Jump to content

Peste 2.500 de gălăţeni au arme (legal)


dcp100168

Recommended Posts

Modificări la regimul armelor neletale

La data de 17.03.2008 a fost publicată în Monitorul Oficial al României Ordonanţa de Urgenţă nr. 26 privind modificarea şi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor. Această ordonanţă modifică regimul de procurare, deţinere, port şi folosire a armelor neletale, respectiv armele cu gaz şi bilă de cauciuc şi a armelor cu aer comprimat. Dacă până la apariţia acestei ordonanţe armele neletale cu gaz şi bilă de cauciuc erau deţinute în baza certificatului de deţinător, de la această dată acesta se înlocuieşte cu permisul de armă. Având în vedere noile prevederi legale, rugăm toţi deţinătorii de arme de autoapărare cu gaz şi bilă de cauciuc să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi – Serviciul Arme, explozivi, substanţe toice, pentru preschimbarea certificatului de deţinător cu permisul de armă. Această activitate se va desfăşura până la data de 17.09.2008, dată după care deţinerea sau portul de armă neletală fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an, iar uzul de armă neletală se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

IPJ Galaţi

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1583

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Armele neletale pot fi deţinute doar cu permis

La data de 17.03.2008 a fost publicată în Monitorul Oficial al României Ordonanţa de Urgenţă nr. 26 privind modificarea şi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor. Această ordonanţă modifică regimul de procurare, deţinere, port şi folosire a armelor neletale, respectiv armele cu gaz şi bilă de cauciuc şi a armelor cu aer comprimat.

Dacă până la apariţia acestei ordonanţe armele neletale cu gaz şi bilă de cauciuc erau deţinute în baza certificatului de deţinător, de la această dată acesta se înlocuieşte cu permisul de armă.

Având în vedere noile prevederi legale, rugăm toţi deţinătorii de arme de autoapărare cu gaz şi bilă de cauciuc să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi – Serviciul Arme, explozivi, substanţe toice, pentru preschimbarea certificatului de deţinător cu permisul de armă.

Această activitate se va desfăşura până la data de 17.09.2008, dată după care deţinerea sau portul de armă neletală fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an, iar uzul de armă neletală se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1627

Link to comment
Share on other sites

E foarte adevarat ca este o metoda extrem de eficienta si "umana", problema este ca metoda lasa mult loc pentru abuzuri, apoi calibrul armei de vanatoare este "disproportionat si dupa cum stiu toti armurierii in timpul detonatiei se pot rupe fragmente de tub care ar putea produce leziuni extrem de grava. Apoi mai e si faptul ca sarea poate contine impuritati(pietricele), poate genera alergii incununate de un minunat soc anafilactic, plus ca nimeni nu ar mai avea un control asupra evenimentelor. De data aceasta legea chiar e ok: Armele letale sa ramana letale si cele neletale sa ramana neletale;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Armele la control!

* Colecţionarii ori posesorii de arme sunt aşteptaţi la Poliţie pentru a-şi viza documentele. Acţiunea de vizare începe astăzi, 15 septembrie, şi se derulează prin intermediul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul IPJ. Deoarece la nivel naţional există, în prezent, aproape 70 de mii de deţinători de arme, activitatea de vizare a permiselor şi a atestatelor de colecţionar va dura până în ultima zi a lunii decembrie. Vizaţi sunt posesorii de arme care au împlinit cinci ani de la ultima vizare a documentaţiei de deţinere a armamentului.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, de astăzi începe, la nivel naţional, acţiunea de vizare a permiselor de armă şi a atestatelor de colecţionar, acţiune ce se derulează prin intermediul structurilor specializate de arme, explozivi şi substanţe toxice de la nivelul unităţilor teritoriale de poliţie. Activitatea se va desfăşura pe parcursul celui de-al patrulea semestru, cu finalizare la data de 31 decembrie şi se adresează acelor persoane care au împlinit 5 ani de la viza anterioară (2003). Vizarea documentaţiilor implică verificarea îndeplinirii unui cumul de condiţii esenţiale de către posesorii de arme, cum ar fi: bonitatea judiciară, capacitatea psihologică şi medicală a persoanelor respective, concordanţa între datele înscrise în permisul de armă, evidenţele poliţiei şi cele ale armelor deţinute şi corectarea erorilor constatate precum şi constatarea eventualelor încălcări ale legii şi aplicarea măsurilor legale ce se impun. Titularii permiselor de armă de tip A şi tip B se vor prezenta la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice cu următoarele documente în scopul obţinerii vizei: permisele de armă şi armele înscrise în acestea, actul de identitate, permisul de vânătoare şi carnetul de membru vânător vizat pe anul 2007, cererea tip, o fotografie color, adeverinţa care să ateste calitatea ce a determinat acordarea autorizării pentru a deţine arma de apărare şi pază, documentele de predare-primire (contract de închiriere) a armelor de apărare şi pază, adeverinţă care să ateste calitatea de antrenor sau sportiv categoria I, pentru persoanele care deţin arme de tir si nu sunt vânători autorizaţi, certificatul medical, certificat de cazier judiciar. Sunt scutiţi de a prezenta certificatul medical aceia care sunt dotaţi cu arme de serviciu letale şi pot face dovada îndeplinirii condiţiilor referitoare la starea de sănătate prin prezentarea unei adeverinţe eliberate de angajator.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=8

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Se vizează permisele de armă

În conformitate cu prevederile art. 27 alin.1 din Legea 295/2004, persoanele autorizate pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor şi muniţiilor trebuie să se prezinte, o dată la 5 ani, la unităţile de poliţie specializate, pentru vizarea permisului de armă. Deoarece ultima viză a permiselor de armă s-a efectuat în anul 2003, în perioada 15.09 – 31.12.2008, la nivel naţional se va declanşa „Acţiunea de viză a permiselor de armă şi atestatelor de colecţionar”.

Procedura de viză a permisului de armă

Titularii permiselor de armă de tip A şi de tip B din judeţul Galaţi au obligaţia de a se prezenta la viza permisului de armă în perioada stabilită de către I.P.J. Galaţi, având asupra lor următoarele:

* permisele de armă şi armele înscrise în acestea;

* actul de identitate;

* permisul de vânătoare şi carnetul de membru vânător vizat pe anul 2007 (în cazul persoanelor cu drept de port şi folosire al armelor de vânătoare);

* atestatul de colecţionar, în cazul persoanelor fizice care deţin arme de colecţie;

* certificatul medical tip din care să rezulte că persoana este aptă să deţină şi să folosescă arme şi muniţii, eliberat de o unitate sanitară specializată cu cel mult 6 luniînainte de depunerea cererii;

* aviz psihologic eliberat cu cel mult 12 luni înainte de depunerea cererii;

* certificat de cazier judiciar;

* o fotografie color ( dimensiune 4x5 cm);

* adeverinţa care să ateste calitatea ce a determinat acordarea autorizării pentru a deţine arma de apărare şi pază;

* documentele de predare-primire (contract de închiriere) a armelor de apărare şi pază;

La acţiunea de viză a permiselor de armă din anul 2008 se vor prezenta doar posesorii de arme letale care au efectuat viza în anul 2003 şi au fost autorizaţi pentru prima dataă în anul 2003.

Pentru efectuarea în condiţii optime a verificărilor, au fost stabilite trei centre unde posesorii de permise de armă şi de atestate de colecţionar se vor prezenta cu documentele menţionate mai sus:

o Centrul Galaţi – la sediul Clubului Poliţiştilor (Ultimul Leu);

o Centrul Tecuci – la sediul A.V.V.P.S. Tecuci;

o Centrul Tg. Bujor – la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor).

Formularele necesare pentru viza permisului de armă ( cerere tip pentru efectuarea vizei, formular tip pentru efectuarea vizitei medicale şi formular tip pentru cazier judiciar) sunt gratuite, indiferent de locul de procurare, şi se găsesc la : Serviciul A.E.S.T din cadrul I.P.J. Galaţi, la Posturile de Poliţie din judeţul Galaţi, la sediile A.J.V.P.S din Galaţi şi Tecuci, sediul Romsilva Galaţi, personalul A.J.V.P.S şi Romsilva din jud. Galaţi şi la toate magazinele care comercializează arme şi muniţii din jud. Galaţi.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1665

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pentru persoanele fizice

Doar două arme neletale

Persoanele fizice pot deţine cel mult două arme, conform noilor reglementări aduse regimului armelor şi muniţiilor.

Cadrul juridic al acestor reglementări este reprezentat de Legea nr. 268/2008 privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 26/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Legea nr. 268/2008 a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 767 din 14 noiembrie 2008.

Astfel, potrivit legii, persoanele fizice pot procura, în scopul deţinerii, respectiv al portului şi folosirii, cel mult două arme neletale de autoapărare sau de tir sportiv. În caz contrar, acestea riscă amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 lei.

Totodată, persoanele fizice care deţin înscrise în documentele ce atestă dreptul de deţinere, respectiv de port şi folosire a unui număr mai mare de arme decât cel prevăzut de actul normativ, sunt obligate ca în termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a legii să le înstrăineze.

Nerespectarea acestei obligaţii constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28353

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

450 de posesori de arme cu permise nevizate riscă să le piardă

Aşteptaţi urgent la poliţie. Spre sfârşitul lunii septembrie şi în Galaţi a început acţiunea "Viza 2008" în timpul căreia trebuie vizate permisele de armă şi atestatele de colecţionar. Deşi acţiunea se încheie la sfârşitul anului, până acum, dintre cei 950 de deţinători de arme aşteptaţi la vizare au ajuns doar 400. Cei care nu se încadrează în termenul legal de vizare nu plătesc doar amendă, ci rămân şi fără drept de a folosi arma.

La acţiunea de vizare a permiselor de armă din acest an urma să se prezinte doar posesorii de arme care au efectuat viza în anul 2003 şi au fost autorizaţi pentru prima dată în anul 2003. Asta deoarece art. 27 alin.1 din Legea 295/2004 arată că persoanele autorizate pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor şi muniţiilor trebuie să se prezinte, o dată la cinci ani, la unităţile de poliţie specializate, pentru vizarea permisului de armă. Deşi practic termenul de vizare a permiselor se încheie la sfârşitul anului iar operaţiunea a început de la sfârşitul lunii august, până acum nici jumătate dintre deţinătorii gălăţeni de arme ce trebuia să îşi reînoiască viza nu au ajuns la poliţie. "Noi avem în evidenţă 950 de deţinători de arme care trebuia să îşi vizeze permisul iar deocamdată s-au prezentat doar circa 400 dintre aceştia. A mai rămas puţin până la sfârşitul anului, când acţiunea "Viza 2008" se încheie. Voi reaminti celor care încă nu şi-au vizat permisul, şi erau obligaţi să o facă, faptul că, dacă nu se prezintă pentru obţinerea vizei, riscă să plătească nu doar amenzi consistente, dar vor rămâne şi fără dreptul de deţinere a armei", a precizat şeful Serviciul Arme Explozibili şi Substanţe Toxice din cadrul IPJ Galaţi, cms.şef. Ioan Chicinaş.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=7

Link to comment
Share on other sites

2.356 de gălăţeni înarmaţi pe "persoană fizică"

Sunt mai uşor de obţinut şi, în unele cazuri, au şi costuri de întreţinere şi achiziţie mai mici. Ar fi câteva dintre motivele pentru care cumpărarea armelor care intră în categoria neletale este "pe val" şi în acest an printre gălăţeni în dauna celor letale, sau cu glonţ. Totuşi, per total, în judeţ numărul armelor letale pe care le posedă legal persoanele fizice de la noi este încă cu aproape 400 mai mare decât al celor neletale aflate tot în proprietatea persoanelor fizice din judeţul nostru. În baza de date a Serviciului arme, explozibili şi substanţe toxice din cadrul Inspectoratului judeţean de poliţie Galaţi figurează, în acest moment, 1.618 arme letale deţinute de 1.259 de persoane fizice din judeţ. Asta în timp ce în aceeaşi evidenţă a poliţiei se află înregistrate 1.235 de arme neletale aflate în posesia 1.097 de gălăţeni.

