Jump to content

O copilă de 14 ani a fost maltratată sexual de concubinul ei


dcp100168
 Share

Recommended Posts

La doar 14 ani, o copilă din Fundeni a fost maltratată sexual de concubinul ei

O minoră din Galaţi a fost ruptă în bătaie de concubin, dar vrea să se întoarcă la el după ce va ieşi din spital. În ciuda vârstei fragede, copila a trecut prin viaţă mai ceva ca un om mare. Deşi ultimele întâmplări au băgat-o în spital, tot la rău trage.

Rău cu rău, dar mai rău e fără rău. Proverbul se potriveşte de minune tinerei de 14 ani, din Fundeni, după ce a fost bătută de iubitul ei, cu 11 ani mai în vârstă. Provenind dintr-o familie dezorganizată, părăsită de mamă pe când avea şase ani, bătută de tatăl alcoolic, a găsit refugiu în braţele lui Marian P. de 25 de ani, din Fundeni, care s-a dovedit a fi “foarte iubitor şi protector”. După numai cinci luni de relaţie, prietenul cu care fata chiar îşi dorea un copil a început să-şi arate adevărata faţă. “M-a bătut din cauza unor mesaje primite de la o fostă iubită. M-am uitat în telefon şi s-a enervat şi m-a bătut. Am vrut să mă întorc la el, dar Poliţia a spus că nu am voie. M-a forţat să mă culc cu el după ce m-a bătut. E posibil să fiu însărcinată. Ne-am dorit un copil. Aş vrea să mă întorc la el”, a declarat minora. Pacientele din acelaşi salon povestesc că fata a plâns toată noaptea şi zicea că vrea să se întoarcă la iubitul ei.

Autorităţile anchetează cazul

„România este ţara protocronismului şi a iubirilor pasionale. O tânără de 14 ani a fost internată cu un traumatism toracic după ce a fost bine bătută de iubitul său în vărstă de 25 de ani. Familie dezorganizată, copil mai mult sau mai puţin părăsit, dragoste pasională. Se pare că este şi niţel gravidă. Este o infracţiune evidentă de relaţii sexuale întreţinute cu un minor, başca bătaie”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Totodată, Cristina Tatuluci, purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi, a menţionat că cercetările continuă în acest caz, sub aspectul sevârşirii infracţiunii de raport sexual cu o minoră. În ceea ce priveşte situaţia copilei pe viitor, cel mai probabil va fi preluată de Protecţia Copilului, instituţie care a demarat, de asemenea, desfăşurarea unei anchete în acest caz. “Vorbim de un abuz în cascadă. Apoi vorbim de un abuz prin muncă, de exploatare prin muncă, ulterior poate şi abuz sexual, dacă acesta va fi confirmat. Vorbim de o minoră care a întreţinut relaţii sexuale cu un adult, ceea ce este foarte nefiresc.

Perspectiva asupra cazului prevede cu siguranţă preluarea ei de către un psiholog, asistenţă psihologică şi ulterior preluarea ei într-un centru care să-i asigure un mediu securizat şi confort”, a declarat Tania Calcan, purtător de cuvânt la Protecţia Copilului Galaţi.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... ul-ei.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.