Jump to content

Un autoturism de lux a ars azi-noapte în Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Un autoturism de lux a ars azi-noapte în Galaţi

Un autoturism de lux a luat foc azi-noapte în Galaţi. Pompierii au fost alertaţi de vecinii care au observat flăcările înalte. Incendiul a fost stins în mai puţin de 10 minute, însă maşina a fost distrusă în totalitate. La mai puţin de o oră după miezul nopţii vecinii au fost alertaţi de flăcările inalte care cuprinseseră autoturismul de lux. Oamenii spun că proprietarul maşinii a încercat să-şi recupereze actele, dar nu a reuşit. ''Omul a venit cu un scaun ca să încerce să spargă geamul şi să-şi scoată actele'', spune unul dintre vecini. Incendiul a fost stins de pompieri în mai puţin de 10 minute. Autoturismul care valora aproape 30.000 de euro a fost distrus în totalitate.

http://www.realitatea.net/un-autoturism ... 59427.html

Autoturism incendiat la miezul nopţii

Un autoturism de lux a ars în urmă cu două nopţi în proporţie de peste 90%, puţin după miezul nopţii, în cartierul gălăţean Ţiglina 1. După primele cercetări, flăcările ar fi fost declanşate în mod intenţionat. Incidentul s-a petrecut sâmbătă noapte în zona blocului C13 de pe strada Regiment 11 Siret. Pompierii au fost alertaţi de către un locatar care a văzut cum autoturismul marca ”BMW” ardea chiar în faţa scării sale. Deşi focul a fost stins la doar zece minute după sosirea celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, autoturismul în valoare de aproximativ 30 de mii de euro a ars în proporţie de aproape 100%. Câţiva martori au spus că proprietarul acestuia a încercat să scoată actele din maşină, însă nu a reuşit. ”Omul a venit cu un scaun ca să încerce să spargă geamul şi să scoată actele din torpedou, însă nu a reuşit şi s-a retras când a văzut că flacăra era tot mai mare”, susţine un bărbat. Oamenii legii au luat în calcul şi varianta unei reglări de conturi, după ce au descoperit mai multe dovezi care conduc la ipoteza unei incendieri în mod intenţionat.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

Torţă din maşină de lux

În mai puţin de o oră, sâmbătă noaptea, BMW-ul X5 din faţa blocului C 14, de pe strada Regiment 11 Siret, a fost transformată într-o biată tablă arsă. Iar veştile rele nu se opresc aici: maşinii de lux i s-a dat foc cu bună ştiinţă. „La ora 1 noaptea, Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă a fost alertat prin 112, în legătură cu faptul că un automobil BMW X5 arde pe strada Regiment 11 Siret, din Ţiglina I. Două autospeciale au ajuns imediat la faţa locului, maşina fiind deja arsă în proporţie de 70 la sută. Pompierii au reuşit lichidarea incendiului în 10 minute, primele cercetări demonstrând că focul a fost pus intenţionat”, declară locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Galaţi.

Maşina, proprietatea lui Alin Constantin Chitic, nu se ştie dacă se bucură sau nu de asigurare tip Casco, singura care l-ar putea salva pe cel care acum a rămas cu o tablă arsă în locul automobilului de lux.

http://www.viata-libera.ro/articol-_Un_ ... m___2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.