Jump to content

Oţelul Galaţi - FC Timişoara 3-3

Recommended Posts

Posted

Munteanu spune că nu ia în calcul decât victoria în meciul cu FC Timişoara

Antrenorul grupării Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că deşi are numeroase probleme de lot înaintea meciului cu FC Timişoara, echipa sa nu are altă variantă decât victoria, care poate fi obţinută doar cu " încredere şi atitudine", transmite corespondentul NewsIn. "Am foarte mulţi jucători accidentaţi, răciţi şi suspendaţi, dar şi aşa, am 30 de fotbalişti în lot şi nici nu mă gândesc că nu vom învinge Timişoara. Avem nevoie de încredere şi atitudine, altfel nu putem obţine victoria în acest meci. Le-am transmis asta şi jucătorilor, sper să înţeleagă", a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu FC Timişoara, din etapa a 13-a.

La rândul său, directorul general al formaţiei Oţelul Galaţi, Marius Stan, s-a referit la meciul cu FC Timişoara şi nu a uitat să-i răspundă finanţatorului bănăţenilor, care preconizase un meci facil pentru echipa sa: "Cred cu toată fiinţa mea că putem învinge Timişoara. Am auzit că domnul Marian Iancu anticipa un 3-1 pentru echipa sa; poate intră şi el pe teren şi dă trei goluri. Sincer, mizăm şi pe oboseala pe care timişorenii o vor acumula în Liga Europa. Oricum, în ultima perioadă mi se pare că echipa joacă, chiar dacă am pierdut cu 0-3 la Rapid".

Posted

OŢELUL GALAŢI - FC TIMIŞOARA, ora 14:00

Arbitri: Radu Petrescu - Ionel Popa, Iulian Radu

Observatori: George Ionescu, Alexandru Popescu

Bilete la Otelul - Timisoara

Preturile biletelor pentru meciul de duminica, FC Otelul Galati - FC Timisoara, din etapa a XIII-a a Ligii I, sunt urmatoarele: Tribuna I - 10 lei, Tribuna a II-a - 7 lei, Peluze - 7 lei, Peluza 1 sector B (Galerie) - 5 lei. Biletele se vor comercializa sambata, 7 noiembrie, intre orele 12.00 - 18.00, si duminica, 8 noiembrie, intre orele 10.00 - 14.00, la casele de bilete din jurul stadionului "Otelul".

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1964

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - FC Timisoara

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat ca se asteapta la un meci foarte dificil: "Intalnim una dintre favoritele la titlu. Ma astept la un meci foarte dificil dar pe care imi doresc foarte mult sa-l castigam. Totul va depinde de noi, de atitudinea pe care o vor avea jucatorii mei, de felul in care vom incepe meciul. Cu siguranta, Timisoara va acuza o stare de oboseala dupa meciul din Liga Europa. Si noi avem probleme din cauza accidentarilor, dar sper ca la ora jocului sa pot alinia o echipa puternica".

Directorul general Marius Stan a afirmat ca mizeaza pe oboseala pe care o vor acumula jucatorii echipei FC Timisoara in meciul din cupele europene: "Mizez pe oboseala lor si pe odihna noastra. Trecand peste acest lucru vreau sa spun ca am incredere totala in echipa ca poate castiga meciul cu FC Timisoara. Nicio echipa din Liga I nu este invincibila. Se vorbeste de o nivelare a valorilor, dar din pacate aceasta nivelare s-a produs in sens invers, de sus in jos".

Patronul lui FC Timisoara a pronosticat, pentru un ziar central, ca meciul de duminica, de la Galati, va fi castigat de echipa sa cu scorul de 3-1. "Lasa ca vedem noi pe teren, nu asa din gura", a replicat antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, in timp ce Marius Stan, directorul general al clubului dunarean, sustine ca Iancu nu stie pe ce se bazeaza: "Probabil crede ca golurile vor fi marcate de Alexa si Bourceanu sau poate le marcheaza chiar domnia sa".

Portarul Stoian Petrov Kolev, eliminat in partida cu Rapid Bucuresti, a fost suspendat o etapa de catre Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal. Kolev a fost si amendat cu 740 de lei. In minutul 90, Kolev a sutat in minge dupa ce arbitrul Istvan Kovacs a fluierat un fault si "centralul" i-a acordat al doilea cartonas galben portarului gruparii galatene si, implicit, pe cel rosu.

Echipa probabila: Baotic - Rapa, Sg.Costin, Sarghi, Salagean - L.Iorga, Giurgiu, Ibeh, Viglianti - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentati: L.Antal, N'Kongue; Incert: Zhelev; Suspendat: Kolev; Rezerve: Abraham, S.Ilie, Jelev, Neagu, Patras, Carja, Axente

Otelul a facut din nou un joc slab in Giulesti, fiind invinsa cu 3-0 de Rapid Bucuresti. Cu cateva zile inainte pierduse si cu Dinamo in Cupa Romaniei, la limita, dar si acolo s-a jucat prost. Asadar, echipa lui Dorinel Munteanu vine dupa doua jocuri slabe, in care a jucat cu frica in fata echipelor din Capitala, fara a marca niciun gol. Galatenii vor intalni acum o noua echipa de top, FC Timisoara, in fata careia trebuie sa faca tot posibilul sa nu piarda, fiindca situatia din clasament nu este buna. E greu de crezut ca Otelul ar putea sa o bata pe Timisoara, dar pana la urma si un egal ar fi bun, fiindca va avea posibilitatea sa castige mai multe puncte in urmatoarele doua etape, cand va juca cu doua nou promovate. Otelul Galati va mai juca in acest an cu Unirea Alba-Iulia (deplasare), Astra Ploiesti (acasa), FC Vaslui (deplasare) si Universitatea Craiova (acasa).

5. FC Timisoara 12 5 6 1 17-6 21

13. Otelul Galati 12 4 2 6 12-15 14

Mijlocasul Alexandru Bourceanu a primit doua etape de suspendare si o amenda de 1.000 de lei, fiind sanctionat de Comisia de Disciplina pentru ca a fost eliminat in meciul cu Steaua. La meciul respectiv, disputat duminica, Bourceanu a avut o interventie dura asupra lui Romeo Surdu (Steaua) si a primit cartonas rosu in minutul 89. "Domnul Iancu mi-a spus ca m-a iertat, ca deocamdata primesc doar un avertisment. Am avut o discutie normala, mi-a explicat de ce era suparat si ce trebuie sa fac. Cred ca am inteles si sper sa-i demonstrez pe teren. Voi incerca sa nu se mai repete momentul de slabiciune din meciul cu Steaua. A fost doar un moment nefast pentru mine si sper sa nu se mai intample, pentru ca momente proaste pot aparea oricand, suntem oameni, avem emotii si uneori cedam, nu suntem roboti. Ii multumesc mult domnului Sabau pentru ca m-a inteles, pentru mine este o chestie extraordinara", a explicat Bourceanu. Pe langa Bourceanu, nu vor juca la Galati nici Dan Alexa si Arman Karamian, care sunt suspendati, ajungand la al patrulea cartonas galben din acest sezon.

FC Timisoara se afla la Mogosoaia, unde, aseara a sustinut un antrenament dupa revenirea in tara. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau are la dispozitie un lot de 19 jucatori pentru confruntarea din runda a 13-a a Ligii I: Pantilimon si Taborda (portari), Stancu, Bonfim, Mera, Scutaru, Luchin, Nibombe, Artiom Karamyan, Maxim, Curtean, Chiacu, Borbely, Vrsic, Ionescu, Goga, Bucur, Parks, Magera. Dupa cum se observa, in lot au fost cooptati Chiacu, Vrsic, Luchin si Borbely, deoarece Alexa, Bourceanu si Arman Karamyan sunt suspendati pentru duelul cu galatenii.

Dezamagit ca nu mai intra in planurile lui Sabau si ca a fost lasat in afara listei UEFA, Iasmin Latovlevici vrea sa-si gaseasca alta echipa. Dupa ce a fost lasat in afara listei UEFA si trimis la echipa a doua, Iasmin Latovlevici trece prin cea mai neagra perioada a carierei sale. Desi "pedeapsa" a fost abolita in momentul in care a acceptat reinoirea contractului contractul cu Poli, iar fundasul stinga de 23 de ani a revenit la antrenamentele primei echipe, "Motul" nu pare a mai conta pe fostul international de tineret. Folosit doar in doua meciuri in 10 etape si inclus in lot, ca rezerva, la alte trei partide, Lato se gindeste tot mai serios la despartirea de Timisoara.

