Jump to content

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Studenţi din toată ţara se întrec în cibernetică economică

Timp de trei zile, Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” din Galaţi va fi gazda Olimpiadei Naţionale a Studenţilor Economişti. Concursul, organizat în acest an la Galaţi, va stabili care sunt cei mai buni studenţi economişti pentru două subsecţiuni: cibernetică şi informatică economică şi statistică economică. Competiţia va fi organizată separat, pe niveluri de pregătire universitară: licenţă – studenţii în curs, precum şi absolvenţii promoţiei 2009; masterat – studenţii în curs, precum şi absolvenţii promoţiei 2009. La start se vor alinia 50 de concurenţi din 8 universităţi din ţară: Universitatea ,,Al.I. Cuza” din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea ,,Babeş Bolyai” din Cluj, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti, Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galaţi.

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti este organizată o dată la doi ani, în diverse centre universitare din România, pe secţiuni. Marele premiu va fi de 2.000 de lei, iar câştigătorul “Premiului organizatorului” va pleca acasă cu 1.500 de lei. Vor mai fi împărţite şi câte două premii I, II şi III, în valoare de 1.000, 700, respectiv 500 de lei.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... omica.html

Link to comment
Share on other sites

Menţiune pentru un student gălăţean

Un student al Facultăţii de Ştiinţe Economice de la Universitatea „Dunărea de Jos” a reuşit să obţină o menţiune la Olimpiada Studenţilor Economişti, desfăşurată la începutul acestei săptămâni la Galaţi, pe două secţiuni. Este vorba despre Răzvan Buculei, care a participat la subsecţiunea „Informatică Economică”, cu lucrarea „Analiza tendinţelor economice folosind hărţi cu autoorganizare”, care a întrunit 79,2 puncte din cel puţin 75 cerute de exigenţele de clasificare. Marele premiu la cele două secţiuni desfăşurate la Galaţi l-a obţinut studentul Liviu Cabău, de la Universitatea de Vest Timişoara, pentru lucrarea „Proiectarea şi implementarea unui sistem informatic CRM”, care a întrunit 96,8 puncte din 100 posibile, la subsecţiunea „Informatică Economică”. În cadrul Olimpiadei Naţionale a Studenţilor Economişti de la Galaţi au fost înscrise 23 de lucrări semnate de 35 de studenţi ai facultăţilor de ştiinţe economice participante. De la „Dunărea de Jos” s-au înscris în concurs nouă studenţi cu şase lucrări. În următoarea perioadă se vor desfăşura şi celelalte trei secţiuni ale Olimpiadei, la Ploieşti, Craiova şi Bucureşti.

http://www.viata-libera.ro/articol-Ment ... ean_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.