Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma calca pe nervi administratorul acestui forum care are dubla personalitate si caruia ii cer sa-mi dezactiveze contul , ma calca pe nervi acest Andrei M care se leaga de mine din orice si de care mi-am schimbat parerea in rau! fara alte comentarii doresc dezactivarea contului ca pana la urma asta se urmareste ... Andrei M de plictiseala nu stii ce sa faci decat sa ma avertizezi pe mine si nu stiu de ce ca nu am postat nimic altceva;) si cum stiu ca esti un baietas care se supara repede ... acum sunt sigura ca de data asta imi vei dezactiva contul! plictiseala placuta in continuare! stiu ca-mi vei sterge mesajul ca nu esti suficient de barbat incat sa-l lasi sa vada toata lumea ;)

Posted

tu ai extras alea din fraze dar is spezial a zis ca am cv cu capu ..auzi dezactiveaza contul ca sa nu mai ai ce comenta :) hai mai repede cer dezactivarea contului ca nu mai intru pe forumu asta unde un pusti cu mintea intre picioare e administrator si se leaga aiurea de oameni

Posted

Bine ai venit si tu printre cei care au ceva cu un "pusti" de 20 ani aflat intr-o functie de conducere . Imi place ca si tu esti orgolioasa. Multa sanatate si "succes" iti doresc. Asa cum ai pe toate forumurile pe unde ai cont .

Orgoliul este o varietate a egoismului. (Hippolyte Taine)

Asteptam si alte reclamatii, chiar si la adresa mea, un pusti aflat intr-o functie de conducere .

L.E : Iulia tin sa te informez ca aici nu toleram circul si nici nu vrem prin circ sa atragem utilizatori si vizitatori.

Iulia, nu te mai ambala degeaba. Aici sunt oameni cu capul pe umeri, cu copii acasa de la care personal vreau si am ce invata. Starnirea ta mai departe la conflict nu te ajuta cu nimic. Vrem sa discutam civilizat si sa argumentam parerile si discutiile.

" ca asa vreau eu " nu exista si nu reprezinta nimic.

Pe aceasta cale am sa rog incetarea tuturor off-topicurilor incepand de acum !!!

:)):)):)):)):)):)):)):)):)) esti imatur rau de tot :)

Posted
ma calca pe nervi administratorul acestui forum care are dubla personalitate si caruia ii cer sa-mi dezactiveze contul , ma calca pe nervi acest Andrei M care se leaga de mine din orice si de care mi-am schimbat parerea in rau! fara alte comentarii doresc dezactivarea contului ca pana la urma asta se urmareste ... Andrei M de plictiseala nu stii ce sa faci decat sa ma avertizezi pe mine si nu stiu de ce ca nu am postat nimic altceva;) si cum stiu ca esti un baietas care se supara repede ... acum sunt sigura ca de data asta imi vei dezactiva contul! plictiseala placuta in continuare! stiu ca-mi vei sterge mesajul ca nu esti suficient de barbat incat sa-l lasi sa vada toata lumea ;)

Iulia, nimeni nu este obligat sa fie aici . Esti aici doar daca iti dorresti asta, altfel, nu esti obligata sa te loghezi si sa postezi. Nu este necesara dezactivarea contului si nu esti in masura sa o ceri. Nu vrei, nu postezi, e simplu. Acestea fiind spuse, discutia despre contul tau este inchisa aici .

In ceea ce il priveste pe administrator, esti medic de specialitate si ai constatat ca sufera de dubla personalitate ? Sau e doar parerea ta personaal si evident, nejustificata? Adica ... atac la persoana ? :-b As prefera sa cred ca nu.

In ceea ce il priveste pe Andrei, din lectura mea, te-a avertizat referitor la atitudinea ta pe forum . In calitatea sa de administrator , are tot dreptul. Sfidarea unui membru al staffu-lui care avertizeaza , Iulia, se va sanctiona. Sper ca intelegi perfect ce spun.

Posted
tu ai extras alea din fraze dar is spezial a zis ca am cv cu capu ..auzi dezactiveaza contul ca sa nu mai ai ce comenta :) hai mai repede cer dezactivarea contului ca nu mai intru pe forumu asta unde un pusti cu mintea intre picioare e administrator si se leaga aiurea de oameni

Se considera atac la persoana . Acesta este un avertisment . Urmatoarea este sanctiune.

