dcp100168 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Un tânăr de 25 de ani a fost înjunghiat în inimă de tatăl său vitreg* Victima a fost la un pas de moarte, după o ceartă cu tatăl său vitregIon Manolache, de 25 de ani, din comuna gălăţeană Fântânele, s-a ales cu un cuţit în inimă, chiar de la tatăl său vitreg. După ce i-a dat tatălui un pachet de ţigări, acesta din urmă a scos cuţitul şi i l-a băgat în inima. “Tatăl vitreg m-a tăiat. I-am cumpărat un pachet de ţigări şi când i l-am dat, m-a înjunghiat. Avea cuţitul în buzunar, am impresia. El este bolnav psihic. Era beat. I-am zis să nu mai bea”, a declarat victim Ion Manolache. Tânărul a mai spus că nu este prima dată când are altercaţii cu tatăl său. Medicii au reuşit să-l salveze pe băiat, mai ales că săptamâna trecută s-au confruntat cu un caz asemănător. “În România avem o modalitate absolut neaoşă de a demonstra că fumatul dăunează grav sănătăţii. Un domn de 25 de ani a fost internat pentru un accident de fumat. Stând cu tatăl vitreg i-a oferit un pachet de ţigări, iat tatăl i-a înfipt cuţitul în inimă, în ventricolul drept. Şi alcoolul dăuneazăm grav libertăţii, pentru că bărbatul era beat şi va intra în necazuri cu poliţia si cu cei de la penitenciar”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.Emil Basalâc, agresorul, este cercetat de poliţişti şi riscă ani grei de închisoare. “În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că tânărul a fost înjunghiat în piept de tatăl său vitreg. Acesta este în prezent audiat şi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor”, a declarat scms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... itreg.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts