Jump to content

Recommended Posts

Posted

La aratatul cu degetul, vedeti postul d-lui Taxon( cel de mai sus ) care si-a facut un obicei, multe ale lui mambo( in trecut ) si restul. In concluzie nu m-am referit strict la dvs.

Nu puteti dovedi ca acea expresie contine cuvantul la care va ganditi dvs, de accea am lasat loc de interpretare.

Cat despre regulament acea regula se refera la discutiile de aici dintre membri. Altfel nu imi pot explica ultima parte si anume " chiar şi atunci când folosiţi mesageria privată. " .

De ar fi la modul general ar trebui sa sanctionez zeci de membri pentru ca au folosit expresii vulgare cand faceau referire la Dumitru Nicolae, la Rotaru ( ala cu spice-shopurile ),la Lisinschi ( prin care ex-mafiotul cu tupeu de primareala se da lovit si napastuit. ) si de la dumneavoastra D-le Legumix ( un jmecher cretinoid - GL-xx-TAP ). Sunt doar cateva mesaje. Credeti-ma ca daca-mi pun ambitia vi le arat pe toate . Deci daca atunci cand l-ati facut jmecher cretinoid, nu ati fost sanctionat, pentru ce faceti taraboi ? Erati nervos pe tipul ala nu? Asa eram si eu cand am facut acel mesaj.

D-le Taxon daca v-as da avertisment pentru offtopic cu atac la persoana ar trebui sa dau avertismente la jumate de forum, teoretic pentru offtopic. Dar daca o sa continuati cu mistourile o sa fac o exceptie pentru dumneavoastra.

Inca o dovada pentru libertatea membrilor acestui forum in exprimare.

Eu atat am avut de spus. Cine vrea sa se tiganeasca o poate face linistit in continuare.

Posted

La aratatul cu degetul, vedeti postul d-lui Taxon( cel de mai sus ) care si-a facut un obicei, multe ale lui mambo( in trecut ) si restul.

...ignore. :-@

Cine vrea sa se tiganeasca o poate face linistit in continuare.

cineva de pe aici e antisemit.

in alta ordine de idei, uneori e deranjant sa stiu ca sunt etalonul in ceea ce priveste "aratatul cu degetul". si e cu atat mai deranjant cu cat aceasta afirmatie apartine unui "admin" ( 8-} ).

dar ce stiu eu? unii sunt facuti pt. a "administra" sau pt. a "modera" chiar de cand au iesit din ... nascatoare. noi, pleava, suntem prea mici pt o lume ata de mare.

@Legumix: vezi ca te impotrivesti unui aparat si unor ideologii stravechi, dinainte de '89.

Posted

da ce-i aici bre? :blink: ....inca un pic si spargem sticle de coltul mesei ca sa ne impungem cu ele ;;) ....ce aveti bre cu "adminii"....suferiti si voi de boala revolutiei?....hai sa aprindem torte si sa incendiem televiziunea(scuze...am gresit partitura :ymblushing: ). Am 3 ani de cand administrez o comunitate de jocuri online....si am pe forum 16000 de useri....unul mai guraliv decat celalalt....sincer va spun...baietii de aici tolereaza multe....mult prea multe pentru magariile care se scriu uneori....nu am eu multe posturi pe forumul asta dar am citit topicuri multe...si am vazut ca multi dintre oamenii care posteaza aici isi merita din plin numele de roman <_<

Posted (edited)

cineva de pe aici e antisemit. - pardon, n-a zis nimeni de evrei.numai de tigani sau admini m/

in alta ordine de idei, uneori e deranjant sa stiu ca sunt etalonul in ceea ce priveste "aratatul cu degetul"... de ce nu? CINEVA trebuie sa fie unitate de masura?

@Legumix: vezi ca te impotrivesti unui aparat si unor ideologii stravechi, dinainte de '89....Eh, asta-i soarta mea - Gica contra :lol:

PS - multumesc (pe bune) dcp care ne-o mutat in acest loc de "joaca" 8-}

Edited by Legumix
Posted

eu v-am mutat in acest loc de " joaca " .

Ocoliti amandoi adevarul, luandu-ma peste picior. Prea bine!

Multumesc celor care mi-au votat mesajele.

Posted

eu v-am mutat in acest loc de " joaca " .

Ocoliti amandoi adevarul, luandu-ma peste picior. Prea bine!

Multumesc celor care mi-au votat mesajele.

nu mai are haz (-|

Posted

Tipic. Adevarul doare si cand faci bine esti luat de prost. Repet: Prea bine!

Si nu e nevoie sa dati ` citeaza ` la mesajul de sus. Asta tot in regulament scrie.

Posted

Dl Legumix mi-a atras atentia ca am folosit o expresie vulgara.

Nu am negat ca am gresit, ci doar i-am cerut sa faca o analiza si la alte mesaje care teoretic incalca regulamentul dar pe care le-am lasat asa oferind libertatea membrilor de a se exprima ( in limita bunului simt ) .

Apoi Mambo s-a simtit cu musca pe caciula pardon, ofensat ca de ce am facut referire la dansul. Si daca citesti Silviu ai sa vezi ca partea aratatul cu degetul continua si aici.. deci atitudinea lui mambo nu se justifica.

In concluzie, pentru Dl Legumix toata stima iar pentru mambo .. toate cele bune.

Mie deja mi-e greata de subiectul asta.

Semnat,

aparatul

Posted

Am inteles, deci este un topic unde lumea isi varsa frustrarile vis a vis de staff.

Si daca ai folosit o expresie mai neortodoxa care-i problema? Corectezi greseala si mergem mai departe. Ce face lipsa de ocupatie din oameni...

Hai spor la arat cu degetu in cel mai romanesc mod cu putinta.

Sa nu uit, prezenta pe orice fel de forum nu este obligatorie, sa nu uite nici un user acest lucru.

Posted (edited)

@johnnydeep: frustrat esti tu. nu era mai bine sa nu te bagi in seama? frustratule!

cineva e off.

Edited by mambo
Posted

@johnnydeep: frustrat esti tu. nu era mai bine sa nu te bagi in seama? frustratule!

cineva e off.

Pot să trec peste acuzaţiile la adresa staffului, dar nu şi peste cele la adresa celorlalţi useri.

Avertisment!

P.S."Small minds discuss people" ;)

Posted

Am inteles, deci este un topic unde lumea isi varsa frustrarile vis a vis de staff.

............

Ce face lipsa de ocupatie din oameni...

Hai spor la arat cu degetu in cel mai romanesc mod cu putinta.

Sa nu uit, prezenta pe orice fel de forum nu este obligatorie, sa nu uite nici un user acest lucru.

corect d-le admin, "Small minds discuss people". multumesc pt warn, era necesar. ;)

Posted

cineva e off.

"Prietene", eu zic sa iti gasesti ocupatie, ca cea de "reclamagiu" deja e consumata. Iti mai repet: prezenta in general pe forumuri nu este obligatorie si nici un drept.

Daca ai o reclamatie serioasa o faci civilizat, daca nu mai bine iti vezi de treaba.

Sa fii sanatos.

Posted

@AndreiM: nu inteleg care este motivul ultimului avertisment la adresa mea. se vede treaba ca samanta de scandal incolteste in tine mai ceva ca ghiocelul primavara. daca te referi la postul asta, nu am facut nimic altceva decat sa-l intreb pe celalalt user daca mai sunt si alte date incorecte in afara de cele prezentate de el.

stiu ca iti sunt precum broasca psd-ista in gatul pdl-ist si tocmai de aceea propun sa ne intalnim sa lamurim situatia.

so?

Posted

În primul rând te rog să o lași mai moale cu asemenea afirmații. Nu cred că m-ai hrănit.

În al doilea rând știu să deosebesc foarte bine un mesaj ce are legătură cu subiectul și unul care este în afară precum și un mesaj aruncat la mișto. Pe Legumix îl întrebi prin mesageria privată dacă vrei să afli ceva de la el. Dacă vrei să afli ceva de la ” subiect ” o faci public și într-un mod plăcut.

Mie personal nu-mi ești în niciun fel. O perioadă ai fost de lăudat apoi ți-ai reintrat în „ drepturi ”. Ți-am spus de n ori că nimeni nu are nimic cu tine, doar să-ți vezi de treaba ta pe forum, să apreciezi munca depusă și să înțelegi că banii care îi dăm pentru existența lui nu sunt furați. ( ai angajați la fel ca și mine, ar trebui să știi despre ce vorbesc ). Dacă aș fi avut ceva cu tine aș fi făcut pe șmecherul și ți-aș fi dat ban demult. Nu ar fi trebuit să răspund în fața nimănui, crede-mă. În concluzie am fost om și ți-am explicat de fiecare dată ce nu-mi convine și la fel de fiecare dată ți-am dat drept la replică în ciuda vorbelor pe care mi le-ai aruncat pe „ șoferii idioți ”...

Cât despre întâlnire nu am nimic împotrivă, eu personal te-am așteptat la meeting-uri...cu atât mai mult cu cât avem în comun un lucru

Când ai timp te aștept la mine la restaurant într-o seară-după-amiază căci atunci voi fi mai liber, fac cinste cu o cafea. Dacă nu.. după examenul de admitere.

