Jump to content

Reclamaţii

AndreiM

Recommended Posts

Referitor la subiectul in cauza, Gabbiano nu a facut niciun off-topic. Mesajul lui a fost strict la subiect. Nu ma intereseaza orientarea dvs politica si nici a lui. Invective copilaresti ( carnat, cremwursti ) nu au ce cauta pe acest forum si ati fost sanctionat conform regulamentului.

Utilizatorul este offline Gabbiano

*

* Gălăţean de frunte

* PipPipPipPipPip

* Grup: Membri

* Înregistrat: 05-februarie 08

Postat 06 iulie 2010 - 20:40

cel mai ingrijorator lucru este ca idiotii astia portocalii ne dau asigurari...mi-aduc aminte de asigurarile chiorului ca am iesit din criza, ca nu se vor micsora salariile si multe altele.daca asta ne asigura...e de rau...singurul lucru bun din rahatul asta de inundatie era ca spargeau astia digul...cretinitatea lui ceausescu cu redarea terenului agriculturii trebuia reparata de mult.pe saratura aia nici agricultura nu se mai face,nici piscicultura nu mai avem si ne si inundam odata la 2 ani.da au facut retrocedari...misto...

mai sus am copiat mesajul mentionat... (sa inteleg ca "chiorului" este un cuvant acceptat pe acest forum ...)

Edited by altair

Gabbiano isi asuma raspunderea pentru cuvintele sale in fata legii, in afara forumului. Aici pe forum dorim un limbaj decent intre membri. Este problema fiecaruia pe cine si cum insulta atat timp cat nu aduce prejudicii forumului si nu " perturba " bunul mers al forumului. Dumneavoastra puteati foarte simplu sa-l atentionati pe Gabbiano intr-un mod mai decent si nu printr-o adresare directa.

Sunt convins ca nu pot multumi pe toata lumea si la fel de convins sunt ca mereu vor fi discutii intre orientarile politice. Repet, pe mine ma intereseaza doar bunul mers al forumului si a nu pierde membri activi. Gabbiano a mai fost avertizat acum cateva luni tot din acelasi motiv.

V-as ruga sa va mai ganditi la cele afirmate.

Gabbiano.. hai sa lasam mistourile.

Toata stima!

• 1 month later...
  • 6 months later...

De cand am constatat, am inceput sa scriu la mine si apoi sa copii pentru postare. Atunci o sa va pot spune. Deocamdata am semnalat ca cineva poate face nazdravanii pe aici. Asta nu inteleg. Avem meciurile noastre. Asa ca la ce ii foloseste?

• 1 month later...

Desi am reclamat deja, cei 3-4 destepti, democrati din nastere ca eu sunt comunist+securist, continua cu invective incadrate in prevederile unui regulament. Al acestui forum. Cu pareri tip Stefan Gheorghiu-de Galati. Nu au nici o parere privind constitutia Romaniei, a smenarilor, a noilor activisti de orice culoare. Au timp sa selecteze niste postari. SI SA LE COMENTEZE. Tara moare iar baba se chiaptana. A venit saptamana luminata. Hai sa vedem cum va fi dupa PRIMIREA SFANTEI LUMINI.

De reclamat am reclamat si eu, dar nu pe acest topic. Pe acest forum, probabil din lipsa de alte preocupari, nu ati facut altceva decat sa va legati de felul in care ne scriem noi postarile. Cu litera mare la inceput de propozitie si alte aberatii d-ale dvs. printre care si cea ca va intereseaza NUMAI PE DUMNEAVOASTRA, nu si pe administratori, CALITATEA POSTARII NU CONTINUTUL!!! Pe membrul Legumix, cu vechime pe forum l-ati facut drogat, l-ati legat de Spice Shop-uri, pe restul ne-ati facut inculti, necititi, nescoliti si agramati. Chiar dumneavoastra, stimabile, ati spus ca ati intins "capcane". Acum vreti sa va mai bage cineva in seama? Deci sa inteleg, din postarile dumneavoastra ca ne-ati atatat, ne-ati agitat si ne-ati ridicat impotriva dumneavoastra, facand misto de educatia noastra, pentru ca, mai apoi, sa cereti administratorilor sa fim dati afara, sau sanctionati? Sa fim noi banati pentru ca avem "pareri de tip Stefan Gheorghiu-de Galati". Ce vina am eu ca nu stiu Constitutia Romaniei (apropo's asa se scrie, cu C mare, adica majuscula)pe de rost. Matale o stii??? Aveti dreptate, tara moare iar baba se chiaptana. In loc sa postati pe subiect, ati sarit de cur in sus ca nush ce user a scris cu litera mica la inceput de propozitie, alt user e Pro-Base, alt user a fumat pe la Spice-uri...

Am fost sunat de unul din administratori si am fost intrebat daca m-am suparat asa de tare incat nu am mai postat nimic timp de 1-2 saptamani...Pot oricand sa iau o pauza mai lunga, stimabile, daca matale nu-ti convine de ce comentez eu. Chestia cu ignoratul merge numa' daca suntem logati, daca nu, sa ne fereasca sfantul, vedem balacareala dumneavoastra fara noima.

Sfat: stai cumintel in spatele ecranului si nu te mai lega de mine si de altii... vezi-ti de postarile matale, la subiect, cum bine zici, ca...stii vorba aia: cine sapa groapa altuia (in cazul de fata - capcane), cade singur in ea :))=))

Hai, sa fii fericit de Paste. Sau sa pasti fericit pana la Craciun!!! Asta daca mai vrei invective (stiu si ce-s alea ;) ), ca tot sunt democrat si ma supun regulamentului acestui forum, la fel ca matale.

Andrei, Dan, luati masuri, ca de cand se roaga mosu'!!! Dati-ne afara pe toti, sa ramana numa' el, SIC!!!

......................................................................

ati sarit de cur in sus ca nush ce user a scris cu litera mica la inceput de propozitie,

...................................................................

io io io io io

Postat 28 ianuarie 2011 - 12:00

Legumix primește avertisment 30 de zile pentru 2.b)

iar pe 1 aprilie primesc mesaj ca Avertismentul a expirat... 8-} .

poate stau eu mai prost cu chimia nucleara...dar, 30 de zile incepute pe 28 ianuarie, expira peste....2 luni???

Nu este un sistem automat implementat. Există dar consider că nu e necesar deocamdată. Nu am trecut niciun memento, dar promit că de acum o voi face. Dacă v-a deranjat așa de tare la „ reputație ” îmi cer scuze dar uitați-vă și la posturile total off-topic care au fost adresate lui bosorogu.

N Dacă v-a deranjat așa de tare la „ reputație ” îmi cer scuze dar uitați-vă și la posturile total off-topic care au fost adresate lui bosorogu.

ma deranjeaza la discriminarea admin fata de mine.

NU ma intereseaza relatia lui admin cu bosorogu, indiferent de problema mea cu bosorogu.