Echipa probabila: Pantelimon - Eder Bonfim, Nibombe, Mera, Maxim - S.Stancu, Scutaru, Vrsic, Artavazd Karamian - Gh.Bucur, Parks; Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau; Accidentati: Cisovsky, Mansour; Suspendati: Alexa, Bourceanu, Arman Karamian; Rezerve: Taborda, Latovlevici, Luchin, Goga Cl. Ionescu, Chiacu, Magera

FC Timisoara a fost invinsa, joi, in deplasare, de Anderlecht Bruxelles cu scorul de 3-1, in Grupa A a Ligii Europa si mai are sanse minime de calificare in 16-imile de finala ale competitiei.

FC Timisoara a suferit prima infringere din acest sezon, 0-1 acasa cu Steaua, pana la acest meci fiind singura echipa din Liga I care nu pierduse. Echipa lui Sabau a coborat cateva locuri in clasament, fiind la un punct de liderul Rapid. Daca ar fi castigat cu Steaua ar fi ramas lider, asa va trebui sa faca din nou cateva jocuri bune, pentru a reveni pe primil loc. Timisoara va juca doar la victorie la Galati, fiindca de acum se va axa mai mult pe castigarea titlului, dupa ce participarea in Europa League s-a soldat cu un esec. FC Timisoara va mai juca in acest an cu Dinamo Bucuresti (acasa), Gaz Metan Medias (deplasare), Pandurii Targu-Jiu (acasa) si FC Brasov (deplasare), plus Ajax (acasa) si Dinamo Zagreb (deplasare) in Europa League.

Sport 365 va recomanda: Otelul Galati - FC Timisoara este meci de X2. Ambele echipe trec printr-o perioada mai slaba, fiind eliminate in faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei, iar in campionat au pierdut in ultima etapa, Otelul 0-3 in Giulesti cu Rapid, Timisoara 0-1 acasa cu Steaua. Anderlecht le-a scos banatenilor si Europa din cap, aratandu-le joi seara diferenta intre un club mare si unul care se multumeste cu putin. In cele sapte meciuri disputate la Galati, gazdele au invins de patru ori (4-1, 1-0, 1-0, 3-1), au facut egal de doua ori (2-2, 2-2) si au pierdut o data (0-2), dar atunci Otelul era o echipa buna, nu ca acum cand se bate cu greu pentru a se mentine in prima liga. Oaspetii vin dupa jocul de la Bruxelles, sunt mai obositi, au trei titulari suspendati si s-ar putea sa se multumeasca si cu un egal.

8.11.2009, Galati, Stadion: "Otelul", ora: 14:00

Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti)

Otelul Galati - FC Timisoara (DIGI SPORT)

Avancronica partidei Otelul Galati - FC Timisoara

Palmares: 14 5 4 5 17-16

Primul meci: 2-2, la 2 noiembrie 2002, la Galati.

Ultimul meci la Galati: 2-2, la 2 noiembrie 2008.

Scor maxim: 4-1, in anul 2003, la Galati si 1-4, in anul 2007, la Timisoara.

Singura victorie a oaspetilor: 2-0, la 19 noiembrie 2005.

http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 09969.html

Posted

Oţelul a deschis scorul în minutul 24, prin Axente (jucător împrumutat de la Timişoara :d )

Axente recidivează în minutul 43: 2-0 :-O

Chiacu înscrie pentru oaspeţi, în minutul 50: 2-1

3-1, Ibeh, min. 56

3-2, Maghera, min. 82

3-3, Luchin, min. 89 :(

Posted

Oţelul Galaţi - FC Timişoara 3-3

Oţelul Galaţi a remizat, duminică, pe teren propriu, cu FC Timişoara, scor 3-3, după ce a condus cu 2-0 şi 3-1 şi a fost egalată în penultimul minut, transmite corespondentul NewsIn.

