Jump to content

Un hoţ în rapidul Galaţi-Bucureşti, bătut de ceferişti

Recommended Posts

Posted

Un hot care actiona in Rapidul Galati-Bucuresti, "rasplatit" cum se cuvine

Individul a smuls geanta unei femei si a rupt-o la fuga. A dat insa nas in nas cu seful unui tren, care i-a aplicat o lectie. Aceasta a fost inregistrata de camerele de supraveghere. Femeia statea linistita pe bancheta si isi tinea geanta pe scaunul din stanga. La un moment dat, pe culoar, si-a facut aparitia un barbat. A observat ca nu este atenta, i-a furat poseta si a luat-o la fuga.

Prima bataie

Ghinion. S-a oprit drept in fata sefului de tren. Omul a vrut sa-l imobilizeze pe hot care insa i-a dat un pumn in plina figura. Deranjat, angajatul CFR s-a luat la bataie cu agresorul. Infractorul a fost imobilizat dupa ce-a intervenit, intr-un sfarsit, si un calator.

A doua

Povestea nu s-a oprit insa aici pentru ca cineva l-a pus in tema si pe controlorul de bilete care si-a facut aparitia si a tinut neaparat sa-i aplice personal o corectie tanarului. A renuntat la cascheta si la borseta si i-a dat acestuia de cateva ori cu statia de emisie-receptie in cap. Dupa ce agresorul a realizat ca nu mai are nicio sansa sa scape a incercat sa le explice celor doi ceferisti ca este nevinovat.

A treia

A vazut ca nu ii iese manevra si ca sa-i ii infurie si mai tare a calcat in picioare chipiul conductorului. Asa ca a mai primit cateva bonus. De la sediul politiei transporturi din Gara de Nord individul a fost dus direct in fata instantei pentru mandat.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... uvine.html

Posted

Şeful de tren cu "intoleranţă" la hoţi

Sebastian Chiriţă, un gălăţean de 41 de ani, este şeful de tren a cărui garnitură va fi sigur ocolită multă vreme de cei care şi-au făcut o meserie din a fura de la călătorii neatenţi. Pe scurt, în timp ce era de serviciu pe rapidul Galaţi-Bucureşti, la Urziceni, în staţie, şeful nostru de tren a observat doi indivizi suspecţi urcând în primul vagon. Suspecţii nu aveau bagaje, iar unul dintre ei a coborât imediat pe cealaltă parte a trenului. "Mi-am dat seama că ceva nu e în ordine. Am urcat în tren şi am dat de celălalt individ cu o geantă în mână. Era a unei călătoare care vorbea la telefon. Chiar dacă nu e treaba noastră să păzim bagajele din vagoane am pus mâna pe el. El nu s-a lăsat, m-a lovit, ne-am luptat şi m-a ajutat şi un unul dintre pasageri. Au venit apoi colegii. L-am închis într-un compartiment şi aşa am ajuns la Bucureşti unde l-am predat poliţiştilor, aşa cum ne sfătuiese dispeceratul TF din Galaţi şi cel din Bucureşti cu care luasem legătura", povesteşte Sebastian Chiriţă. El lucrează la CFR din 1990, din 1996 e controlor, iar din 1998 e şef de tren. A avut de-a face cu tot felul de călători turbulenţi, dar nu cu hoţi dornici de bătaie.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=13

Posted

sper ca hoțul să n-aibă tupeul să-l reclame pe ceferist...

și mai ales să nu fie oameni ai legii care să-l ia în serios...

Posted

urmează reclamații de abuz în serviciu, lovire, lipsire de libertate etc. sunt și probe. de aia la ”macavelă” nu se admit camere video, telefoane mobile etc. :d. dacă nu știți ce e aia, recunosc că nici eu nu am auzit de așa ceva o:-) ...