AndreiM Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Ma calca pe nervi " combinatia " tampita Divertis, Mondenii si acum "in puii mei" . S-au tot dus actorii, incolo - incoace. Eram fan, de fapt sunt fan Mondenii. E adevarat ca fara Bendeac au cam cazut putin dar din punctul meu de vedere raman pe primul loc. Ieri ma uitam la tv la Divertis si la In puii mei, la interval de cateva minute il imitau pe Vanghelie.. care mai de care mai " comic " . Aberant, tampenii.. M-am enervat si am inchis Tv-ul. Rusine.. mari artisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oana6200 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Nu pot sa ma abtin! Aseara m-a enervat cumplit ...Prodanca! Am deschis TV pe la ora 12 noaptea pe Antena 2 la reluarea de la "Rai da'buni", si ce titlu vad? "Prodanca s-a ajuns, e stapana de filipineza" Chiar n-am putut sa dorm noaptea fara sa inteleg ce-i aia filipineza? o rasa de caine sau de pisica? si, cand colo, filipineza era ... bona copilului ei. Am schimbat urgent canalul la Antena 1 la "Un show pacatos", si pe cine revad acolo? tot pe Prodanca, sarind la beregata Biancai lui Bote, la o ora la care orice om normal trebuie sa doarma sau sa se odihneasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts