Jump to content

Un hoţ în rapidul Galaţi-Bucureşti, bătut de ceferişti


dcp100168

Recommended Posts

Un hot care actiona in Rapidul Galati-Bucuresti, "rasplatit" cum se cuvine

Individul a smuls geanta unei femei si a rupt-o la fuga. A dat insa nas in nas cu seful unui tren, care i-a aplicat o lectie. Aceasta a fost inregistrata de camerele de supraveghere. Femeia statea linistita pe bancheta si isi tinea geanta pe scaunul din stanga. La un moment dat, pe culoar, si-a facut aparitia un barbat. A observat ca nu este atenta, i-a furat poseta si a luat-o la fuga.

Prima bataie

Ghinion. S-a oprit drept in fata sefului de tren. Omul a vrut sa-l imobilizeze pe hot care insa i-a dat un pumn in plina figura. Deranjat, angajatul CFR s-a luat la bataie cu agresorul. Infractorul a fost imobilizat dupa ce-a intervenit, intr-un sfarsit, si un calator.

A doua

Povestea nu s-a oprit insa aici pentru ca cineva l-a pus in tema si pe controlorul de bilete care si-a facut aparitia si a tinut neaparat sa-i aplice personal o corectie tanarului. A renuntat la cascheta si la borseta si i-a dat acestuia de cateva ori cu statia de emisie-receptie in cap. Dupa ce agresorul a realizat ca nu mai are nicio sansa sa scape a incercat sa le explice celor doi ceferisti ca este nevinovat.

A treia

A vazut ca nu ii iese manevra si ca sa-i ii infurie si mai tare a calcat in picioare chipiul conductorului. Asa ca a mai primit cateva bonus. De la sediul politiei transporturi din Gara de Nord individul a fost dus direct in fata instantei pentru mandat.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... uvine.html

Link to comment
Share on other sites

Şeful de tren cu "intoleranţă" la hoţi

Sebastian Chiriţă, un gălăţean de 41 de ani, este şeful de tren a cărui garnitură va fi sigur ocolită multă vreme de cei care şi-au făcut o meserie din a fura de la călătorii neatenţi. Pe scurt, în timp ce era de serviciu pe rapidul Galaţi-Bucureşti, la Urziceni, în staţie, şeful nostru de tren a observat doi indivizi suspecţi urcând în primul vagon. Suspecţii nu aveau bagaje, iar unul dintre ei a coborât imediat pe cealaltă parte a trenului. "Mi-am dat seama că ceva nu e în ordine. Am urcat în tren şi am dat de celălalt individ cu o geantă în mână. Era a unei călătoare care vorbea la telefon. Chiar dacă nu e treaba noastră să păzim bagajele din vagoane am pus mâna pe el. El nu s-a lăsat, m-a lovit, ne-am luptat şi m-a ajutat şi un unul dintre pasageri. Au venit apoi colegii. L-am închis într-un compartiment şi aşa am ajuns la Bucureşti unde l-am predat poliţiştilor, aşa cum ne sfătuiese dispeceratul TF din Galaţi şi cel din Bucureşti cu care luasem legătura", povesteşte Sebastian Chiriţă. El lucrează la CFR din 1990, din 1996 e controlor, iar din 1998 e şef de tren. A avut de-a face cu tot felul de călători turbulenţi, dar nu cu hoţi dornici de bătaie.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=13

Link to comment
Share on other sites

urmează reclamații de abuz în serviciu, lovire, lipsire de libertate etc. sunt și probe. de aia la ”macavelă” nu se admit camere video, telefoane mobile etc. :d. dacă nu știți ce e aia, recunosc că nici eu nu am auzit de așa ceva o:-) ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.