Jump to content

Primăria Galaţi, DELAILA

gabipuiu

Recommended Posts

Am fost pe data de 06.11.2009 la biroul Urbanism,din cadrul Primariei de pe strada Domneasca si am cautat o persoana si vreau sa va spun ca in afara raspunsului care mi s-a dat ca persoana este in zona,era o veselie totala,spunindu-se bancuri si toti acei angajati platiti din bani publici,si erau in numar de vreo 9 persoane,rideau cu gura pina la urechi,toti fiind ochi si urechi la o doamna inalta,blond-satena,cu un corp bine facut pentru virsta ei care parea a fi un fel de sefa de birou.Ce facem domnilor cu indolenta aceasta,nimeni nu i- a nici o masura sa restructureze aceste grupuri umoristice care consuma multi bani publici,fara sa mai vorbim de toate primele primite cadou,si care nu dau randament.Sau toate acele angajate destoinice sint numai pile si relatii.

Pentru că pe toți ne calcă pe nervi acest gen de atitudine, topicul a fost mutat într-o secțiune corespunzătoare.

Am fost acu' câteva săptămâni printr-un birou ... toți angajații, da' toți, aveau la birou, în față, câte o grămăjoară de semințe. Oare cum m-ar fi tratat dacă intram și eu cu punga de semințe în mână?

Sunt o gramada de "mamai" si de "tantici". Toti, dar ABSOLUT toti au ajuns acolo printr-o relatie.

Iar pirmaria... cum sa spun ?!!!... este mic copil. Si la Apaterm se intampla aceeasi situatie. Sunt foarte multe persoane angajate pe cu totul alte considerente decat profesionalismul. E o intreaga increngatura de pile-relatii-obligatii.

"ce bine e la STAT! Timpul trece, leafa merge! " Astia n-ar avea NICIO SANSA in mediul privat!

• 1 month later...

dc oare ne batem capul noi aici?!ptr ca oricum nu ne asculta nimeni si oricum nici macar cei de la viata libera nu citesc forumul.doar noi astia care mai intram din cand in cand sa ne spunem oful.bine,tocmai de aceea e si forum,dar ar trebui sa se ia si masuri

• 2 weeks later...

Pentru a va plange mai bine, faceti-va cont pe forumul primariei. Este o anume c.cristina ,care ca da un numar de inregistrare la orice plangere sau cerere intemeiata. Aici ii putem injura cat vrem ca nu ne aude si vede nimeni.

stie cineva cine se ocupa de deszapezirea drumurilor ca avem o saptamina aproape de cand nu se circula pe ruta pechea _costache negri din cauza zapezii

De drumurile naţionale se ocupă SC Drumuri Naţionale SA - Filiala Galaţi din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, iar de drumurile judeţene - SC Drumuri şi Poduri SA a Consiliului Judeţului.

Cred că drumul cu pricina este judeţean...