gabipuiu Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Dragii mei,merg la Restaurantu Chinezesc,de la Telefoane,cam de doua ori pe luna si comand impreuna co sotia aceleasi feluri de mincare de ani de zile:vita in sos de stridii si orez prajit cu pui si altadata pui cu bambus.Ambele bine pregatite,mai ales daca le spui ospatarilor carnea sa fie bine fiarta.Totul bine si frumos numai ca preturile au ramas la fel,dealtfel nefiind un restaurant ieftin chiar scump,dar platourile in care i-ti este adusa carnea de vita sau micsorat considerabil si ca dimensiuni si ca gramaj.Interesant este ca platourile mai mici au aceeasi forma,dar ce nu au chinezii astia.Probabil ca-mi voi cauta alt restaurant preferat in detrimentul acestui chinezesc care au preturi piperate si gramaje in scadere.V-as mai povesti ceva.De ziua fetei mele,12 august 2009,mi-am luat familia si pe mama si am mers in oras pentru a sarbatori.Am ales un restaurant cu specific ;CASA ROMANEASCA;restaurantul d.lui Marius Necula dar inchiriat altei persoane.Eu cu sotia mea,care are 60 kg.,si cu mama,femeie de 69 ani,am comandat cite o pastrama de oaie cu cirnati si cu mamaliguta iar fata un cascaval pane cu cartofi prajiti.Pe linga acestea am mai luat trei salate de caastraveti murati,doua ape plate, un suc cappy si trei portii de clatite. .Bineinteles ca din cind in cind faceam fotografii,in timpul consumatiei.Cit credeti dumneavoastra ca ne-a venit nota de plata? 1.980.000 lei vechi.Extraordinar.Fara sa bem o sticla de vin si fara ciorbe.I-am spus ospatarului sa ne aduca gramajele de la portiile de pastrama consumate de noi.Cit credeti?1 kg de pastrama in crud.I-am spus ca e nebun si sa nu-si bata joc de noi ca nu-i mai dau nici un ban.A venit si dl.Patron care statea intr-un separeu si datorita taraboiului care-l faceam cu voce foarte tare,pentru a auzi si cei de la mesele vecine,a devenit foartwe galanton si nea spus sa consideram masa din partea casei.I-am lasat pe masa 1200000lei ,desi cred ca si asa era prea mult si am plecat.Concluzie:daca mergeti la CASA ROMANEASCA,in spatele Primariei,aveti grija la nota de plata sau evitati locatia deoarece sint pusi ospatarii pe japca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 bravo, dom'le, iata un om cu atitudine. la fel procedez si eu daca ceva nu imi convine. in fond si la urma urmei, sunt banii mei, mi-i administrez cum vreau, si ii cheltui cum vreau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts