isfspezial Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Propun acest topic ca ajutor .... intre studenti. Am nevoie de un program sau orice site sa`mi traduca o carte in format pdf !btw are cineva carti de philip kotler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 off-topic, cu scuze:poate că un program îți va traduce corect, dar va fi pe înțelesul tuturor? oare nu vei munci pe urmă, la fel de mult, ca să faci acel text tradus, inteligibil tuturor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isfspezial Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 momentan il vreau corect doar pentru mine... nu sunt rapidshare pentru colegii mei..oricum am rasfoit prin carte si nu e nici o sansa sa fie tradus din engleza 800 de pagini. pana la urma voi citi asa..si unde nu voi intelege....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 pana la urma voi citi asa..si unde nu voi intelege....... ...ai să folosești un dicționar! Acu' serios, pentru engleză îți recomand dicționarele de la Profu' de engleză. Încep să percuteze de când începi să tastezi. Din experiența mea de „traducător”: Dacă am un text mai simplu, apelez la două ferestre, una cu textul original și alta cu traducerea.Pentru texte mai îmbârligate, copiez un paragraf, schimb culoarea fontului la textul original iar dedesubt scriu traducerea. Pe urmă șterg „culorile” și gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isfspezial Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 da si cand ai carti de peste 500 de pagini ce faci? in fine, imi pun rabdarea la incercare in felul acesta si mai aprofundez in engleza, va recomand un program bun de invatzare a unei limbi straine, orice limbra vreti the rosetta stone, e un program care va invatza o limba exact in felul in care am invatzat noi limba romana cand eram mici... cu imagini etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts