Jump to content

Ce va opreste sa scrieti pe forum?  

22 members have voted

1. 1. Ce va opreste sa scrieti pe forum?

• Nimic ! totul e ok.
      12
    • Nu am timp
      5
    • Nu imi place aici ( specificati motivul )
      1
    • Nu gasesc " locul " ( specificati ariile care nu le gasiti )
      0
    • Prea multe stiri
      2
    • Altele - specificati !!
      2

Recommended Posts

Posted

Facem un sondaj, sa vedem de ce unii utilizatori nu sunt activi si pe aceasta cale va rugam sa specificati daca va lipseste ceva si impreuna vom gasi o solutie pentru ca toata lumea sa fie fercita .

Va multumim !

Posted

Ce va opreste sa scrieti pe forum?

TU!!!!!

___________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura

Posted

de pe celalalt... si intrebarea este "ce va opreste sa scrieti pe forum", nu "ce va oprea...."

___________________________________________________________________________________________________________

Posted

Raspunsul este : " lupul isi schimba parul, dar naravul ba " - asta am vrut sa spun

Ca sa nu mai continuam offtopicul te invit la reclamatii. Acolo te poti desfasura si sunt sigur ca vei primi raspunsurile pe care le doresti.

In continuare asteptam raspunsurile dumneavoastra. Chiar si cele in care " tot eu " sunt motivul pentru care activitatea forumului s-a redus.

Posted

Numai tu esti de vina, de asta plecam toti :)))))))) glumeam!

Il cunosc pe Andrei de mult timp, si nu numai de pe net ne vedem la ochi destul de des! Sunt multi pe aici si pe "dincolo" care nu-l suporta pentru ca spre deosebire de ei are si realizari nu numai vorbe in vant! Cat despre ce ma retine de a posta pe forum! Nu ma retine absolut nimic, dar eu postez numai cand am ceva de spus si cand am dispozitia necesara!

Posted

Ce ma opreste pe mine sa scriu?Faptul ca pe acest forum este o competitie intre moderatori/useri/administratori...care este cel mai "tare", cine are dreptate,cine este cel mai destept...NU ESTE nicio comunitate...

Posted

Delphinule nu realizarile mele conteaza chiar daca sunt la o varsta " frageda " .. Conteaza ca unii sunt suparati pe mine ca le spun " fresh " in fata ceea ce am de spus. Nu pup pe nimeni in dos. Am ceva de spus si ma simt " atacat " atac cu aceeasi arma. Am incercat de fiecare data sa argumentez si sa am justificare pentru actiunile mele.

Imi pare rau daca cei care se simt lezati din cauza mea considera ca vreau sa fac pe " seful " .. Dar ca sa fii sef trebuie sa justifici orice actiune care o iei, altfel esti luat de mascarici. Am simtit asta pe pielea mea.

Si daca am putin atitudinea asta de " sef " , Delphinule stii bine ca se datoreaza faptului ca mi-am invatat lectia. Cand le-am "realizat" celorlalti acea arie, nu au mai avut nevoie de mine si.. m-au expediat.

Posted

Si mie imi pare rau ca aceste persoane nu stiu cat timp dedici tu acestui forum..si ca o faci degeaba dar inca nu ti-ai dat seama

Posted
Raspunsul este :

nu te-a intrebat nimeni nimic.

Nu pup pe nimeni in dos.

vezi ca ai ...ceva pe nas.

Am ceva de spus si ma simt " atacat " atac cu aceeasi arma.

se pare ca numai tu ai acces la armele tale. sa-mi dai si mie parola de admin sa-ti arat eu armele pe care le folosesti tu.

Ca sa nu mai continuam offtopicul te invit la reclamatii.

se pare ca tu continui off-topicul ca sa ai ultimul cuvant.

oricum o sa dau un print-screen la postul asta... asa pt amintiri.

Posted

mambo faci acuzatii grave. Din pacate pentru tine pe 14 am sa fiu la Iasi . Dar oare ce-as putea simti ? Asa de barbat esti prietene? Faci " abuz " de putere?

Am dreptul de a modifica mesajul ori de cate ori este nevoie, daca acesta contine informatii fara suport, precum si aberatii, exemplele ai decis a le modifica prin " punctulete ".

in realitate te-am vazut mai cu " cap " . Oricum astept cu nerabdare ziua cand ne vom reintalni sa vad ce o sa simt.

Posted
Ce ma opreste pe mine sa scriu?Faptul ca pe acest forum este o competitie intre moderatori/useri/administratori...care este cel mai "tare", cine are dreptate,cine este cel mai destept...NU ESTE nicio comunitate...

bravo!!Exact acelasi lucru il cred si eu.Eu mai intru aici doar atunci cand nu cumpar ziarele,sa vad ce e mai nou...insa de dezbatut subiecte cu forumistii... :YMSICK:

Posted

Deci, intre administratori nu poate fi competitie.

Intre admin si moderator nu stiu.. poate doar orgoliu.

Intre moderator si utilizator normal, la fel nu poate fi vorba de competitie sau de " cine este cel mai destept " .

Intre administrator si utilizator a fost doar o singura persoana care a interpretat lucrurile gresit. Persoanele in cauza eu si mambo, care din cate se vede e foarte suparat.

Va rog sa ne comunicati parerile voastre pentru a stabili o solutie favorabila .

Posted

Nu stiu oameni buni ce aveti voi de impartit,chestia e ca aici ti se pune mereu pumnul in gura daca nu ai spirit de turma,mereu esti offtopik,mereu sta cineva cu bunghiul pe tine ca nu cumva sa sari vreo litera,ca esti analfabet...si tot asa.

Eu momentan am gasit un forum unde va spun cu mana pe inima este o incantare sa intru,si fara exceptii toti forumistii ne intelegem foarte bine,se discuta orice si oriunde fara amenintari si fara certruri..asa ca eu va spun "pa pa"...o sa mai intru sa vad pe unde ne mai putem duce la sfarsit de weekend...atat.

Posted

In total there are 19 users online :: 4 registered, 3 hidden and 12 guests (based on users active over the past 5 minutes)

Most users ever online was 100 on Tue Apr 28, 2009 7:40 am

Registered users: dcp100168, Google Adsense [bot], Relu, Yahoo [bot]

Oare de ce? :-?

Posted

scorpya, din ce imi aduc eu aminte si ce am vazut pe aici tu ai fost in contradictoriu doar cu alte doamne sau domnisoare de aici. Daca gresesc te rog sa ma corectezi, si te invit sa ne spui cum ai vrea sa tratam utilizatorii.. cu precizarea ca trebuie sa avem putin bun-simt si sa tinem cont de un regulament.

L.e: Pai lumineaza-ne si spune-ne de ce !!!

Posted

Vezi ca nu e frumos ce faci! Nu cred ca e corect din partea ta ca de la o polemica pe "http" intr-o lume paralela sa se ajunga la un conflict in viata reala! Nu mi-se pare corect, ar trebui sa stim sa impartim lucrurile una e ce se intampla aici si alta ce se intampla pe strada! Sper sa te gandesti la asta si sa actionezi in consecinta!

Posted

stimabile, eu am cedat. stii tu cine cedeaza... pt mine din acest moment esti persona non-grata.

si nu mai trimite nimic pe mess ca nu primesc mesaje decat de la cei din lista.

____________________________________________________________________________________________________________

Posted

Doar cu o singura doamna sau domnisoara am avut unele polemici...iar la intrebarea "cum ar trebui tratati forumistii?",as raspunde cu:

"Sa-i lasati in pace,sa spuna ce vor,cum vor,unde vor...bineinteles in limita bunului simt".Stiu ca o sa spuneti.."pai nu asta am si facut?"

Si eu am sa spun..."Nu"

Cine vrea sa fie luminat,sa imi citeasca postarile...nu vreau sa ma repet...fac raiting :))

Posted

Ma bucur. prin ceea ce ti-am trimis trebuia sa intelegi altceva. Ai mai spus odata ca ai cedezi apoi ma ameninti. Eu cred doar ca nu esti sigur pe ceea ce spui si ca interpretezi lucrurile dupa "gustul tau". Deci daca tot iei o decizie, fii intelept si tine-te de ea. Numai bine iti doresc, stimabile Cristi.

Posted

Wow!

E tare topicul asta...Oare cate as avea de spus...Cate nemultumiri sunt...

Daca voiai cu adevarat sa stii ce si cum ai putea imbunatati forumul i-ai lua pe fiecare in parte prin mp si ai discuta cu ei...asa nu se va ascunde nimeni si nimeni nu ar fi banat sau nu ar mai avea drept la semnatura... :))

O lunga perioada am evitat sa mai intru...motive..multe!apoi am citit stirile care ma interesau... b-) poate era unul din acei useri vizitatori 8-| sau eram ascunsa... :d

Prea multe ace..prea multe chestii...indiferent cum o dadeai tot in cearta degenera...Ia si citeste ADMINULE TOT FORUMUL cap coada si ai sa te dumiresti de ce sunt ascunsi sau vizitatori...

AAAA..Bravo pt realizari[oricare sunt ele]! #:-S probabil ai muncit din greu. :YMAPPLAUSE: [am luat-o de la pag 1 a acestui topic]

Posted

Imi pare rau ca nu am evoluat odata cu acest forum. Poate treaba s-ar fi simplificat cu mult. Nu pot lua pe fiecare in parte. Inseamna enorm de mult. Comunitatea pe care vreau/vrem sa o marim nu presupune " ascunzisuri " . Ai ceva de spus, o spui fara dar si poate.Asta e forumul. Nu a existat aria Reclamatii insa acum exista tocmai pentru a da voie la drept de replica. Asa e fair-play. Nu fac pe judecatorul aici. Vreau doar ca cel ce are ceva de spus si este nemultumit de un lucru sa o faca. Fiecare are orgoliu, fiecare are un gram de rautate , un gram de bunatate si asa mai departe. Dar daca nu comunicam nu ne putem cunoaste.

Ceea ce multi nu pricep e faptul ca nu trebuie sa ia personal anumite discutii in contradictoriu. E un forum si ATAT. Nu rezolvam cu bataie, cu insulte, injuraturi si alte copilarii.

Rezultatul acestui topic nu este unul de a bana pe cineva !! A nu se interpeta gresit. Cred ca am fost destul de direct .

Posted

Acest forum ofera:

-Stiri din si despre Galati. Fara ca utilizatorii sa caute pe diferite siteuri aceste stiri. Utilizatorii au parte de stiri in momente ale zilei in care nu au acces la Televizor.

-umor

-o gama foarte larga de subiecte

-posibilitatea de a ne cunoaste si a ne prezenta

-Posibilitatea de a publica un anunt gratuit

-un coltisor de arta

Asta ofera acest forum. Cei care apreciaza munca sunt si in prezent alaturi de noi. Acest forum nu este dedicat tuturor GALATENILOR. Acest forum este dedicat celor care se simt " legati " de orasul nostru si il aprecieaza.

Acesti Galateni nu stim inca ce vor. De aceea le-am deschis mai multe drumuri pentru a-i putea indruma.

Posted
umor

-o gama foarte larga de subiecte

-posibilitatea de a ne cunoaste si a ne prezenta

-Posibilitatea de a publica un anunt gratuit

marea majoritate a forumurilor oferă asta ... oricine vrea să îmbunătătțească forumul ar trebui să-și pună mai întâi întrebările astea ... a, să nu uit, ...prezență constantă sunt nu mai mult de vreo douăzeci de membri ... :-?