!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am introdus ceva special pt dumneavoastra in aceasta perioada a sarbatorilor!

Am personalizat o SCRISOARE DE LA MOS CRACIUN care poate ajunge la copilul dvs pana pe data de 23 decembrie 2009[in functie de data comenzii].In aceasta e anuntata venirea Mosului cu cadoul dorit de copil si cateva laude si sfaturi din partea mosului.Tot in aceasta scrisoare,pt mai multa credibilitate,putem introduce mai multe date furnizate de dumneavoastra! Va asteptam cu mare drag la magazinul nostru on line http://cartipersonalizate.shopmania.biz/ .

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.