Jump to content

Şi-a omorât nevasta în bătaie


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Si-a omorat nevasta in bataie

Un barbat din comuna galateana Ivesti a fost retinut, vineri, de politisti, dupa ce si-a omorat nevasta lovind-o cu mainile si picioarele. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, subcomisar Cristina Tatulici, politistii din comuna Ivesti au fost sesizati despre faptul ca o femeie, de 55 ani, din localitate a fost gasita decedata in locuinta sa. Anchetatorii au stabilit ca victima prezenta vanatai la nivelul obrazului, respectiv a mainii stangi. In urma necropsiei s-a stabilit ca moartea femeii a fost violenta, ea datorandu-se anemiei acute prin hemoragie interna si externa masiva, politraumatism cu fractura de humerus stang si echimoze pe suprafete mari. In urma cercetarilor efectuate de echipa operativa s-a stabilit ca intre victima si sotul acesteia, cunoscut alcoolic, a avut loc un scandal care a degenerat, femeia fiind lovita cu pumnii si picioarele. Agresorul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si va fi prezentat Tribunalului Galati in vederea emiterii mandatului de arestare preventiva.

http://www.ziua.ro/news.php?id=43960&data=2009-11-06

Şi-a omorât nevasta, după ce au băut împreună

* Bărbatul şi-a bătut consoarta, în vârstă de 55 de ani, până a lăsat-o fără suflare

Elena Crăciun, de 55 ani, din Iveşti, a fost găsită decedată în locuinţa sa, vineri dimineaţă, de către poliţiştii din comună. Când a fost descoperit cadavrul, victima prezenta vânătăi pe corp. “În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, ea datorându-se anemiei acute prin hemoragie internă şi externă masivă, politraumatism cu fractură de humerus stâng şi echimoze pe suprafeţe mari”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. Primul suspect în acest caz a fost chiar soţul femeii, Marin Crăciun, mai ales că între cei doi a avut loc o altercaţie cu o seară înainte, altercaţie care a degenerat. Bărbatul, cunoscut ca mare consumator de alcool, a bătut-o pe soţie cu pumnii şi picioarele, până când aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru a i se emite mandatul de arestare preventivă. „În urma probatoriului administrat la dosar, bărbatul a fost reţinut pe ordonanţă de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat Tribunalului Galaţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă”, a mai spus Cristina Tatulici.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... reuna.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.