Posted

hai draga da-mi ban odata ca ma plictisesti! andrei nu am nimic cu faptul ca ai 20 de ani dar vad ca te dai tare sensibil ! uite ce rau imi pare ca-mi dai tu mie ban de pe forumul tau de doi lei! ti-am cerut de o mie de ori sa-mi dai ban si nu mi-ai dat si sper ca dupa acest mesaj sa-mi dai odata ca ma enerveaza oamenii prosti care sufera de prostie! baneaza contul asta ca deja ma plictisesc uite de asta nu-mi arde mie decat sa-mi bat capu cu niste nebuni sau cu un tip care se da el mare grandoman si de fapt e un lache! asta esti andrei m , esti un lache ...hai da-mi ban si daca scrii ceva dupa mine nu am sa citesc ca nu mai intru ciao! LACHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Posted

probabil, i s-a acordat prea multa atentie. Pur si simplu nu merita, probabil ca ea considera ca doar prin scandaluri, atacuri la persoana si mistocareli de astea ieftine te poti face remarcat. Un simplu ignore si treaba este rezolvata. Oricum se pare ca administratorii i-au satisfacut acestei fetite doleantele si a fost banata. Mult respect pentru asta!! :YMAPPLAUSE:

• 5 weeks later...
Posted
Balada lui Base

Si daca ramuri bat in geam,

Si iarasi iese chioru,

Eu plec rapid la Amsterdam,

Ca s-a tampit poporul.

La carma bie

Frumoase versuri . Te caracterizeaza. :-BD:) Aduc cu cele pe care obisnuiai sa le scri prin closetele de la autogara dupa ce te stergeai cu degetele pe pereti.Ia-te de mana cu gabbianus ala , sau cum dreaq l-o chema , si vedeti poate nu mai scapati RATA scriind prin WC-uri , ca va asteapta mamicutele voastre acasa cu mamaliga calda . =))=))=))

nu mi se pare normal limbajul

• 3 weeks later...
Posted
Domnule Dorian nu vă înțeleg frustrarea... Băsescu a ieșit președinte iar.. ce rost mai are comentariul dumneavoastră?

Nu vreau să intru în discuții politice sau în polemică cu dumneavoastră.

Ce vă pot spune este că ceea ce am afirmat mai sus a fost însoțit de un argument din punctul meu de vedere căci doar e democrație, nu? cel puțin așa ne place să credem, nouă românilor.

Gabbiano și-a primit „ papara ” pentru limbaj și pentru nenumăratele certuri cu domnul Gamet.

Vă invit pe aria de reclamații să-mi faceți o „ plângere ” ca să vă pot lămuri mai bine dacă este nevoie. Aici suntem în afara topicului.

fac eu plangerea: nu am observat "papara" pt Gabbiano. nici pt certurile cu Gamet nici pt limbajul folosit in topicul GUVERNUL BOC 1, 2, 3, 4,....

nici nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi reactionat unul dintre admini, daca multe din invectivele d-lui Gabbiano la adresa sustinatorilor lui Basescu, ar fi avut semnatura mea (cu toate ca nu am drept de semnatura ;) )

_________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura

Posted

corect, totusi a fost un avertisment pe privat nu in public. oricum nu conteaza, bine ca a existat un avertisment.

l.e. interventia neortodoxa a d-lui Gabbiano in topicul amintit a fost pe 17 dec. si avertismentul prezentat a fost pe 9. :-?

____________________________________________________________________________________________________________

Posted

Domnule Mambo promit că o să vă prezint atât balanța cât și bilanțul de acum înainte. Avertismentele au fost făcute publice.

72430917.jpg

În topicul amintit de dvs Gabbiano nu a jignit pe nimeni. Și-a cenzurat cuvintele și nu a primit alt avertisment întrucat am considerat că activitatea dânsului pe forum este una de bun augur, exceptând ieșirile care le-a avut legat de campania pentru prezidențiale și pentru care a fost sancționat.