Posted

pe "soferii idioti" am un singur post care este mai mult decat pertinent. or fi fost altele pe care sa le fi sters tu? nu stiu. cati bani "mananca" forumul asta? 100, 200... 500...1000 lei pe an? mai mult? ma ofer co-cotizant fara nicio pretentie. desi, daca am face cheta, noi astia mai activi, s-ar rezolva problema financiara.

normal ca apreciez munca depusa de cineva dar cand sunt agasat si vanat devin precum salbaticiunea in capcana.

vorbesti despre dreptul la replica? acesta se acorda cuiva pe care il acuzi de ceva. in consecinta, nu mai face acuzatii ( la adresa mea in special) si nu va mai fi necesara acordarea dreptului la replica.

nu stiu (chiar nu stiu) de unde ai tu cunostinta despre activitatile mele, angajati, etc., dar iti spun tie si sustinatorului tau (singurul??) de pe forum: nu sunt ceea ce par a fi.

incepand de azi, prezenta mea pe forum va fi precum a unor moderatori: mikka - un post pe saptamana (media); fiona - ultima postare din 25 decembrie; itt - ultima postare din 2 feb.; sylvia84 - ultimul post din 3 feb.; Rami - un post la 2 sapt. (in ultima vreme).

cat despre intalniri, sambata dupa ora 17 alta e preocuparea mea: am o familie, nevasta, copil. week-end-ul il dedic lor. si apoi, daca tot mi-am (mi-ai) facut o imagine negativa, nu stiu cat de bine-venit as fi la o eventuala intalnire...

ganduri bune la dusmani!

P.S. vezi cum il indupleci pe Legumix sa mai ramana pe aici. a inteles gresit mesajul tau dar ultimul sau post din acest subiect e mai mult decat elocvent.

Posted

pe șoferii idioți e vorba de .. comunism, știi tu. Ăia care nu îți dădeau drept la replică. În continuare ai mania persecuției și o ai degeaba.

Nu contează cât mănâncă acest forum și îmi pare rău ca asta ai înțeles din acel mesaj. Te-am acuzat pe bună dreptate și ești conștient de acest lucru, și te rog nu nega că acele mesaje nu au fost spuse aiurea sau să mă stârnești pe mine.

Nu am niciun susținător pe forum și te mai rog să nu te iei de cei care au pus cărămizile acestui forum: Mikka și Rami.

Fiona este moderator pe știri. Asta înseamnă că face curat și le trimite la locul lor. Itt este responsabil cu mentenanța acestui forum. Ce avem acum nou se datorează muncii lui. Munca unui moderator nu se calculează în numărul de mesaje scrise și așa cum și tu îți dedici o parte din timpul tău familiei, gândește-te că poate și ei au probleme, familie, muncă până târziu.

Imaginea negativă o ai de înainte de a veni eu pe acest forum deci nu mi se datorează mie.

Am cunoștințe despre tine, căci atunci când sunt amenințat cu șuturi trebuie să știu de ce e capabil „ dușmanul ”, plus că ne-am și întâlnit, dar nu mai ții minte.

Cum și tu ai familie și eu am un examen de dat și ajut pe ai mei cu administrarea a 2 firme. Dar mi-am făcut timp când am putut și m-am dus la întâlniri.. deși cu Mikka eram la cuțite..

Despre faptul că nu ești ceea ce pari.. se vede din mesajele tale.. ce nu înțeleg este faptul că mereu ai avut ceva de obiectat la adresa conducerii, chiar și când eu nu eram aici.

Legumix sunt convins că va înțelege cu atât mai mult cu cât mi-am recunoscut greșeala privind atitudinea mea din Subiectul menționat la început. Așa vreau și tu să înțelegi că nu doresc să fiu motivul plecării unor membri. Mi-aș tăia singur craca. Nu crezi?

Cafeaua rămâne valabilă.

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

andrei,ai un client: altair astazi la 8,51...chiar nu mai am chef sa ma mai cert cu un trepanat portocaliu.daca vrei sa iei atitudine...ok...multumesc

Posted (edited)

andrei,ai un client: altair astazi la 8,51...chiar nu mai am chef sa ma mai cert cu un trepanat portocaliu.daca vrei sa iei atitudine...ok...multumesc

si offtopicul d-lui gadbiano nu se ia in considerare ... sau asta e o practica normala intre prieteni?

(comentariile personale despre diverse partide,etc nu-si au locul in topicul mai sus mentionat...)

dupa cum am mentionat comentariul meu era (!) marcat offtopic...pentru care sunt gata sa suport consecintele...

Edited by altair