Jump to content

Pistolar gălăţean pe şoselele Vrancei


dcp100168

Recommended Posts

Focşani: Şicanări în trafic soldate cu focuri de armă pe E 85

Şoferul unui Audi A6, Ionuţ C. (28 ani) din Galaţi a tras două focuri de armă în aer cu un pistol cu bile de cauciuc astăzi dimineaţă la ora 8.15 pe E 85. Incidentul s-a produs pe raza comunei Călimăneşti, judeţul Vrancea, pe fondul unei şicanări în trafic cu alt conducător auto. Şoferul care a tras focurile de armă deţinea pistolul legal. Poliţiştii i-au confiscat însă arma şi au întocmit un dosar penal pe numele său pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/focs ... -e-85.html

A tras cu pistolul într-o maşină, în timp ce se deplasa pe E85

Unui bărbat de 26 de ani din Galaţi i s-a întocmit dosar penal după ce a tras cu un pistol cu bile într-un autoturism Audi A6 care se deplasa pe E 85, vineri dimineaţă. Ionuţ C. se afla pe locul din dreapta al unui alt autoturism care circula pe acelaşi drum european, în afara localităţii vrâncene Călimăneşti, când a scos pistolul pe geam şi a tras două focuri în maşina marca Audi. Poliţiştii sunt de părere că tânărul a făcut acest gest pe "fondul şicanării în trafic" a şoferului Audi-ului de către un alt conducător auto. "S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept. Pistolul şi muniţia găsite asupra persoanei în cauză au fost indisponibilizate până la soluţionarea definitivă a cauzei", a declarat Cătălina Olteanu, purtător de cuvânt la IPJ Vrancea.

http://libertatea.ro/stire/a-tras-cu-pi ... mpaign=rss

Focuri de arma din limuzina, pe soseaua E85

Un tinar din Galati a incercat ieri sa-si faca dreptate in trafic cu un pistol pe care-l detinea in mod legal, intrucit masina in care se afla nu a fost lasata sa depaseasca o alta. Din acest motiv, Ionut Ceobotaru, 28 ani, s-a ales cu dosar penal. Incidentul s-a produs pe soseaua europeana E 85, linga satul Calimanesti. “Pe E 85 a fost depistat in trafic tinarul care, in timp ce se deplasa pe directia Adjud-Focsani cu un autoturism marca Audi A6, in calitate de pasager, pe fondul sicanarii in trafic cu un alt conducator auto, a tras doua focuri de arma in plan vertical, cu un pistol cu bila de cauciuc, pe care il detinea in mod legal”, spune subinspectorul Catalina Olteanu, ofiterul de presa de la Politie. Tinarul s-a ales cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de uz de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept. Pistolul si munitia gasite asupra tinarului au fost indisponibilizate pina la solutionarea definitiva a cauzei.

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=37160

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.