Jump to content

Anunţ la 112: Sunt sechestrat în casă!


dcp100168

Recommended Posts

Anunt la 112: Sunt sechestrat in casa!

Anuntul ii apartine unui barbat de 62 de ani din Galati, care il acuza pe proprietarul apartamentului ca l-a inchis fortat in casa. Imediat au ajuns acolo echipele de la ISU, salvarea si politia. Omul era pe balcon si cerea sa fie scos din apartament pentru ca este bolnav de diabet si are nevoie de ingrijiri medicale. Pompierii l-au coborat de la etajul trei cu o scara. Barbatul il acuza pe proprietarul apartamentului in care locuia ca i-a furat niste bani si ca apoi, cand a aflat ca mai are economii intr-un cont in banca, l-a sechestrat ca sa-l oblige sa-i scoata si sa-si plateasca chiria. Politistii incearca acum sa dea si de urma proprietarului si sa stabileasca daca si-a sechestrat intr-adevar colegul de apartament. Daca cele reclamate de victima sunt reale, barbatul risca sa se aleaga cu dosar penal. Intre timp, omul tinut cu forta in casa a fost preluat de cei de la ambulanta si dus la spital pentru verificarea glicemiei dupa care va fi audiat de politie.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -casa.html

Link to comment
Share on other sites

Pensionar lăsat prizonier într-un apartament

* Un vârstnic din Galaţi a sunat la poliţie şi a spus că este sechestrat în casa unei cunoştinţe, de două zile * Bărbatul în vârstă de 62 de ani a apelat numărul 112, pentru a reclama faptul că este ţinut prizonier în locuinţa unui cunoscut, şi că are nevoie de intervenţia ambulanţei deoarece este bolnav.

Intervenţie ca în filme a pompierilor din Galaţi. Aceştia au acţionat pentru a elibera un vârstnic, Petru Constantinescu, aflat într-un apartament, la etajul trei, în Micro 21, care, după spusele lui, ar fi fost ţinut acolo împotriva voinţei sale. Tot el a mai declarat că este diabetic şi că are nevoie urgentă de îngrijiri medicale. „Am acţionat cu o autospecială pentru coborârea persoanei de la etajul trei al blocului. El spune că a fost sechestrat de către proprietarul aparatamentului. A fost coborât în siguranţă. Se pare că este diabetic”, a declarat Loc. Col. Liviu Vârlan, ISU Galaţi. Povestea lui n-a fost confirmată de vecini. Potrivit acestora, presupusa victimă nu era sechestrată, ci mai degrabă afectată de cantitate de băuturi alcoolice ingerate. Nici despre vecinul lor, proprietarul apartamentului, locatarii nu au o părere tocmai bună. Aceştia sunt de foarte multe ori deranjaţi de muzica şi ţipetele venite din apartamentul respectiv, unde au obiceiul să-şi facă veacul tot felul de persoane dubioase aduse în casă de acesta. „Nu a fost sechestrat. Diaconu Aurel, proprietarul apartamentului, l-a luat, de milă, în casă şi acum ăsta spune că l-a sechestrat de două zile. Foarte des este scandal la el în casă. Am făcut foarte multe reclamaţii la secţia 3 Poliţie. Poliţiştii îi cunosc. Femeia a plecat tot din cauza lui. Noi ne-am săturat de el. La etajul doi stau nişte bătrâni şi îi deranjează mereu. Este un om care nu merită să trăiască în societate. Alţii vor o casă şi nu au, iar el are o căsuţă şi îşi bate joc de ea”, a declarat Viorica Kiss, locatară a blocului. După ce a fost adus în siguranţă „la sol”, medicii l-au dus la spital. „Ambulanţa a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe un barbat, care susţine că a fost sechestrat într-un apartament. La prima vedere se pare că acesta era sub influenţa alcoolui şi că estediabetic”, a declarat Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... ament.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.