OŢELUL GALAŢI - FC TIMIŞOARA 3-3 (Axente 24, 43, Ibeh 51 / Chiacu 49, Magera 82, Luchin 89)

Oţelul Galaţi: Baotic - Râpă, Sârghi, S. Costin, Sălăgean - Iorga (G. Paraschiv 63), I. Neagu (Jelev 84), Giurgiu, Pătraş, Ibeh - Axente (Viglianti 76). Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Mera (Art. Karamian 39), Luchin, Maxim - Chiacu, Vrsic, Scutaru (S. Stancu 46), Curtean (Goga 53) - Magera, Bucur. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Neagu 60 / Vrsic 59

Arbitri: Radu Petrescu - Ionel Popa, Iulian Radu

Stadion: Oţelul; Spectatori: 2.500

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 24: Axente a reluat din 8 metri, la colţul lung al porţii lui Pantilimon, după ce Mera a luftat la marginea careului mare.

2-0, min. 43: Axente a scapat singur cu Pantilimon, a intrat în careu şi a înscris cu latul, la colţul scurt.

2-1, min. 49: Magera a şutat de la 12 metri, mingea a fost deviată în bară, iar Chiacu a urmărit balonul şi a marcat cu capul în poarta goală.

3-1, min. 51: Ibeh a profitat din nou de o greşeală a apărării oaspeţilor şi a tras puternic, din centrul careului, sub bară, fara nicio speranţă pentru Pantilimon.

3-2, min. 82: În urma unui corner executat de Vrsic de pe partea dreaptă, defensiva Oţelului a respins greşit, iar Magera a trimis în poartă din apropiere.

3-3, min. 89: Luchin a înscris cu capul, din 5 metri, dupa o centrare de pe partea dreaptă a lui Magera.

Etapa viitoare, Oţelul va juca în deplasare, cu Unirea Alba Iulia.

Posted

Munteanu: "Am scăpat victoria după un meci pe care l-am controlat, adversarii au fost groggy"

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după remiza cu FC Timişoara, scor 3-3, că nu îşi explică cum echipa sa nu a reuşit să învingă după un meci pe care l-a controlat în totalitate, adversarul fiind în multe momente "groggy", transmite corespondentul NewsIn. "Sunt extrem de supărat, niciodată nu am fost mai supărat ca astăzi. Am scăpat victoria după un meci pe care l-am controlat fără probleme. Au fost momente când adversarii noştri erau groggy. Am dat dovadă de naivitate şi de lipsă de concentrare. Plătim tribut lipsei de experienţă", a spus Munteanu.

Stan: "Rezultat nedrept"

Managerul clubului gălăţean, Marius Stan, consideră că rezultatul este nedrept pentru echipa sa: "La prima vedere, un egal cu Timişoara nu este rău, dar după cum i-am prins ne putem considera nedreptăţiţi că am obţinut doar un egal. Fotbalul a fost nedrept pentru noi, din cauza unor mici inexactităţi, nu am reuşit să învingem"

Sabău: "Am făcut greşeli care nu se fac"

Tehnicianul oaspeţilor, Ioan Ovidiu Sabău, îşi asumă rezultatul şi evoluţia slabă a echipei la Galaţi: "Am făcut greşeli care nu se fac. Mi-am pus bază pe jucători care evoluează mai puţin, dar au contracte consistente. Îmi asum acest semieşec, dar dacă vrem să avem pretenţii la titlu, nu vom avea şanse niciodată cu un astfel de joc şi atitudine. Un rezultat care mă nemulţumeşte total".

Iancu:"Sufletul meu nu rezistă la astfel de meciuri"

Preşedintele CA al lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, duminică, după remiza de la Galaţi, scor 3-3, că tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău trebuie să remedieze pe viitor greşelile făcute în acest joc, deoarece nu mai suportă să treacă prin emoţii în finalurile de partidă. "Trebuie să avem continuitate în rezultate, însă cu echipa asta foarte tânără s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu am avut alternative, am avut mulţi jucători suspendaţi şi accidentaţi. A jucat mereu pe atac, aşa a ieşit şi golul egalizator din final. Sabău a făcut echipa, dar sufletul meu nu rezistă la meciuri ca acesta, e prea mare adrenalina. Sabău face parte din proiectul de viitor al clubului, nu se pune problema schimbării lui. Atâta timp cât are încredere în tineri, eu o să-l susţin. Nu mai am chef să schimb mereu antrenorii. E bine că rămânem în continuare în primele locuri ale clasamentului", a spus Iancu, la GSPTV.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.