"Deocamdată şi în acest an se menţine şi în judeţul nostru o preferinţă privind achiziţionarea armelor neletale în dauna celor letale. Persoanele fizice se orientează pe achiziţionarea de astfel de arme, care sunt, ce-i drept, şi mai uşor de deţinut legal. Este vorba de arme cu gaz şi bilă sau arme cu aer comprimat. Până acum, în acest an, serviciul nostru a eliberat 298 de noi permise de armă tip B pentru armele neletale, 151 de adeverinţe necesare achiziţionării de arme neletale cu gaz, 106 autorizaţii de achiziţionare a armelor cu gaz şi bile de cauciuc şi 151 certificate de deţinere", a precizat şeful Serviciului arme, explozibili şi substanţe toxice din cadrul Inspectoratului judeţean de poliţie Galaţi, comisar şef Ioan Chicinaş. În acelaşi interval de timp, Serviciul arme, explozibili şi substanţe toxice din cadrul Inspectoratului judeţean de poliţie Galaţi a vizat permisele pentru 197 arme de vânătoare şi au emis 84 de noi permise de deţinere a armelor letale.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cercetaţi pentru deţinere fără drept de arme supuse regimului autorizării

Având în vedere acţiunile care se desfăşoară la nivel naţional, lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi, Subsatnţe Toxice din cadrul I.P.J. Galaţi au acţionat pentru combaterea infracţiunilor de nerespectare a armelor şi muniţiilor şi pentru confiscarea armelor deţinute ilegal.

Astfel, în dimineaţa zilei de 02.02.2009, lucrătorii S.A.E.S.T l-au depistat pe D. Daniel de 40 ani, din localitatea Tecuci, jud. Galaţi, care deţinea un pistol marca R 77, calibru 4,55 mm şi un pistol marca Gamo P 23, calibru 4,5 mm. Pistoalele, care fac parte din categoria “E” (arme supuse autorizării), au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, în aceeaşi zi, în jurul orei 13,00, a mai fost depistat A. Nicolae de 35 ani, din com. Cudalbi, jud. Galaţi, care deţinea un pistol cu glonţ, tip revolver, cu mâner din lemn şi o ţeavă de puşcă având cutia mecanismelor degradată şi nefuncţională. Pistolul, care face parte din categoria “B” (armă letală supusă autorizării) a fost ridicat în vederea confiscării.

Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi deţinere fără drept de arme supuse regimului autorizării.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1869

Link to comment
Share on other sites

Pistol fără autorizaţie

În ziua de 03.02.2009, ora 10,00, lucrătorii serviciului A.E.S.T. l-au depistat pe R. Ion de 46 ani, din Tecuci, care deţinea un pistol marca R 77 calibru, 4,5mm, pistol ce face parte din categoria “E” (armă supusă autorizarii) ce a fost ridicat in vederea cercetarilor. Cel în cauză este cercetatsub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi deţinere fără drept de armă supuse regimului autorizării.

Link to comment
Share on other sites

Viza permiselor pentru arme, până la 31 martie

Avem o veste bună pentru posesorii (persoane fizice) de arme letale şi neletale (arme de vânătoare, arme cu bilă de cauciuc, puşti sau pistoale cu aer comprimat). De la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi am aflat că data limită pentru preschimbarea permiselor de port armă (şi viza la zi) - stabilită iniţial pentru 31 decembrie 2008 - va fi 31 martie 2009. Trebuie în acelaşi timp făcută precizarea că în această acţiune sunt cuprinse numai persoanele fizice deţinătoare de arme letale sau neletale care au avut vechile permise de port armă eliberate până în 2003. Aşa că, stimaţi posesori de astfel de arme şi permise de port armă, e musai să vă încadraţi în acest ultim termen limită, altfel e de rău. Cât de rău? Celor care nu se vor conforma li se va suspenda dreptul de a mai deţine arme şi muniţii şi, în plus, adică în minus, se pot alege şi cu o amendă contravenţională de până la 350 lei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Viza ... tie_2.html

Link to comment
Share on other sites

Cercetat pentru deţinerea ilegală unei arme

În ziua de 11.02.2009, ora 11,00, acţionând în baza unor informaţii, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Toxice l-au identificat pe T.ALEXANDRU de 54 ani, din Tecuci, care deţinea ilegal o arma cu aer comprimat, care face parte din categoria „E” - arme neletale supusa autorizarii. Arma a fost ridicată de la domiciliu in vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1893

Link to comment
Share on other sites

Cercetat pentru deţinerea ilegală a unei arme neletale

La data de 16.02.2009, lucrătorii Serviciului A.E.S.T. din cadrul I.P.J. Galaţi în urma unor activităţi specifice, au identificat pe numitul C. Cătălin, de 37 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi, care deţinea ilegal o arma cu aer comprimat care face parte din categoria „E”, armă neletala supusă autorizării. Arma a fost ridicata pentru cercetari.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau port de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art.136 indc. 1, din Legea 295/2004.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1906

Link to comment
Share on other sites

Tânăr cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

În ziua de 17.02.2009, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din cadrul I.P.J. Galaţi l-au depistat pe A. FLORIN de 24 ani, din comuna Băneasa, judeţul Galaţi, care deţine un pistol cu aer comprimat făr autorizaţie în acest sens. I-a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1915

Link to comment
Share on other sites

* În ziua de 21.02.2009, ora 14.00, poliţiştii din cadrul S.A.E.S.T. al I.P.J. Galaţi l-au depistat pe C. IULIAN de 32 ani, din Tecuci, care deţinea o armă cu aer comprimat care face parte din categoria “E” (arma neletala supusa autorizarii). Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

* În ziua de 22.02.2009, ora 14,00, poliţiştii S.A.E.S.T. l-au depistat pe B. IULIAN de 34 ani, din comuna Bereşti-Meria, judeţul Galaţi, care deţinea illegal o puşcă cu aer comprimat, ce a fost ridicată în vederea cercetărilor. În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi port de armă neletală, supusă autorizării.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1928

Link to comment
Share on other sites

La data de 23.02.2009, ora 09,00, lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice din cadrul I.P.J. Galaţi, în urma unor activităţi specifice, l-au identificat pe N. MARICEL, de 37 ani, din comuna Movileni, judeţul Galaţi, care deţinea ilegal un pistol cu butelie de gaz, din categoria „E”, armă supusă autorizării. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau portul de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării fără drept.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1932

Link to comment
Share on other sites

Cercetaţi pentru deţinere ilegală de arme neletale

Ieri, 26.02.2009, ora 08.00, poliţişti din cadrul Serviciului A.E.S.T. din cadrul I.P.J. Galaţi, în urma unor activităţi specifice, l-au identificat pe M. DAN FLORIN, de 41 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi, care deţinea ilegal o armă cu aer comprimat, care face parte din categoria „E”, armă neletala supusă autorizării.

În jurul oeri 10,00 a mai fost identificat şi B. LAURENŢIU, de 22 ani, din Galaţi, care deţinea ilegal un pistol cu aer comprimat, care face parte din aceeaşi categorie de arme supuse autorizării. Armele au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar celor doi le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau port de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării.

Link to comment
Share on other sites

Cercetat pentru deţinere de armă neletală

În ziua de 02.03.2009, ora 10.00, poliţiştii Serviciului A.E.S.T. din cadrul I.P.J. Galaţi, în urma unor activităţi specifice, l-au identificat pe F. Constantin, de 61 ani, din comuna Cudalbi, jud. Galaţi, care deţinea ilegal o puşcă cu aer comprimat care face parte din categoria „E”, armă neletala supusă autorizării. Arma a fost ridicata pentru cercetari. F. Constantin este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau port de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării fără drept.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1952

Link to comment
Share on other sites

Inconştienţi... tot ce are de făcut poliţia e să ceară evidenţele tuturor vânzătorilor de arme şi apoi să confrunte, cine s-a prezentat pentru autorizare şi cine nu...

Link to comment
Share on other sites

Cercetat pentru detinere ilegala de arma

Un barbat din judetul Galati este cercetat de politisti pentru savarsirea infractiunii de detinere si port de arma neletala, supusa autorizarii. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Galati, subcomisar Stefan Gohoreanu, a declarat, vineri, ca politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice au depistat un barbat, de 41 de ani, din comuna galateana Buciumeni, care detinea ilegal o pusca cu aer comprimat, calibru 4,4 milimetri. Arma a fost ridicata in vederea cercetarilor, iar barbatul s-a ales cu dosar penal pentru detinere ilegala de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii. Gohoreanu a precizat ca de la inceputul anului au fost depistate 16 persoane care detineau arme neletale supuse autorizarii.

http://www.stirilocale.ro/galati/Cercet ... 99811.html

Deţinere de armă neletală

La 05.03.2009, orele 14.00, lucrătorii BAEST, în timpul executării unor activităţi specifice domeniului de activitate, l-au depistat pe D. Marian de 41 ani din comuna Buciumeni, care deţinea ilegal o puşcă cu aer comprimat, cal. 4,4 mm. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru deţinere ilegală de armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1970

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.