Jump to content

Nu sunt bani pentru beneficiarii diplomelor "Gheorghe Lazar"


dcp100168

Recommended Posts

Nu sunt bani pentru beneficiarii Diplomelor 'Gheorghe Lazar'

Beneficiarii Diplomelor 'Gheorghe Lazar' si ai Diplomei de Excelenta nu-si vor primi premiile in acest an, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Judetului (ISJ) Galati. Potrivit lui Cranganu, Ministerul Educatiei a remis o nota inspectoratelor scolare, prin care anunta ca aceste premii nu se pot da, din cauza unor vicii de procedura. In nota mentionata se spune ca, dupa verificarea listelor inaintate de inspectorate, pe 9 iunie, Directia Acreditarea, Evaluarea si Performanta in Cariera Didactica a solicitat tuturor ISJ-urilor confirmarea existentei fondurilor pentru plata premiilor aferente distinctiilor, doar trei judete confirmand posibilitatea acordarii distinctiilor. Judetul Galati nu se afla printre cele trei. ISJ Galati a trimis insa adresa solicitata inca din data de 12 iunie. Cu toate acestea, nefiind nominalizat in nota ministerului, ISJ Galati este obligat sa amane plata premiilor aferente Diplomelor 'Gheorghe Lazar' si Diplomei de Excelenta.

Diplomele 'Gheorghe Lazar, clasa I, clasa a II-a si clasa a III-a, precum si Diploma de Excelenta se acorda personalului din invatamant care a avut, de-a lungul carierei, performante deosebite in activitatea cu elevii, validate prin premii obtinute la olimpiadele judetene, nationale si internationale. Distinctiile sunt insotite de premii in bani, 10% din media salariilor pe un an, pentru Diploma Gheorghe Lazar, clasa a III-a, 15%, pentru Diploma Gheorghe Lazar, clasa a II-a si 20% , pentru Diploma Gheorghe Lazar, clasa I.

http://www.stirilocale.ro/galati/Nu_sun ... 33530.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.