Posted
Domnule Mambo promit că o să vă prezint atât balanța cât și bilanțul de acum înainte.

nu am avut asemenea pretentii niciodata. a fost doar o reclamatie, multumesc pt raspuns. promit ca voi posta in acest topic cat mai rar posibil ca sa nu interpreteze cineva ca de asta mi-am facut eu cont pe acest forum. o seara buna.

____________________________________________________________________________________________________________

Posted

N-am afirmat acest lucru, doar că mi se pare ca încercați să cautați acul în carul cu fân sau altfel spus nod în papură. Asemenea

• 1 month later...
Posted

mda.. adunati toti cocalarii si tiganii " jmecheri " si dusi in p.... ma-mii lor, bagati intr-un crater si aruncat cu acid peste ei.

domnu' administrator, dvs ar trebui sa cenzurati asemenea manifestari, nu sa le promovati :-?

Posted

Legumix, dar nu stii la ce s-a referit cand a zis acid. Se prea poate sa fie acit citric, cecea ce ar fi o binecuvantare, ascorbic (Vitamina C -200), sau in cel mai rau caz acid acetic... dintr-ala veritabil, de pus in salate. Deci e ... de bine.

Eu raman la NAPALMMMM! 111.gif

Lasand gluma deoparte: ieri, sambata, la sensul giratoriu de la BAC - o dubita cu numar de Braila (nu ma mira) ... in loc sa ocoleasca sensul - a luat-o pe contrasens!!!

Eu eram in spate, i-am facut semnale cu farurile, cu claxonul... n-a inteles! 106.gif Dar sa vedeti ce fata au facut ceilalti care coborau spre BAC de pe B-dul Closca cand s-au trezit fata-n fata cu dubita!!!ohmy.gifohmy.gifohmy.gif Le citeam cuvintele pe buze: beep, beeeep, beeeeep!!! 14.gif

Posted

domnu' administrator, dvs ar trebui sa cenzurati asemenea manifestari, nu sa le promovati :-?

Înțeleg că activitatea dvs vă cere acest lucru.. să atrageți atenția dar vă asigur că aici nu este cazul. Nu am încălcat regulamentul ( nici nu aveam cum atât timp cât eu l-am creat ), am voie să fiu om, am voie să spun dacă îmi place de cineva sau nu, de modul de a gândi sau a acționa, atât timp cât păstrez bunul simț și îmi cenzurez cuvintele într-un mod cât mai plăcut. Doar nu sunt robot.

Votul negativ.. vă mulțumesc și pentru el. Această discuție putea fi înlocuită cu una de bun augur pe o altă temă, dar văd că din ce în ce mai mult ne place să ne jucăm de-a arătatul cu degetul.

Prea bine, o să țin cont pe viitor și o să-mi „ accentuez ” funcția de administrator.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Înțeleg că activitatea dvs vă cere acest lucru.. să atrageți atenția dar vă asigur că aici nu este cazul. Nu am încălcat regulamentul ( nici nu aveam cum atât timp cât eu l-am creat ), am voie să fiu om, am voie să spun dacă îmi place de cineva sau nu, de modul de a gândi sau a acționa, atât timp cât păstrez bunul simț și îmi cenzurez cuvintele într-un mod cât mai plăcut. Doar nu sunt robot.

Votul negativ.. vă mulțumesc și pentru el. Această discuție putea fi înlocuită cu una de bun augur pe o altă temă, dar văd că din ce în ce mai mult ne place să ne jucăm de-a arătatul cu degetul.

Prea bine, o să țin cont pe viitor și o să-mi „ accentuez ” funcția de administrator.

dusi in p.... ma-mii lor

poftim????cu care deget sa va arat?

iar daca faceti pe moralistul, va rog sa-mi aratati asemenea exprimare, in vreuna din postarile mele de la yeti incoace?!

daca gasiti, va promit ca ma indrept: va las cu mama lor si ma retrag.

P.S - citat din regulament (presupun ca-l cunosteti)

"b) Folosiţi un limbaj decent, fără atacuri la persoană, jigniri, ameninţări şi expresii vulgare, chiar şi atunci când folosiţi mesageria privată. "

Edited by Legumix